Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

belosneska, pradžia , turbūt, kiekvienai buvo sudėtinga. Konsultavomės ir kas dvi sav. ir kas mėnesį. O pirmais metais mano vaikas sirgo kaip sirgęs, bet pasveikdavo be cheminių vaistų.Pinigų buvo daug investuota.Bet po kelerių metų bendravimo su gydytoja kai kuriose situacijose dabar užtenka konsultacijios telefonu. Galų gale ir sava patirtis atsiranda, ir intuicija. Tiesa, būna dvigubas darbas nueit ir pas šeimos gyd, ir pas homeopatą, bet pasiteisina mums.
Kantrybės 4u.gif

mūsų gydytoja tirpinimo nepripažįsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 09 gruodžio 2010 - 11:07
QUOTE(opium @ 2010 12 09, 12:05)
mūsų gydytoja tirpinimo nepripažįsta

nu va, idomiai g.gif daug kur skaiciau, kad tirpinti geriau, nei netirpinti, bet ai, as jau ir taip kuo toliau tuo labiau nebesusigaudau kas kur kame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 12 09, 12:17)
nu va, idomiai  g.gif daug kur skaiciau, kad tirpinti geriau, nei netirpinti, bet ai, as jau ir taip kuo toliau tuo labiau nebesusigaudau kas kur kame  biggrin.gif

tirpinant taupiau gautųsi smile.gif o tai kai kurie žirniai pas mus greit eina. Aš jau užsakinėju ne 10 g. , o 20 g. buteliukus. Kaina ta pati, o kiekis dvigubas.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 12 09, 12:01)
o sakykit, va kai suserga vaikas ir duodat zirniukus, po kiek duodat, as jau nebesusigaudau  doh.gif na as daugiausia per diena tik 10 zirniuku suduodu i stikline vandens tirpinu, nes visada mums daugiausia gydytoja tiek tera skyrusi, o ziuriu, kad ligos pradzioj kas kelias valandas po 3 ir t.t. zirniu jus duodat  g.gif tai gal as per mazai duodu, nes retai kada man paciai savo nuoziura pavyksta susitvarkyt su vaiku kokia nors liga, uzbaigiam sirgt, tik su homeopates pagalba.

ir dar klausimukas, na kai tirpini zirnius vandeni ir reikia juos dinamizuoti, kiek maisyti kartu i viena ir i kita puse, ar nera jokio skirtumo  kiek g.gif

Sonatute, tavo didžiajam tai daugmaž po 7 žirnius ligos pradžioj (kartais gali būti ir 10 ) vienam kartui (kartui, ne dienai), jei 6-ta potencija, paskui po 5 žirniukus.
Mažiukui nuo 3 iki 5 žirnių vienam kartui, jei 6-ta potencija. Mums homeopatas paprastai sako apie 5 kartus dienoj duoti ligos pradžioj, paskui po 3 kartus.

Jei potencija aukštesnė, žirniukų šiek tiek mažiau.

Dėl maišymo/tirpinimo - mums pasakė kabinti plastmasiniu šaukšteliu, į virintą drungną vandenuką, aš palaukiu, kol patys ištirps ir tada truputį pamaišau (labai nestipriai)

belosneska,

viskas yra įmanoma, mano berniukui yra 4-ta alergizacijos klasė, turim astmą, antibai anksčiau būdavo išrašomi po 2 kartus metuose. Dabar gydomės homeopatiškai dar tik nuo birželio 1, bet jau ir alerginė sloga sumažėjo, ir astmą pažabojam. Tik gydantis homeopatiškai, reikia daug kantrybės ir valios. O kad vaikui geriau - tai ryškiai matosi, pirmi sirgimai būna sunkūs, paskui su kiekvienu sirgimu vaikui vis lengviau ir lengviau.
Atsakyti
Paprastai tai tirpint liepia vaikams ir dėl vienos labai paprastos priežasties, jie juos sukramto smile.gif . Mano mažė 6 metų beveik, prieš kelias dienas pasisakė, kad "žinai mama, bet aš tuos žirniukus tai sukramtau" blink.gif . Nors pastoviai liepiu čiulpt ir visad tvirtina, kad vis dar turi burnoj ir čiulpia. O dabar kai nieko nevartoja, kažko sugalvojo prisipažint smile.gif .
Užtai aš kartais duodu taip, kartais kitaip ir nesuku dėl to galvos. M klausiau sakė, suaugę kaip nori taip tegul naudoja, svarbu, kad nesukramtytų, o vaikams paprastai liepia tirpint. Turbūt jo kaip gydytojo patirtis sako, kad su vaikais būna visaip...
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2010 12 09, 11:48)
Sveikos 4u.gif as sioje temoje naujoke,man ji labai aktuali ,nes sunus labai daznai serga,pastoviai vargina kosulys.Tam ,kad perskaityti visas temas reikes daug laiko ,siuo metu jo neturiu,nes vel sergame gydomes.
Pas homeopata apsilankeme pirma karta si rudeni,po ilgo gydymo cheminiais vaistais.Gydytoja isklausiusi visa ligos istorija israse zirneliu zarnynui ir nuo kosulio,gereme juos beveik du men,pagerejimas buvo gal koki men po to vaikas vel pradejo koseti(jam dar alergija pripazino)
Na kai sukilo karstis puoliau vel i panika ir pamaniau ,kad cia ta homeopatija tik saraskino kontora unsure.gif nes pulmonologe sake ,kad galite bandyti ,bet gali sukelti alergija ir t.t.....na ir ka as vel nuejau pas seimos gydytoja ir vel geriame cheminius vaistus nes issamesnes informacijos as negavau apie homeopatija ir kaip ja gydytis ir ar tikrai tai veiksminga
Be to norint gauti nedarbingumo lapeli reikia kreiptis i seimos gydytoja,nes homeopatijos gydymo centrai neregistruoti sodroje tai ir vel dvigubas vargas ,seimos gydytojas israso vaistu o po to turi eiti pas homeopata ir pastoviai moketi po 100lt.ir daugiau uz konsultacijas.
Patarkit man prasau koki staripsni paskaityti ,kad gauciau daug informacijos apie homeopatija,ir is savo patirties pasakykite prasau ,ar galima isgydyti vaika su dideliu ,karsciu ir dideliais kosulio priepuoliais siais vaistais ,ar jie veiksmingi ?ir kiek trunka gydymas?Aciu smile.gif

Žinoma galima išgydyti, bet tam, kad parinkti teisingą vaistą reikia pakankamai daug žinių. Mano gydytoja dukrai kokliušą gydė tik homeopatiniais ( sirgo, nes nebuvo skiepyta). Bet žinoma ji pati gydytoja. Aš savo žinių pagalba tokio sunkaus susirgimo nesiimčiau gydyti be pagalbos. Bet kalba apie tai, kad galima. Gydymo trukmė priklauso nuo ligos įsisenėjimo. Kuo ūmesnė stadija, tuo greičiau suveikia vaistas. O chroniški susirgimai gydomi ilgai ir aukštomis potencijomis. Kartais kai pagauni tik tik prasidėjusią ligą ir teisingai parenki vaistą, tai organizmas tuoj pat susitvarko ir liga neįsisiautėja.
Ar ilgiau ar trumpiau gydymas užtrunka nėra pats savrbiausias dalykas. Svarbiausia, kad nenuslopinamas imunitetas cheminiais vaistais, o kaip tik aktyvinamas homeopatinių pagalba. Kai vaikas gydomas tik homeopatiniais ( be chemijos) , jis pradeda sirgti vis rečiau ir lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 09 gruodžio 2010 - 12:46
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 09, 11:24)
Sonatute, tavo didžiajam tai daugmaž po 7 žirnius ligos pradžioj (kartais gali būti ir 10 ) vienam kartui (kartui, ne dienai), jei 6-ta potencija, paskui po 5 žirniukus.
Mažiukui nuo 3 iki 5 žirnių vienam kartui, jei 6-ta potencija. Mums homeopatas paprastai sako apie 5 kartus dienoj duoti ligos pradžioj, paskui po 3 kartus.

Dėl maišymo/tirpinimo - mums pasakė kabinti plastmasiniu šaukšteliu, į virintą drungną vandenuką, aš palaukiu, kol patys ištirps ir tada truputį pamaišau (labai nestipriai)

aciu smile.gif as irgi, pasirodo, duodavau per mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 12 09, 12:22)
tirpinant taupiau gautųsi  smile.gif  o tai kai kurie žirniai pas  mus greit eina. Aš jau užsakinėju ne 10 g. , o 20 g. buteliukus. Kaina ta pati, o kiekis dvigubas.

na jei del taupumo, tai gal ir gerai biggrin.gif na zirniu pas mane begale, bet kai kurie pagrindiniai tai nespeju pirkt, apie kompleksinius vaistus tai nei kalbos nera, jei suserga vaikas, dazniausiai kol issisveikstasm ir keliu buteliuku prireikia - cia vienam vaikui, o jei du iskart, o jei dar ir as doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 09, 12:28)
Paprastai tai tirpint liepia vaikams ir dėl vienos labai paprastos priežasties, jie juos sukramto smile.gif . Mano mažė 6 metų beveik, prieš kelias dienas pasisakė, kad "žinai mama, bet aš tuos žirniukus tai sukramtau" blink.gif . Nors pastoviai liepiu čiulpt ir visad tvirtina, kad vis dar turi burnoj ir čiulpia. O dabar kai nieko nevartoja, kažko sugalvojo prisipažint smile.gif .
Užtai aš kartais duodu taip, kartais kitaip ir nesuku dėl to galvos. M klausiau sakė, suaugę kaip nori taip tegul naudoja, svarbu, kad nesukramtytų, o vaikams paprastai liepia tirpint. Turbūt jo kaip gydytojo patirtis sako, kad su vaikais būna visaip...

na mano didysis ir sukramto - na jis specialiai kaip as sakau, jei jam pasakyk kad sukramtyk, tai jis laikys burnoj, jei pasakysi kad palaikyk po liezuviu, tai jis butinai sukramtys ir dar parodys, kad sukramte. na bet jis toks, nieko nepadarysi, gali pykt ne pykt biggrin.gif tai as geriau tirpinu ir man ramu, sugirdau po kelis gurksnelius.
QUOTE(nikofija @ 2010 12 09, 13:43)
Žinoma galima išgydyti, bet tam, kad parinkti teisingą vaistą reikia pakankamai daug žinių. Mano gydytoja dukrai kokliušą gydė tik homeopatiniais ( sirgo, nes nebuvo skiepyta). Bet žinoma ji pati gydytoja. Aš savo žinių pagalba tokio sunkaus susirgimo nesiimčiau gydyti be pagalbos. Bet kalba apie tai, kad galima. Gydymo trukmė priklauso nuo ligos įsisenėjimo. Kuo ūmesnė stadija, tuo greičiau suveikia vaistas. O chroniški susirgimai gydomi ilgai ir aukštomis potencijomis. Kartais kai pagauni tik tik prasidėjusią ligą ir teisingai parenki vaistą, tai organizmas tuoj pat susitvarko ir liga neįsisiautėja.
Ar ilgiau ar trumpiau gydymas užtrunka nėra pats savrbiausias dalykas. Svarbiausia, kad nenuslopinamas imunitetas cheminiais vaistais, o kaip tik aktyvinamas homeopatinių pagalba. Kai vaikas gydomas tik homeopatiniais ( be chemijos) , jis pradeda sirgti vis rečiau ir lengviau.

na kazkur girdejau ar skaiciau, nebezinau jau, jog homeopatijos pagalba ir apendicita galima pazabot smile.gif aisku, jau cia homeopatas turetu but salia diena nakti, kol praeis unsure.gif

del sirgimo, tai kad nors ir serga mano didysis daznai, bet bent jau be komplikaciju ir labai lengvai, dazniausiai atsiperka kokiu gerkliniu kosuliu, paraudusia gerkle, tik aisku visada ligos pradzioj mano kaip mamos baimes akys dideles, visad nuotaika sugadina, pasaulis pradeda griut, ko pasekoje visos nuotaikos ir vaikui perduodamos, nu bet kad jau taip yra ir nieko negaliu padaryt. man vaikas nors ir uzkimsta - jau pasaulio pabaiga doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 09, 12:24)

aciu 4u.gif kai reiks, isbandysiu ir po daugiau duot, nors kai skiria homeopate zirniukus, tai suveikia mums ir tie 10 zirniuku per diena i stikline vandens smile.gif tai ir smagu sakyciau, kad tik tiek nedaug ir veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai be homeopato, jau seniai būtume tikriausiai kokius antrus antibus iš eilės gėrę doh.gif O dabar praėjo tik viena diena su homeopato paskirtais vaistai ir rezultatai akivaizdūs - to "kurkimo" nebesigirdi, kai laukau už pažastų irgi karkalų nejaučiu smile.gif
Pati tikrai nebūčiau parinkusi tokių vaistų doh.gif mums paskyrė Kalium jodatum+Borax+Silicea

Tik niekaip nesuprantu ką daryti, kad ligos taip neįsisiautėtų doh.gif atrodo laiku vaistukus suduodi, vistiek liga visu gražumu išsirutulioja doh.gif

Praėjo tik 10 dienų nuo paskutinio sirgimo, didysis mano vėl pakosėja doh.gif košmaras.... vienas pasveiksta, suserga kitas...
Atsakyti
Renna, o jums profilaktiškai lašų jokių nepaskyrė?
Ir ar didysis lanko darželį? Pirmus antrus sirgimai būna be galo, be krašto, kai į daržą eina, paskui jau lengviau...

Besijuokianti, o kokia buvo tavosios tempa prie to gerklinio viruso? Vakar pas mus 37,3, širyt 36,9, dabar vėl 37,7 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 09 gruodžio 2010 - 15:05
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 09, 15:43)
Renna, o jums profilaktiškai lašų jokių nepaskyrė?
Ir ar didysis lanko darželį? Pirmus antrus sirgimai būna be galo, be krašto, kai į daržą eina, paskui jau lengviau...

Turim tuos lašus, bet nespėjam jų normaliai pagert, nes patoviai sergam. Nuo rugsėjo 1 d. nematau nieko aplink tik kosulius, karkalus, raudonas gerkles ir bemieges naktis doh.gif
Kai ėjo didysis į lopšį - labai sirgo, vėliau darže jau nebesirgo, dabar vėl juodas periodas... Išsityrėm, kad jis alergiškas namų dulkių erkutėms - tai sukelia pastovias slogas ir kosulius doh.gif Su M apie tai kalbėjom, bet kažkokio nuolatinio gydymo neturim g.gif
Sėdžiu dabar su mažuoju namie, tai nevesčiau ir didžiojo į daržą, bet kad jam ten labai patinka, eiti į daržą yra jam šventė, o kai ateina savaitgalis, vaikas net nuliūsta lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 09, 15:51)
Turim tuos lašus, bet nespėjam jų normaliai pagert, nes patoviai sergam. Nuo rugsėjo 1 d. nematau nieko aplink tik kosulius, karkalus, raudonas gerkles ir bemieges naktis  doh.gif
Kai ėjo didysis į lopšį - labai sirgo, vėliau darže jau nebesirgo, dabar vėl juodas periodas... Išsityrėm, kad jis alergiškas namų dulkių erkutėms - tai sukelia pastovias slogas ir kosulius  doh.gif Su M apie tai kalbėjom, bet kažkokio nuolatinio gydymo neturim  g.gif
Sėdžiu dabar su mažuoju namie, tai nevesčiau ir didžiojo į daržą, bet kad jam ten labai patinka, eiti į daržą yra jam šventė, o kai ateina savaitgalis, vaikas net nuliūsta  lotuliukas.gif

Pas mus ta pati bėda (stiprus alergenas - erkutės). Bet aš lašus vis tiek įkišu kokį tarpą suradus. Mes lašus ir nuo alerginio rinito turim, gėrė vaiks apie 2 mėn, kol pradėjo veikti. O nuo kosulių, kai neserga aš astmograną duot pradėjau.

O dėl daržo - tai mano nuomonė, jei ten nepersirgs, sirgs mokykloj. Aš nėjau, tai sirgau iki 13 metų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 09 gruodžio 2010 - 15:11