QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 11, 00:03)
Renna, paskaitykite dar Aconitum, Euphrasia (šita yra ir oculoheel). Lašint būtų labai gerai dažnai (jeigu pavyksta, nes tokios asmenybės paprastai akių lašus griežtai atmeta).
Ačiū, mano asmenybei yra pasakyta, kad Kalėdų senelio nematys ateinant, jei neleis akių pagydyti ir vaistų sulašinti

Dar pati paskaičiau, kad jei puliuoja tiktu Pulsatila, bet kaip tik jos ir neturiu
Tik kažkaip man įtarimas kyla, kad čia alerginis jam konjuktyvitas, nes daug čiaudo, nosis bėga....
QUOTE(Viola fiola @ 2010 12 11, 10:06)
kai tik i darzeli nueinam taip ir griztam su ligom

Vaikui akys traiskanoja, snargliai varva, dar ausi uzgule
Tai cia tas oculheel tiktu?
viskas gerai būtų, jei tik pats vaikas persirgtų tom ligos, bet dabar dažniausiai serga ir kitas, dar būna taip, kad ir mamą vaikai susargdina, nes imunitetas nusilpęs
Kol kas lašinam oculheel, plaunu su ramuneliu arbata, duodu belladonnos, jei nepageres, gaus dar ir aconitum
QUOTE(krika @ 2010 12 11, 12:45)
mes iš gydytojos

dieve dieve, vaikas savaitę pagarė antibijotikus ir kepenyse pažeidimai. nu tu jop typ top. dabar tai jau tikrai po tokios diagnozės vengsiu antibijotikų kaip velnias kryžiaus.
mes šiandien su mažuoju buvos plaučių paklasyt - gydytoja net pati nustebo, kad jie buvo švarūs

išvengėm antibų... Ačiū mūsų gydytojui
QUOTE(Simonija @ 2010 12 11, 16:03)
Laba diena, labai prasau Jusu pagalbos, pas M pradejom lankytis pries dvi savaites, priezastis - angina, tonzilitas (keliu skausmai). geriam zirniukus ir paskirtus lasiukus. beveik tuo paciu metu nakti vaikas uzsikosejo taip kad atrode uzdus, nuvezem pas pulmonologe, israse kvepuot vetinol, viskas kaip ir aprimo, praejo dvi savaites, vaikas vel miegodamas (pietuku) arba nakti (12h ir kokia 7 ryto) vel pradeda koseti, atrodo kad gerklytej kazkas butu. pas M bandysim papult pirmadieni

gal galit kasnors kanors patart, gal esate susidurosios su tuo obstrukciniu bronchitu.
Jei vaikas žiaukčioja, kad rodos tuoj vems, arba jei vemia kosint - tiktų Ipecacuanha; kitiems vietoj ventolino gerai tinka Drasera Homaccord
Kai mano vaikis kosėdavo daugiausia paryčiais (daugiausia antroje nakties pusėje), mums buvo skyrę Kalium Carbonicum - gerai suveikė, jau po kelių dozių vaikas visai nustojo naktį kosėti.
Sveikit