Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(wife @ 2011 01 26, 14:19)
Gal kur matte xs, nu noriu nors tu ka  biggrin.gif
http://lh4.ggpht.com...V289842_D74.jpg

o koks jūsų dydis?
nes as pvz irgi nezinau,m S ar XS tokio dalyko reik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 sausio 2011 - 21:11
a stai xs-s nesioju smile.gif
Atsakyti
mergautes, o kur jus naujos kolekcijos vs drabuzelius matote? nes lyg ir bendram victoriasecret.com puslapyje namaciau.. blush2.gif
Atsakyti
gal kas galetumet kazka pasakyti apie sitoki maudoma? 4u.gif man jis labai wub.gif bet kazi kaip realiai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Noreciau suzinoti, koki maudymosi kostiumelio virsaus dydi imti, jei liemenele nesioju 37 D? g.gif
O koki europietiska kelnaiciu dydi atitinka VS s dydis?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandreja @ 2011 01 29, 19:03)
mergautes, o kur jus naujos kolekcijos vs drabuzelius matote? nes lyg ir bendram victoriasecret.com puslapyje namaciau.. blush2.gif

visgi supratau, kad po truputu puslapis yra pildomas naujomis prekemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 19:16)
Noreciau suzinoti, koki maudymosi kostiumelio virsaus dydi imti, jei liemenele nesioju 37 D? g.gif
O koki europietiska kelnaiciu dydi atitinka VS s dydis?

Kas cia per dydis? mastau.gif O su kelnaitem ivairiai - man su 98cm klubais kai kuriu modeliu tiko M, kai kuriu - S.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 29, 22:15)
Kas cia per dydis? mastau.gif O su kelnaitem ivairiai - man su 98cm klubais kai kuriu modeliu tiko M, kai kuriu - S.

cia tarp 36 ir 38 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 29, 22:15)

Oooi nepaziurejau,kokius skaicius suspaudziau lotuliukas.gif 75 D TURETU BUTI ... doh.gif
Pagal mane VS lyg 34 D... g.gif
O klubai mano apie 86 cm, tai cia S gal...
Atsakyti
Gal kuri pirkote toki maudymosi kostiumeli...Ar tiktu toks virsus didesnei krutinei... g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 23:27)
Gal kuri pirkote toki maudymosi kostiumeli...Ar tiktu toks virsus didesnei krutinei... g.gif http://media.victori...ri2/V312468.jpg

Taip,jis idealiai tinka didesnei krūtinei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 sausio 2011 - 20:48
QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 21:43)
Oooi nepaziurejau,kokius skaicius suspaudziau  lotuliukas.gif  75 D TURETU BUTI ... doh.gif
Pagal mane VS lyg 34 D... g.gif 
O klubai mano apie 86 cm, tai cia S gal...

Taip, reikia 34D arba L liemeneles, o kelnaiciu tik XS su tokiais klubais.
QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 22:27)
Gal kuri pirkote toki maudymosi kostiumeli...Ar tiktu toks virsus didesnei krutinei... g.gif

Liemeneles tipas idealus didesnei krutinei.
Atsakyti