Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 16:14)
latkauskiene zn kad dirba ir vilniuje ir kaune,o damusiene? gal kas alytuje zino ortodontu,kurie deda breketus? ax.gif

Kiek žinau, Damušienė tik Kaune, čia gal merginos, kurios pas ją gydosi, gai tiksliau pasakyt..
Papildyta:
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 15:54)
MerginoĄ Jau galit eit y fotki pažiūrėti mano pakolkas bjaurią šypseną  biggrin.gif  Na nedėjau kaip išvis iš pradžių buvo, nes suedęs kompas buvo visos nuotraukos išsitryne, net dabar skaudu prisimint...  schmoll.gif Pažiūrėkit kaip kreivai viena puse aukščiau kita žemiau sąkandis... Lyg taip seniau nebuvo...

Aha, pas tave irgi stipriai išsikraipęs.. O tau nieko neminėjo apie sąkandžio tvarkymą? Kažkaip įdomiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 08, 13:16)
Merginos, kurie jum breketai braize zandus daugiau keramikiniai ar metaliniai?  g.gif

mano keramika virsuj - nebraizo ne kiek smile.gif
Atsakyti
Kaip manot, jeo ortodontes paprasyciau nuotrauku, kur fotkino pries dedant breketus, duotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 08, 14:23)
Kaip manot, jeo ortodontes paprasyciau nuotrauku, kur fotkino pries dedant breketus, duotu?  g.gif

privalo duot smile.gif manau duoda...
aš irgi prašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 08, 16:21)
Kiek žinau, Damušienė tik Kaune, čia gal merginos, kurios pas ją gydosi, gai tiksliau pasakyt..
Papildyta:
Aha, pas tave irgi stipriai išsikraipęs.. O tau nieko neminėjo apie sąkandžio tvarkymą? Kažkaip įdomiai..  g.gif

Na sakė, kad tas sąkandis nieko gero , kad jy visiškai sutvrakyti reikia operacijos, bet tam tikrai nesiryžtu. Sakė kiek padės breketai tiek, bet neminėjo tvarkys su elastikais ar herbstu g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Na ir sukatės čia, problemų su kompiuteriu turėjau, nepribėgau kurį laiką tai jau vieną temą pražioplinėjau ir mane jau būsit primiršusios matyt biggrin.gif 4u.gif
Tai va, gruodžio 2d. vizitas buvo. Pakeitė abu lankus, tai skausmelis ohoho koks buvo, dantų rovimas vienas juokas palyginus biggrin.gif O pokyčių kaip nematau taip nematau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 12 08, 16:55)
Sveikos merginos smile.gif
Na ir sukatės čia, problemų su kompiuteriu turėjau, nepribėgau kurį laiką tai jau vieną temą pražioplinėjau ir mane jau būsit primiršusios matyt biggrin.gif  4u.gif
Tai va, gruodžio 2d. vizitas buvo. Pakeitė abu lankus, tai skausmelis ohoho koks buvo, dantų rovimas vienas juokas palyginus biggrin.gif O pokyčių kaip nematau taip nematau rolleyes.gif

Jo, man taspats tų pokyčių kaip nėra taip nėra... O man po paveržimo 2 dienas paskaudėjo dabar vėl taspats lyg niekur nieka, o kitas paveržimas tik gruodžio gale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 18:00)
Jo, man taspats tų pokyčių kaip nėra taip nėra... O man po paveržimo 2 dienas paskaudėjo dabar vėl taspats lyg niekur nieka, o kitas paveržimas tik gruodžio gale  unsure.gif

Mama sako, kad matos skirtumas, bet aš tai nematau.. lotuliukas.gif
Man tai vis dar skauda šiek tiek, kandu viską, bet su skausmais, o kitas vizitas man išvis tik sausio 20d... Jergau kaip ilgai laukt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 17:26)
Na sakė, kad tas sąkandis nieko gero , kad jy visiškai sutvrakyti reikia operacijos, bet tam tikrai nesiryžtu. Sakė kiek padės breketai tiek, bet neminėjo tvarkys su elastikais ar herbstu  g.gif

o jeigu tik breketus panesiojus ir be operacijos apsiejus,ar kazkoks pagerejimas matytusi?as irgi nzn ar operacijai ryzciausi,o breketai vien irgi neaisku ar mano gilu sakandi istiesintu,nes pacio dantu kreivumo pas mane nelabai yra bent jau virsutinio zandikaulio,bet vistiek manau sioks toks efektas butu geresnis nei dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 17:06)
o jeigu tik breketus panesiojus ir be operacijos apsiejus,ar kazkoks pagerejimas matytusi?as irgi nzn ar operacijai ryzciausi,o breketai vien irgi neaisku ar mano gilu sakandi istiesintu,nes pacio dantu kreivumo pas mane nelabai yra bent jau virsutinio zandikaulio,bet vistiek manau sioks toks efektas butu geresnis nei dabar g.gif

Na sakė, kad padės, bet atseit , kad atitiktu palei visą veido profilį reik operacijos. Bet pati kažkaip kaip ir pamurmėjo, kad nėra taip baisiai maždaug, kad lyg ir be tos operacijos galima apseiti, nu aišku buvo mano sprndimas pasirinkt, bet ačiū ne, tų operacijų kainos baisiausios ir aplamai, bijau ir nesiryžčiau. Nebent jau veidas būtų jau begalo baisus.
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 18:06)

Pas mane ir gilus sakandis, bet man operacijos net nesiule... Sake viska breketais pataisys.
Atsakyti
kuo toliau tuo labiau as jau ryztuosi visa tam,tik dabar gyd reik issirinkti ir miesta i kuri patogiau vazineti bus g.gif o per kelinta karta uzdeda tuos breketus,gal kaip nevietinei ir antra karta uzdetu po konsultacijos? biggrin.gif
Atsakyti