Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 22:38)
Aciu uz patarimus 4u.gif

O kaip suzinoti,kas cia tos tarpininkes... ax.gif
Man Vilniuje reiketu...

As Vilniuje bigsmile.gif biggrin.gif Jei tinka salygos-prasom!
p.s. salygos mano temoj ax.gif
Papildyta:
Ir dar pastebejimas, paskutiniu metu Vs mauduku kelnaites pradejo mazesnes siuti, jau kelinta karta gaunu siuntinius, pasiziuriu ir palyginu, keleto modeliuku kelnaites visiskai atitinka savo dydzius, nors vis dar yra modeliuku kuriu dydziai padidinti. O apie monokinius is vis nebesuprantu, kas ten per dydziai, merginos skundziasi, kad per mazi verysad.gif Tiesiog norejau perspeti pries renkantis pasiklausineti geriau cia, kad po to netektu nusivilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2011 01 29, 22:43)
Oooi nepaziurejau,kokius skaicius suspaudziau  lotuliukas.gif  75 D TURETU BUTI ... doh.gif
Pagal mane VS lyg 34 D... g.gif 
O klubai mano apie 86 cm, tai cia S gal...

Liemenukus sakyciau M ar L, priklausomai nuo modelio.
O kelnaites XS.

Beja, pritariu Minnai, kad paskutiniu metu VS maudymuku kelnaites pradejo atitikti dydzius smile.gif
Atsakyti
Hmmm...Dabar suku galva, koki kelnaiciu dydi rinktis...

Gal yra jau pirkusiu low-rise modelio kelnaites, koki dydi rinkotes???
Klubu apimtis,kaip minejau, apie 86 cm...
Atsakyti
Niam, jus ramiai galit XS imti, nes labai smulkus klubai.
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2011 01 30, 01:13)
Hmmm...Dabar suku galva, koki kelnaiciu dydi rinktis...

Gal yra jau pirkusiu low-rise modelio kelnaites, koki dydi rinkotes???
Klubu apimtis,kaip minejau, apie 86 cm...

Na, blogiausiu atveju,jei nepataikysiu,galesu uzsisakyti ir antra karta biggrin.gif
Ka cia lauzau sau galva...
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2011 01 30, 01:45)
Na, blogiausiu atveju,jei nepataikysiu,galesu uzsisakyti ir antra karta biggrin.gif
Ka cia lauzau sau galva...

pataikysit. Imkit tik XS. Is S iskrisit su tokiais klubais.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 30, 01:01)
Beja, pritariu Minnai, kad paskutiniu metu VS maudymuku kelnaites pradejo atitikti dydzius  smile.gif

man visada atitiko, pirmas maudymosi kostiumelis pirktas pries gerus 3 metus; xs nesioju, xs pirkau ir tiko.
Atsakyti
merginos padekite,planuoju sakytis
http://www.victorias...name=vsdWrapper
stai sia liemenele.siaip nesioju dydi iki siol nesuprantu koki, kartais b kauselis man per didelis, kartais-tobulas, is apimties irgi kartais 75 per didelis, nusipirkau pabandziau 70 apimti-tai labai stipriai isirezia... pasimetusi blink.gif pas mane po krutine 73 cm, per krutine -84 cm.. tad koki man sios liemeneles dydi imti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2011 01 29, 19:02)
gal kas galetumet kazka pasakyti apie sitoki maudoma? 4u.gif  man jis labai  wub.gif  bet kazi kaip realiai  ax.gif

http://images54.fotk...545/maud-vi.jpg

http://images42.fotk...45/maud2-vi.jpg

sveka, nusipirkau toki, tik juodos spalvos, man jis irgi super thumbup.gif
bet dabar galvoju, degintis su juo gali but pavojinga, nes ten yra metaliniai aksesuarai, tai zinai, kaip buna, kai metalai ikaista sauleje doh.gif zodziu laukiu vasaros, bus matyt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 sausio 2011 - 20:47
QUOTE(Justikasb @ 2011 01 30, 12:56)
sveka, nusipirkau toki, tik juodos spalvos, man jis irgi super  thumbup.gif
bet dabar galvoju, degintis su juo gali but pavojinga, nes ten yra metaliniai aksesuarai, tai zinai, kaip buna, kai metalai ikaista sauleje doh.gif  zodziu laukiu vasaros, bus matyt  g.gif  bigsmile.gif

O pati medziagyte nera labai skysta? ar koks pakietinimas krutinei yra? ir kaip dydis? 4u.gif na, del metaliuku, tai nebijokit, turejau su metaliukais maidoma, niekad nebuvo ikaite, kad skaudetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2011 01 30, 11:59)
O pati medziagyte nera labai skysta? ar koks pakietinimas krutinei yra? ir kaip dydis? 4u.gif  na, del metaliuku, tai nebijokit, turejau su metaliukais maidoma, niekad nebuvo ikaite, kad skaudetu  mirksiukas.gif

realiai jis taip atrodo (sorry uz bloga kokybe) rolleyes.gif
user posted image
pati medziaga yra tvirta, krutineje yra toks pakietinimas (kaip ir daugumoje, toks minkstas), ji galima ir isimti. apatine dalis, sudaryta is dvieju daliu. neskytas maudymukas smile.gif ,nesioju S dydi, tai ir atitiko S dydis VS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2011 01 30, 13:27)
O galima nuoroda maudymuko, nu niekaip nerandu doh.gif  doh.gif

http://www.victorias...name=vsdWrapper 4u.gif
Atsakyti