Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 10, 15:48)
Renna, man M labai panašiai aiškino apie alergijas, ir aš daug kam pritariu. Bet... aš nuo jo neatstojau, nes pagalbos vaikui reikia dabar ir čia, gi negaliu žiūrėt, kaip jis be perstojo čiaudo, bėga nosis, užrausta, užtinsta akys, pradeda kosėt. Specialiai pasiėmiau mokamą konsultaciją tam reikalui. Su sloga apsitvarkėm, o su kosuliais tebesu ieškojimuose. Bet tai irgi tikiuos, kad su laiku susitvarkys, galų gale, vaikas gydomas homeopatija, tai gal ir "išaugs" visas bėdeles.

Krika, o kaip kosuliai naktį, gal praėjo?

Vat mums nuo bėgančios nosies tik allium cepa siūlė pagert g.gif Buvau ilgajai konsultacijai dėl didžkio ligų, tai buvo penktadienis ir aš buvau paskutinė lankytoja - gyd. buvo pervargęs ir baisiai piktas doh.gif tai kažkaip konsultacija nuėjo perniek... nieko doro nesukalbėjom... tik nustatė, kad lycopodium mano berniuko vaistas - o kaip kokiais kiekais ir kokiais atvejais ji naudot, nepaaiškino doh.gif
Nėra mums taip baisiai, kad užtintų akys, užraustų ar be perstojo čiaudėtų - dažniausiai bėga nosis, vaikas šniukščioja arba pastoviai valosi su rankove doh.gif kosulys užpuola sausas, užeina priepoliais, dažniausiai naktį.
Namuose kažkaip galiu tas dulkių erkutes pažabot - bet daržely kilimai, užuolaidos, patalynė, minkšti žaislai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 10, 16:58)
Vat mums nuo bėgančios nosies tik allium cepa siūlė pagert  g.gif Buvau ilgajai konsultacijai dėl didžkio ligų, tai buvo penktadienis ir aš buvau paskutinė lankytoja - gyd. buvo pervargęs ir baisiai piktas  doh.gif tai kažkaip konsultacija nuėjo perniek... nieko doro nesukalbėjom... tik nustatė, kad lycopodium mano berniuko vaistas - o kaip kokiais kiekais ir kokiais atvejais ji naudot, nepaaiškino  doh.gif
Nėra mums taip baisiai, kad užtintų akys, užraustų ar be perstojo čiaudėtų - dažniausiai bėga nosis, vaikas šniukščioja arba pastoviai valosi su rankove doh.gif kosulys užpuola sausas, užeina priepoliais, dažniausiai naktį.
Namuose kažkaip galiu tas dulkių erkutes pažabot - bet daržely kilimai, užuolaidos, patalynė, minkšti žaislai  doh.gif

Renna, mano berniukas irgi Lycopodiumas biggrin.gif Tai mums sakė 200 potenciją 5 žirnius 1 kart dienoj ir taip mėnesį (jam 5,5 metukų). Bet pagėrus 3 sav, mano vaikas susirgo, keitėm gydymą, o paskui to Lycopodiumo aš nebedaviau....

Kosulių pati pradžia pas mus irgi buvo sausi, priepoliniai, naktį, paskui atsirasdavo karkalai, dabar kosėti gali pradėt bet kuriuo paros metu. O kas keisčiausia - darže jis nekosti, kiek klausiau, na daržely minkštų žaislų nėra, kilimas naujas, patalynė sintetinė ir nauja. namuose viskas irgi atitinkamai sutvarkyta alergiukui. Tai MB kai atsirado alergija šuniui visai neseniai, sako per steriliai pagyvenau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 10, 17:14)
Renna, mano berniukas irgi Lycopodiumas  biggrin.gif  Tai mums sakė 200 potenciją 5 žirnius 1 kart dienoj ir taip mėnesį (jam 5,5 metukų). Bet pagėrus 3 sav, mano vaikas susirgo, keitėm gydymą, o paskui to Lycopodiumo aš nebedaviau....

Kosulių pati pradžia pas mus irgi buvo sausi, priepoliniai, naktį, paskui atsirasdavo karkalai, dabar kosėti gali pradėt bet kuriuo paros metu. O kas keisčiausia - darže jis nekosti, kiek klausiau, na daržely minkštų žaislų nėra, kilimas naujas, patalynė sintetinė ir nauja. namuose viskas irgi atitinkamai sutvarkyta alergiukui. Tai MB kai atsirado alergija šuniui visai neseniai, sako per steriliai pagyvenau  doh.gif

Na šiandien prisišnekėjau doh.gif grižo iš daržo vaikas su raudonom akim, kuo toliau - tuo blogiau.... iš pradžių viena akis buvo smarkiai paraudus, po voros valandų abi jau buvo raudonos ir ašarotos doh.gif Sulašinau Oculoheel, daugiau nežinau kaip vaikui padėt... ir išviso nesuprantu, nuo ko jam čia g.gif Gal koks virusas puola... nes kažkaip netikiu, kad gali būti alergija g.gif
Atsakyti
jau paskaičiau, kad berniukui mano tikriausiai virusinis konjuktyvitas, matyt darželyje užsikrėtė doh.gif
Kadangi akys raudonos - daviau Belladonnos ir lašus sulašinau, gal kas nors dar ką patartumėt 4u.gif
Atsakyti
Renna, paskaitykite dar Aconitum, Euphrasia (šita yra ir oculoheel). Lašint būtų labai gerai dažnai (jeigu pavyksta, nes tokios asmenybės paprastai akių lašus griežtai atmeta).
Atsakyti
Sveikutes,

kai tik i darzeli nueinam taip ir griztam su ligom doh.gif Vaikui akys traiskanoja, snargliai varva, dar ausi uzgule doh.gif

Tai cia tas oculheel tiktu?

Dar toks klausimas. As taip isivaizduoju kazkada jau turbut buvo aptartas sitas straipsnis, gal galit pakomentuoti? Idomu kokiu isvadu priejot blush2.gif

http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 10, 22:12)
jau paskaičiau, kad berniukui mano tikriausiai virusinis konjuktyvitas, matyt darželyje užsikrėtė  doh.gif
Kadangi akys raudonos - daviau Belladonnos ir lašus sulašinau, gal kas nors dar ką patartumėt  4u.gif

aš sau konjunktyvitą su Beladona išsigydžiau. spėjau pagauti pačią pradžią.

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 10, 23:03)
Renna, paskaitykite dar Aconitum, Euphrasia (šita yra ir oculoheel). Lašint būtų labai gerai dažnai (jeigu pavyksta, nes tokios asmenybės paprastai akių lašus griežtai atmeta).

nežinau kokios "tokios asmenybės" bet aš oculoheel nepripažįstu lašiukų doh.gif man jie kaip vandenėlis neveikiantis.
o kartą kolegei darbe nupirkau tai nuo pirmo susilašinimo šviesiau akyse patapo jai.

mes iš gydytojos biggrin.gif dieve dieve, vaikas savaitę pagarė antibijotikus ir kepenyse pažeidimai. nu tu jop typ top. dabar tai jau tikrai po tokios diagnozės vengsiu antibijotikų kaip velnias kryžiaus.
mažė gavo gydymą žemom potencijom, kad neapsikosėtų ir neapsisnargliuotų "iš naujo". o kadangi vyresnėlė irgi už durų kosėjo, tai ir ją apžiūrėjo thumbup.gif nors ir gerianti antibijotikus. ir ji gavo gydymą thumbup.gif

žiauriai džiaugiuosi gydytoja thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 11 gruodžio 2010 - 11:47
Laba diena, labai prasau Jusu pagalbos, pas M pradejom lankytis pries dvi savaites, priezastis - angina, tonzilitas (keliu skausmai). geriam zirniukus ir paskirtus lasiukus. beveik tuo paciu metu nakti vaikas uzsikosejo taip kad atrode uzdus, nuvezem pas pulmonologe, israse kvepuot vetinol, viskas kaip ir aprimo, praejo dvi savaites, vaikas vel miegodamas (pietuku) arba nakti (12h ir kokia 7 ryto) vel pradeda koseti, atrodo kad gerklytej kazkas butu. pas M bandysim papult pirmadieni sad.gif gal galit kasnors kanors patart, gal esate susidurosios su tuo obstrukciniu bronchitu.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 11, 00:03)

Ačiū, mano asmenybei yra pasakyta, kad Kalėdų senelio nematys ateinant, jei neleis akių pagydyti ir vaistų sulašinti biggrin.gif Dar pati paskaičiau, kad jei puliuoja tiktu Pulsatila, bet kaip tik jos ir neturiu doh.gif
Tik kažkaip man įtarimas kyla, kad čia alerginis jam konjuktyvitas, nes daug čiaudo, nosis bėga....

QUOTE(Viola fiola @ 2010 12 11, 10:06)
kai tik i darzeli nueinam taip ir griztam su ligom  doh.gif Vaikui akys traiskanoja, snargliai varva, dar ausi uzgule  doh.gif

Tai cia tas oculheel tiktu?

viskas gerai būtų, jei tik pats vaikas persirgtų tom ligos, bet dabar dažniausiai serga ir kitas, dar būna taip, kad ir mamą vaikai susargdina, nes imunitetas nusilpęs doh.gif
Kol kas lašinam oculheel, plaunu su ramuneliu arbata, duodu belladonnos, jei nepageres, gaus dar ir aconitum

QUOTE(krika @ 2010 12 11, 12:45)
mes iš gydytojos  biggrin.gif dieve dieve, vaikas savaitę pagarė antibijotikus ir kepenyse pažeidimai. nu tu jop typ top. dabar tai jau tikrai po tokios diagnozės vengsiu antibijotikų kaip velnias kryžiaus.

mes šiandien su mažuoju buvos plaučių paklasyt - gydytoja net pati nustebo, kad jie buvo švarūs biggrin.gif išvengėm antibų... Ačiū mūsų gydytojui thumbup.gif

QUOTE(Simonija @ 2010 12 11, 16:03)
Laba diena, labai prasau Jusu pagalbos, pas M pradejom lankytis pries dvi savaites, priezastis  - angina, tonzilitas (keliu skausmai). geriam zirniukus ir paskirtus lasiukus. beveik tuo paciu metu nakti vaikas uzsikosejo taip kad atrode uzdus, nuvezem pas pulmonologe, israse kvepuot vetinol, viskas kaip ir aprimo, praejo dvi savaites, vaikas vel miegodamas (pietuku) arba nakti (12h ir kokia 7 ryto) vel pradeda koseti, atrodo kad gerklytej kazkas butu. pas M bandysim papult pirmadieni sad.gif gal galit kasnors kanors patart, gal esate susidurosios su tuo obstrukciniu bronchitu.

Jei vaikas žiaukčioja, kad rodos tuoj vems, arba jei vemia kosint - tiktų Ipecacuanha; kitiems vietoj ventolino gerai tinka Drasera Homaccord 4u.gif

Kai mano vaikis kosėdavo daugiausia paryčiais (daugiausia antroje nakties pusėje), mums buvo skyrę Kalium Carbonicum - gerai suveikė, jau po kelių dozių vaikas visai nustojo naktį kosėti.

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
aciu, kai koseja atrodo lyg noretu iskoseti koki karkala...laukiu pimradieni leksim pas M.
Atsakyti
krika, smagu girdėt 4u.gif Mes tai irgi po paskuriniųjų išgertų antibiotikų jų bijome. Tai cia jumis Folio metodu tyrė, kad rado pažeidimus kepenyse?

O man tai iškilo toks klausimas. Kaip žinia, berniukas alergiškas, geria lašus Silicea 30, Arsenicum 12, Calc.Carb 6, Naputalinum 6, Bromum 12, Alium Cepa 30. Šiaip juos begėrė paskutinį kartą prieš kokį 10 dienų. O vat susirgęs gerklės virusu, gėrė Belladonna+ Merc.jod.fl +Oscilo. vakar pradėjo bėgti nosis, čiaudulys, užraudo akis (tikrai matau, kad alergija, ne sloga), sudaviau lašiukus - vėl sukilo tempa iki 37, pasidarė šiek tiek blogiau. Tai kaip ir netinka tie lašai su minėtais žirniais? Vakar sudaviau Zyrteco pusę tabletės, aišku,visas slogas nuėmė. Rhinital mums nelabai tinka, Rhinoallergy reikia sudėtį pasistudijuot.
O tai ką daryti prie sirgimų, kai užsialergizuoja? Ką geriau duoti? Kažkaip prie slogų jam neatitikimų su minėtais lašais nebūdavo, o prie gerklės - bac ir yra (čia aš įtariu Merc.jod fl. gadina reikalą, pirmą kartą mes jį vartojam)

Papildyta:
QUOTE(Simonija @ 2010 12 11, 16:34)
aciu, kai koseja atrodo lyg noretu iskoseti koki karkala...laukiu pimradieni leksim pas M.

Mums labai padėjo Drosera Hommacord prie tokio kosulio

Renna, tik vakar pakalbėjom apie alergijas ir raudonas akis doh.gif Mums tai minėti geriami M lašiukai labai padeda. Dar mes Opatanol vartodavom, kai jau visai blogai būdavo, bet jis ne homeopatinis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 11 gruodžio 2010 - 15:54
dar noreciau jusu pasiteiraut, mums skyre gerti menesi zirniukus calcium carbonitum 30, i diena 7 zirniukus. tai as siek tiek ipilu i stikline virinto vandens ir istirpinu tuos 7 zirniukus, M minejo kad jei uzeitu liga umiai tai galima tuos 7 zirniukus istirpint didesniame kiekyje vandiens ir vis duot atsigert, tai butu tas pats, ar as tai supratau? smile.gif homeopatija man naujove, todel daug klausimu kyla.
Atsakyti