Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(popuri @ 2011 03 06, 14:50)
Labukai
Man sumazino nuo 100 iki 75, bet irgi 3kg "uzlipo" doh.gif

o kur ir pas ka lankotes, gal pas ta pacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 03 06, 14:27)
bigsmile.gif  Popuri, sveikinti tave reikia  wub.gif  Kaip faina  wub.gif
Kaip jautiesi?  bigsmile.gif

Sveikutės  4u.gif

blush2.gif Dar labai anksti biggrin.gif
Savijauta... susss.... lotuliukas.gif Nuolatines pagirios smile.gif

QUOTE(inaja @ 2011 03 06, 18:54)
o kur ir pas ka lankotes, gal pas ta pacia  smile.gif

Kad as ne is Vilniaus, tai abejoju. Matyt visos panasiai skiria smile.gif
Atsakyti
Popuri bigsmile.gif Seniai matyta, seniai girdėta 4u.gif Laikausi thumbup.gif Kaip augat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 03 06, 20:05)
Popuri bigsmile.gif  Seniai matyta, seniai girdėta 4u.gif  Laikausi thumbup.gif  Kaip augat ax.gif

blush2.gif Karts nuo karto paskaitau, bet vis laiko pritruksta parasyt smile.gif Is vis nuolat valandu paroj mazai biggrin.gif gerai augam, mano mazas pasiutes kaip velniukas, nuo gydytojos vis uzuojautos sulaukiu kai apsilankyt tenka doh.gif lotuliukas.gif

Kaip tu pati? Ar kiek apsitvarke sveikata? 4u.gif
Atsakyti
Stai ir senbuves prabilo 4u.gif

mergaites, kuriu kleckams tikrino skydliaukes tyrimus ir nieko nerado, ar dar nors karta siunte tikrinimui?
mano mazge per jos 4 gyvenimo menesi jau antra karta bado del skydliaukes unsure.gif
meldziu Dieva,kad vel nieko nerastu ir viskas butu tvarkoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo newLIFE: 07 kovo 2011 - 22:35
QUOTE(newLIFE @ 2011 03 07, 22:34)

mergaites, kuriu kleckams tikrino skydliaukes tyrimus ir nieko nerado, ar dar nors karta siunte tikrinimui?
mano mazge per jos 4 gyvenimo menesi jau antra karta bado del skydliaukes unsure.gif

Sveika, NewLife, mano vaikuciui kulniuka bade net 3 kartus, bet ne del skydliaukes, o todel, kad pirma karta truko tiriamosios medziagos (sesele nepakankamai isspaude kraujo ant lapelio doh.gif ), o antra karta meginys pasimete paste... O tavo vaikuciui butent ivardijo, kad ima del skydliaukes, ar kaip? Is kur ima, is kulniuko ar venos?
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2011 03 10, 23:44)
Sveika, NewLife, mano vaikuciui kulniuka bade net 3 kartus, bet ne del skydliaukes, o todel, kad pirma karta truko tiriamosios medziagos (sesele nepakankamai isspaude kraujo ant lapelio  doh.gif ), o antra karta meginys pasimete paste... O tavo vaikuciui butent ivardijo, kad ima del skydliaukes, ar kaip? Is kur ima, is kulniuko ar venos?

aga, butent del skydliaukes, nes pradejo prastai miegot, prakaituot, itare skydliauke, gal paveldejo is manes...bet jau ats zinau, jai viskas gerai bigsmile.gif akmuo nuo sirdies nusirito bigsmile.gif o kraujuka eme is venos, tai net trim reikejo laikyt vaika, o verke vargsiuke verysad.gif pati vos tvardziausi,kad neapsivekciau, nes niekaip tokiai maziukei venos rankytej nerado, tai prakankino verysad.gif bet svarbiausia,kad itarimas nepasitvirtino, dabar beliko vit D ats suzinot...
bet vat, as nusimusiau savo tsh 0.04 blink.gif po gimdymo praktiskai viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 03 11, 10:41)
aga, butent del skydliaukes, nes pradejo prastai miegot, prakaituot, itare skydliauke, gal paveldejo is manes...bet jau ats zinau, jai viskas gerai bigsmile.gif  akmuo nuo sirdies nusirito bigsmile.gif o kraujuka eme is venos, tai net trim reikejo laikyt vaika, o verke vargsiuke verysad.gif  pati vos tvardziausi,kad neapsivekciau, nes niekaip tokiai maziukei venos rankytej nerado, tai prakankino verysad.gif  bet svarbiausia,kad itarimas nepasitvirtino, dabar beliko vit D ats suzinot...
bet vat, as nusimusiau savo tsh 0.04 blink.gif  po gimdymo praktiskai viskas susitvarke thumbup.gif

Musu vaikas irgi labai prakaituoja ,kazin irgi gali but kas su skydliauke? Kaip galvojat gal reiktu irig istirt ji del sito? g.gif unsure.gif Nes as pati turiu bedu su skydliauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2011 03 11, 13:34)
Musu vaikas irgi labai prakaituoja ,kazin irgi gali but kas su skydliauke?  Kaip galvojat gal reiktu irig istirt ji del sito?  g.gif  unsure.gif  Nes as pati turiu bedu su skydliauke  doh.gif

gali but visko,bet as nesu daktare,tai negaliu nieko tiksliai pasakyt smile.gif kadangi,as jau 4metai esu su skydliaukes problemom,nestumo metu geriau tiroxina,tai mano maziuke iskart po gimimo tikrino,viskas buvo gerai,beje,mergaitems didesni sansai paveldet sia liga,nei berniukams...dabar mazoji prakaituot pradejo,bevalgant visa galvyte slapia tampa,gyd itare skydliauke,aciu D.nepasitivirtino. dar priezastis gali but vit D trukumas...o siaip,ne tik prakaitavimas del skydliaukes gali but,turi but ir daugiau pozymiu,viduriai kieteja,oda sauseja ir pan...
bet jei patikrinsit,nuo to blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 03 11, 12:50)
gali but visko,bet as nesu daktare,tai negaliu nieko tiksliai pasakyt smile.gif  kadangi,as jau 4metai esu su skydliaukes problemom,nestumo metu geriau tiroxina,tai mano maziuke iskart po gimimo tikrino,viskas buvo gerai,beje,mergaitems didesni sansai paveldet sia liga,nei berniukams...dabar mazoji prakaituot pradejo,bevalgant visa galvyte slapia tampa,gyd itare skydliauke,aciu D.nepasitivirtino. dar priezastis gali but vit D trukumas...o siaip,ne tik prakaitavimas del skydliaukes gali but,turi but ir daugiau pozymiu,viduriai kieteja,oda sauseja ir pan...
bet jei patikrinsit,nuo to blogiau nebus mirksiukas.gif

Aisku smile.gif Nu bet reiks del visa ko patikrint,vistiek pati grizus eisiu tikrintis tai nusivesiu ir vaika kartu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 03 07, 22:34)

Jep, siunte, nes labai ilgai gelta laikesi. Bade net kelis kartus, bet kraujuka eme jau is venos rankytej. Riksmo buvo kiek... Ir asaru... verysad.gif
Matau, kad jau zinot jog viskas ok, labai dziaugiuosi thumbup.gif
Prakaituot gali del vitamino D trukumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 03 12, 10:02)
Jep, siunte, nes labai ilgai gelta laikesi. Bade net kelis kartus, bet kraujuka eme jau is venos rankytej. Riksmo buvo kiek... Ir asaru... verysad.gif
Matau, kad jau zinot jog viskas ok, labai dziaugiuosi thumbup.gif
Prakaituot gali del vitamino D trukumo 4u.gif

butent, laukiam dar ir sito atsakymo, tikiuosi, ir cia bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti