Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Jaučia mano širdelė, kad ir mes šį kartą be antibų neišsisuksim doh.gif nors gydomės su homeopatu, bet per savaitę pagerėjimas arba būna labai nežymus, arba stovim vietoj doh.gif
Visi plaučiai "girgžda", jaučiasi, kad pilna karkalų, bet normaliai neatsikosėja doh.gif tai kai užsikosėja, net išvemia viską (Ipecacuanha gėrėm jau - geriau nėra), dabar iš viso ką beduodu iš maisto - viską atpila doh.gif

Pastebėjau, kai mano mažasis gauna Lycopodium - prasideda atpilynėjimas, kaži ar tai tik sutapimas g.gif

Jau per savaitę pakeitė gyd. n vaistų... kol kas nieko gero doh.gif

Šiandien pradėjau duoti Amonium carbonicum - tikiuosi, kad pagelbės, nes praeitą kartą suveikė puikiai... tik nerandu kur rusiškai apie jį pasiskaityti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 05 gruodžio 2010 - 11:22
Jau pasiskaičiau apie Amonium Carbonicum, pagal aprašymą netiktų visai doh.gif geriau būtų buvę gal Antimonium tartaricum.... va tai ir mėtausi doh.gif o vaikui nuo to nelengviau doh.gif
Atsakyti
radau namie dvejus antibiotikus. kažkada gydytoja buvo išrašiusi ir dėl šventos ramybės nupirkau ir padėjau į lentyną, nes pagijom su homeopatija. dabar šie antibiotikai tinka abiem dukrom.
prie antibiotikų duoti nux vomica? o kiek kartų į dieną? tiek kiek antibiotikų dozė nustatyta? pirmą kartą tokį variantą darysiu, tad dozavimo nežinau blush2.gif
Atsakyti
Krika, o nenori iki rytojaus palaukt? padarytumet kraujo tyrima ir matytumet ar tikrai uzdegimas yra?

Radau, kad prie plaučių uždegimo tinka visi žirniukai kaip ir prie bronchito - Antimonium tartaricum (kai sunkiai atkosimi karkalai), Bryonia (kai blogiau judant), jei sausas, priepolinis kosulys - Drosera, Ipecacuanha.....ir t.t.

Aš tai galvoju iki rytojaus pratemt, gal bus geriau nuo Amonium carbonicum....
Atsakyti
man neišeina ryt laukti. gydytoja dirba po piet, man į darbą, vaikus išvežtume pas senelius, jie už miesto gyvena. tad jei ir nusigautume pas gydytoją, kraujo tyrimo atsakymą žinotume tik kitą dieną.
jau pradėjau, nusiteikiau ir lai irnesakyk.gif išbandžiau ir esu rami. būčiau save keikusi, jei pirmą deiąn nebūčiau homeopatijos bandžiusi ir iš karto antibus būčiau davusi. o dabar beveik 3 savaites aš bandžiau vaikus ištempti unsure.gif
Atsakyti
Nenusimink krika. Svarbu, kad pasveiktumėte. Šiaip patarčiau stiprinančios arbatos vaikams kokios.

Mūsų gydytojas ir pasakė, kad jei temperatūra dar bus - antibiotikus teks gerti. Kadangi temepratūra buvo penktadienį dar, tai antibiotikus išsirašiau, bet nepirkau jų. Sakiau, jei bus taip pat savaitgalį, tai duosiu, jei bus geriau - neduosiu. Beje, kažkas rekomendavo kėnių aliejų lašinti į nosį. Iš tiesų puikiai valo nosį. Ačiū tam kas pasakė šį receptą smile.gif
Atsakyti
krika,Renna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(argus @ 2010 12 05, 16:33)
Beje, kažkas rekomendavo kėnių aliejų lašinti į nosį. Iš tiesų puikiai valo nosį. Ačiū tam kas pasakė šį receptą smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi dėkoju,mums taip pat padėjo
Atsakyti
Krika, kažkaip nesuskaičiau, kad tu jau čia tris savaites vargsti doh.gif
Ir vis tiek aš nesuprantu, kodėl tu nepadarei vaikams kraujo tyrymo g.gif Aišku čia kiekvienos mamos reikalas, ir nepyk už tiesmukiškumą...
Aš jei reikalai nesitaiso per savaitę - padarau kraujo tyrimą ir aišku, ar yra uždegimas ar ne. 4u.gif

Bet kokiu atveju, tikrai manau, kad vaikams po trijų savaičių kankynės - bus gerai antibiotikai 4u.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
[quote=krika,2010 12 05, 14:53]
man neišeina ryt laukti. gydytoja dirba po piet, man į darbą, vaikus išvežtume pas senelius, jie už miesto gyvena. tad jei ir nusigautume pas gydytoją, kraujo tyrimo atsakymą žinotume tik kitą dieną.

Mes visada kraujo tyrima daromes Naugarduko 50 privacioje medicinos laboratorije. Atspausdina is karto ir kainuoja 20 litu. Net kai pas gydytoja vaziuojame, vezames jau savo pasidare, kad viskas greiciau ir aiskiau butu. Cia jeigu dar kartais noretumete kraujo tyrimo is ryto. Sveikatos linkedama.
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2010 12 05, 21:52)
Mes visada kraujo tyrima daromes Naugarduko 50 privacioje medicinos laboratorije. Atspausdina is karto ir kainuoja 20 litu. Net kai pas gydytoja vaziuojame, vezames jau savo pasidare, kad viskas greiciau ir aiskiau butu. Cia jeigu dar kartais noretumete kraujo tyrimo is ryto. Sveikatos linkedama.

Krika iš Klaipedos, tai vargu ar vaziuos i Naugarduko 50 kraujo tyrimo darytis biggrin.gif

Jei griztant prie homeopatijos, tai aš negaliu atsidžiaugti atsispausdinus rusišką knygą - "semeinij homeopaticeskij spravochnik" thumbup.gif - labai informatyvi ir paprastai parašyta knygą, man tokiai "pirmasezonei" homeopatijos žinovei - labai liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 05, 22:08)
Krika iš Klaipedos, tai vargu ar vaziuos i Naugarduko 50 kraujo tyrimo darytis  biggrin.gif

Jei griztant prie homeopatijos, tai aš negaliu atsidžiaugti atsispausdinus rusišką knygą - "semeinij homeopaticeskij spravochnik"  thumbup.gif  - labai informatyvi ir paprastai parašyta knygą, man tokiai "pirmasezonei" homeopatijos žinovei - labai liuks  biggrin.gif

galima nuorodą?

nedarau kraujo tyrimą, nes neinformatyvų daro mūsų gydymo centre. ne kartą prašiausi, bet gydytoja nelabai nusakė kas ten ir ko unsure.gif

šiandien po pietų išmiegojo su 39,1 unsure.gif
Atsakyti
http://projektai.del...o.d?id=39296127
gal ką pritaikysite
Atsakyti