Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 10, 13:09)

[B]Argus, [B] kaip tavo sveikata šiandien? Jau kaip ir sveikt turėtum...

Masn vakar sukilo iki 38,7, numušiau su Paracetamoliu, bet man šiandien pablogėjo - gerklė žiauriai skauda, dar labiau užkilo, o ir limfmazgiai pradėjo skaudėti...

Laukiu gydytojos dabar.
Atsakyti
Ogo, nieko sau... Panašu, kad antibai garantuoti... Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 10, 14:04)
Ogo, nieko sau... Panašu, kad antibai garantuoti... Sveik  4u.gif

Aš jau geriu antibiotikus, trečia diena, bet..
Atsakyti
Besijuokianti, šauniai čia viską surašei drinks_cheers.gif pritariu tam
Mes šeimoj (o ir visoj artimoj giminėj) jokių panašių ligų neturim, tai keista man, ko prie mano vaikų tos ligos kimba...

Kristinuk, labai gerai jums, kad žinot kas kaip veikia, ką duoti extra atveju, kas padeda. Vat man dar nėra "pirmosios pagalbos" žirniukų sarašas susidėliojęs biggrin.gif bet manau po poros gerų mėnesių jau tokį turėsim... Sunkiausia gydyti mažąjį - nei supranti kur jam skauda, kas jam blogai, maistą įvedinėjam labai atsargiai... M teigimu visos mažojo bėdos susijusios su dantų dygimu, duok Die, kad jo būtų teisybė - tuomet viskas po gero pusmetuko turėtų susitvarkyti....

youste, iš kokio miesto esat? gal ir daugiau homeopatų dirba? pas kitą apsilankykit g.gif

Argus, sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
pasiskambinau gydytojai - sakau antibų kursą subaigėm. priims rytoj assa.gif
Atsakyti
Renna, man M labai panašiai aiškino apie alergijas, ir aš daug kam pritariu. Bet... aš nuo jo neatstojau, nes pagalbos vaikui reikia dabar ir čia, gi negaliu žiūrėt, kaip jis be perstojo čiaudo, bėga nosis, užrausta, užtinsta akys, pradeda kosėt. Specialiai pasiėmiau mokamą konsultaciją tam reikalui. Su sloga apsitvarkėm, o su kosuliais tebesu ieškojimuose. Bet tai irgi tikiuos, kad su laiku susitvarkys, galų gale, vaikas gydomas homeopatija, tai gal ir "išaugs" visas bėdeles.

Krika, o kaip kosuliai naktį, gal praėjo?
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 10, 14:48)

Krika, o kaip kosuliai naktį, gal praėjo?

nežinau ra praėjo, ar sutapimas. bet naktim dedu kompresą: kopūsto lapą ištepu medum. šiąnakt nebedėsiu (nes pabėrė nuo medaus) tai žiūrėsiu kaip miegos. o ir pradėjom gerti juodojo ridiko sultis. galvoju jau šis nepamaišys prei antibijotikų.
nuo pirmadienio einam procedūrų ir rytoj homeopatinį gydymą gausim.

taip kaip aš girdžiu ir matau, pediatrė turėtų skirti antrą kursą antibijotikų
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 10, 15:57)
nežinau ra praėjo, ar sutapimas. bet naktim dedu kompresą: kopūsto lapą ištepu medum. šiąnakt nebedėsiu (nes pabėrė nuo medaus) tai žiūrėsiu kaip miegos. o ir pradėjom gerti juodojo ridiko sultis. galvoju jau šis nepamaišys prei antibijotikų.

Mums tai pediatrė buvo uždraudusi juodąjį ridiką bent iki mokyklinio amžiaus, mol virškinimo traktui blogai. Bet su tais mūsų pediatrais tai čia negali žinot, gal kaip tik padeda. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
apie juodasis ridikas man čia buvo atradimas http://www.medicinav...d...-ligų.html
Atsakyti
Geras, perskaičiau, nebeklausysiu aš pediatrės visai, man ir mama buvo sakius, kad mane gydydavo ridikų sultimis su medum.

argus, o man kibo tas pats virusas, tai pagėriau belladonnos+ merc.jod.fl+Oscilo po 7 žirnius, kaip ir praėjo... Nosiaryklė jau švari, gerklės irgi nebeskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 10, 15:57)

O tu uždėk medaus ant kopūsto lapo ir perlenk jį, kad nesiliestų su kūno. Ištrauks.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 10, 15:03)
youste, iš kokio miesto esat? gal ir daugiau homeopatų dirba? pas kitą apsilankykit  g.gif

Biržuose gyvenam - Panevėžyje arčiausiai yra homeopatė (60 km), dar Rokiškyje - lankiausi pas ją kartą - gydymas buvo veiksmingas, nepatiko tik tai, kad pati duoda žirniukus, keliolika įberia į maišelį, o paima apie 20 Lt doh.gif Tai už vieną vaiką virš 200 Lt sumokėjau doh.gif Ir pavadinimų vaistukų ji nesako, tik sunumeruoja maišelius ir surašo ką, kokia tvarka ir kokiom dozėm gerti. Pasibaigus vaistukams vėl pas ją turi važiuoti, susimokėti krūvą pinigėlių - na, mums per brangu pas ją gydytis, o ir lupikavimą man primena blush2.gif .
O Panevėžyje susimoki už konsultaciją, išrašo receptą - su vaisto pav., potencija ir vaistinėj nusiperki (buteliukas žirniukų max 6,80 Lt esu mokėjusi ax.gif )
Sorry už off topic blush2.gif
Atsakyti