Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

visą savaitgalį norėjau paklausti ir pamiršau. tik dabar prisiminiau - kas tas Sinelnikovas? radau knygyne jo kelias knygas, bet jei jis "gyvenimo filosofas" kaip L.Hay - tai nenoriu tokio skaitalo. tai va ir klausiu, nes žinau jo pavardę iš šios temos, dažnai jūs jį minavodavote
Atsakyti
Krika, kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 05, 22:08)
Krika iš Klaipedos, tai vargu ar vaziuos i Naugarduko 50 kraujo tyrimo darytis  biggrin.gif

Jei griztant prie homeopatijos, tai aš negaliu atsidžiaugti atsispausdinus rusišką knygą - "semeinij homeopaticeskij spravochnik"  thumbup.gif  - labai informatyvi ir paprastai parašyta knygą, man tokiai "pirmasezonei" homeopatijos žinovei - labai liuks  biggrin.gif

Dar gera yra "Gomeopatija dlia detej"
Atsakyti
Argus, ačiū kad užklausei 4u.gif nežinau, tiesą sakant. vakar tą 39,1 numušiau su vaistais (jau savaitgalį nebedaviau homeopatinių verysad.gif ) ir kai nukrito gražiai - išvežėm pas senelius. dar neskambinau, nes žinau, kad dar mano miegančiosios gražuolės dešimtą sapną sapnuoja wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

istisai seku Jusu temas... isdrisau parasyt.. ax.gif
Homeopatija atradom ir gydomes visai neseniai, einu i paskaiteles, konspektuojuos temas... dekui visoms uz pasidalinima patirtimi, labai pravercia, nors kolkas gydymo pati skirt dar nebandau, taremes su gyd. (mes is Kauno).

Paskutinis ''atradimas'' (nes lyg nebuvau cia apie tai skaicius) - ENGYSTOL - ''imuniteto aktyvintojas'' ar kaip cia gyd. pavadino - ji reik duoti, kai tinkamai parinktas gydymas ''uzstringa'' vietoj. Mes savaite gydemes akiu konjunktyvita (Occuheel tabletes, lasiukai, coryzalia) ir pradzioj pagerejo, o paskui nei is vietos, nei geryn , nei blogyn.. tada paskyre ta Engystoli ir iskart pradejo keistis vaizdas jau po pirmos dozes.

del maitinimosi sutinku su argus drinks_cheers.gif labai tiksliai pasakyta.
Atsakyti
Nu ką, man blogai, nesikreipiau pas gydytoją, bet įtariu kad teks. Lyg ir geriau, bet reikia namie būti, o ne į darbą važinėtis?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 12 06, 10:05)
Nu ką, man blogai, nesikreipiau pas gydytoją, bet įtariu kad teks. Lyg ir geriau, bet reikia namie būti, o ne į darbą važinėtis?

console.gif

mano mažiukei irgi blogai, naktį prastai buvo. močiutė išsigandusi, reikai atsiimti vaiką ir prie savęs laikyti. sakė, prižiūrės, kai visas tas blogumas praeis.
Atsakyti
Teisingai, vaikui mama labai reikalinga. Bus tų pinigų, svarbiau vaikas. Močiutė bus gerai, kai vaikas prasveikęs bus.
O homeopatinių duok - blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 12 06, 10:02)
Dar gera yra "Gomeopatija dlia detej"

Ačiū, Loreli, šitą jau prieš tai "suvirškinau", taip pat liuks knyga 4u.gif

Tą knygą, kur aš minėjau, galima parsisiųsti iš čia:
Deposit
UploadBox

Krika, kai daro kraują, jei pati gydytoja nepasiūlo, gali pati paprašyti, kad padaryti kraują "su formule" - viskas ten gerai matosi. Pvz., mano didziajam parodo, kad bronchita sukelia alergija mirksiukas.gif
O tai tu vaikams antibiotikų dar nedavei? nes paprastai po poros dozių temperatūra nebekyla....

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 06, 12:29)
Ačiū, Loreli, šitą jau prieš tai "suvirškinau", taip pat liuks knyga  4u.gif

Tą knygą, kur aš minėjau, galima parsisiųsti iš čia:
Deposit
UploadBox
Krika, kai daro kraują, jei pati gydytoja nepasiūlo, gali pati paprašyti, kad padaryti kraują "su formule" - viskas ten gerai matosi. Pvz., mano didziajam parodo, kad bronchita sukelia alergija  mirksiukas.gif
O tai tu vaikams antibiotikų dar nedavei? nes paprastai po poros dozių temperatūra nebekyla....

Ačiū, Renna, už info. o ar ten parsiuntimas nemokamas? blush2.gif

antibijotikus daviau sekmadienį ryte. gaunasi po vieną dozę į dieną. bet vakare ir šianakt vėl sukilo. bet ir aš kantriai laukiu. nors tas kantrumas..... po pokalbio su anyta apsiblioviau darbe cray.gif
bet pamenu, kad kažkada irgi antibijotikai suveikė tik į antrą parą ar vėliau.
šiandien važiuosim pas gydytoją, pasiprašysiu pilno kraujo tyrimo unsure.gif
Atsakyti
Krika 4u.gif bet ir nejuokauk su tais antibais, jei jau nusprendei duot, geriau jau gydytojo paskirtus, o ne ku kazkada namie turejai, juk jie gali ir but netinkami tai ligai, ir be reikalo busi sudavusi unsure.gif

o del nesupratimo kitu del to, kas as savo mazajam beveik 1,5 metu vis dar atskirai verdu, ar kad dickiui daug ka draudziu valgyt, tai jau man dzin - kovoju tiek su mociutemis, tiek kartais net ir su vyru blink.gif svarbiausia, kad vis dejuoja vai vai koks vaikas isbertas ir t.t. reikia vezt ten ir ten, tept su visokiu s...bet apsisuke priperka saldainiu doh.gif dabar bent jau geriau, kai alergenu tyrimus pasidarem - nes aiskiai, juodu ant balto parasyta, jog alergiskas sokoladui, nors senai as ta zinojau, bet...o pikciausia, kai vaikai suserga, vis ta homeopatija uzkliuna, net ir vyrui, nors jau kiek metu gydau vaika, ir pagydau, bet ne, vis nepasitiki unsure.gif
Atsakyti
ne nu, Krika, tu jau mane nervini lotuliukas.gif nepyk aišku doh.gif

Jei jau duodi antibus - tai turi duoti ne vieną kart dienoj -o taip kaip parašyta anotacijoj - pagal vaiko amžių (dažniausiai tenka 2 kart dienoj). Be to, kai vaikai tokios būklės - mesčiau visus darbus (juk sodra už vaikų slaugą moka pašalpą nuo pirmos ligos dienos), vežčiau juos pas gydytoją, kad padarytų tyrimus, paklausytų plaučius, galų gale pasakytų kokius ir kiek antibų gerti. O jei yra galimybė - gal ir į namus gydytoją išsikviesčiau.

bereikalo nebeduodi homeopatinių vaistų - jais tikrai savo vaikų nenuduodysi, o gali būti, kad nuo savaitgalio būtų jau suveikę g.gif
Jei tokia aukšta temperatūra, bent kokio Influcido būčiau davus....

Knygos parsisintimas nemokamas biggrin.gif

Aš dar saviški laikau be antibų, žadėjom šiandien pas gyd. M važiuot, bet pasirodo ir jis serga, nedirba doh.gif Aišku, sveikatos jam 4u.gif
Kažko man nematinka Amonium Carbonicum veikimas, nieko "stebuklingo" nevyksta, jaučiu reiks keisti į kitus... Na ką, bandysim Tartephedreel
Atsakyti