Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(=Nefertarina= @ 2011 01 27, 18:16)
"geras" forumas, kai kalbiesi su sienom!

Ner ko karsciuotis. Nera tokios liemeneles, kuri sukeltu, sustatytu ir butu be geliu. Bent as tokios nezinau.
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 25, 20:49)
O gal kuri toki turejot? http://www.victorias...name=vsdWrapper
Kaip realiai jis? Ar tos akutes neatrodo labai pigiai?  ax.gif  4u.gif  wub.gif

Arba is siu gal kuri turit ir galit pakomentuot:

http://www.victorias...name=vsdWrapper
ar
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Nu visi man laaabai grazus, sunku issirinkt  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

as turiu paskutini, bet, deja, taip ir nesupratau, kaip ji taisyklingai uzsideti, kad nekristu tos juostos nuo papuliu.. blink.gif emiau xs dydi. krutine 75C, ugis 1.66cm, tai man tos juostos per ilgos pasirode.. turbut jis skirtas aukstesnems. o siaip maudymukas sexy atrodo, tinka ypac drasioms blush2.gif
Atsakyti
sandreja- dekui tau labai uz komentara wub.gif Tai man tada negalima jo pirkti, nes mano ugis 1,60 biggrin.gif ax.gif Gerai, kas is karto neemiau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal galite man pasakyti ar perkate iš ebay VS liemenėles ar tik per tarpininkes?
4u.gif ax.gif
Atsakyti
As asmeniskai is VS ir mjrsales per tarpininkes.
Atsakyti
=Nefertarina=, niekas matyt nezino atsakymo i jusu klausima, del to ir neraso. Ar galvojate is principo niekas jums neatsako nieko? biggrin.gif
Liemenukai yra labai individualus dalykas, daug kas priklauso nuo krutines formos, stangrumo. Mano krutine 75D, nesioju skurinukes, bet jos jums nepatiko.
O ko jus tiksliai norit is liemenuko as nelabai supratau. Jei norite, kad suspaustu tai rinkites liemenuka su mazesniu tarpeliu, jei norite padidinti, sukelti - su push-up. Nelabai zinau, ka daugiau siuo klausimu pasakyt g.gif

QUOTE(mamiukas @ 2011 01 27, 21:42)
Sveikos merginos,
gal galite man pasakyti ar perkate iš ebay VS liemenėles ar tik per tarpininkes?
  4u.gif  ax.gif

Atsargiai su Ebay, ten pasitaiko neoriginalaus VS apatinio trikotazo doh.gif Pardavejai dazniausiai buna is Kinijos.
Atsakyti
Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Noriu tokios bigsmile.gif
user posted image
Kaip ji jums?
Papildyta:
Ir si labai grazi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 01 26, 14:19)
Gal kur matte xs, nu noriu nors tu ka  biggrin.gif
user posted image

Sveikos, gal kas turite nuorodą į šitą grožį, o gal yra atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2011 01 28, 11:52)
Koks grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif Noriu tokios bigsmile.gif
user posted image
Kaip ji jums?

Wow, koks grožis wub.gif wub.gif Čia iš naujos kolekcijos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 28 sausio 2011 - 22:28
QUOTE(rogete @ 2011 01 25, 16:13)
Sveikos merginos smile.gif gal kas galite pakomentuoti siuos rubelius. Ar dydis atitinka?
user posted image

Turejau sia, bet realybej vaizdo visai nera schmoll.gif Siaip dydziu padidinta ji, nors man vistiek laisvoka buvo per krutine (bet dar mazesnis dydis isvis kristu kitaip ir nebutu taip laisvai apdribes kaip turetu modeliukui) ir pakankamai ilga (man su 1,67m ugiu per ilga siaip buvo, itariu aukstu kulnu reiketu jai). Virsuje ta medziagyte ant raistelio (kur prie kaklo) slankioja, tai reikia graziai susistatyt. Jei gerai pamenu, tai nugaroje tas raistelis susirisa ir nugaroje yra gili iskirpte, kuri man be rysio sioje sukneleje. Medziaga paprasta, realybej zymiai prasciau atrodo ir tik tokia po kiema, gamtoje tampyt, bet ne i miesta iseit.

P.S. imetu foto is interneto, bet realiai ta medziagyte slankioja ir tikrai nestovi taip graziai sustatyta. Ten, kur orandzine suknele, tai antroj foto kitu budu parodyta (per kakla tas tarpelis uzmestas), bet realiai abejoju ar patogu butu.

MELYNA
ORANDZINE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 29 sausio 2011 - 06:26
QUOTE(point @ 2011 01 28, 22:21)
Sveikos, gal kas turite nuorodą į šitą grožį, o gal yra atsiliepimų?

nera ju jau vs psl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 01 28, 23:28)
Wow, koks grožis  wub.gif  wub.gif  Čia iš naujos kolekcijos?  bigsmile.gif

Taip...jau net sapnuoju ja, taip as jos noriu.Manau kad turbut nesulauksiu nuolaidu, reiks griebti wub.gif
Atsakyti