Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Vaikui tikrai tiek daug lašų nereikia. Jūsiškei max. 3 pakaks. O poveikis labai individualus... Kresnesniems, limfatikams jis turėtų tikti. Kūdekšniams (bent mano patirtis) - nelabai.
Atsakyti
Radau, kad USA rinkai Heel gamina tokį Constipation nuo vidurių užkietėjimo. Tačiau nerandu, kad Europoje būtų galima tokį nupirkti g.gif Ar čia tik aš nerandu? g.gif
O kažin gal homeopatinė vaistinėj galėtų tokį kompleksiuką pagaminti, sudėtis juk surašyta? g.gif

Other Ingredients: Each 300 mg tablet contains as active ingredients: Dioscorea villosa 4X, Nux vomica 8X, Natrum muriaticum 200X 100 mg each in a lactose base.
Each 300 mg tablet contains as an inactive ingredient: Magnesium stearate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 04 sausio 2011 - 00:56
Ice, jie amerikiečiams pavadinimus pastaraisiais metais supaprastino cool.gif Jeigu ir yra LT, jis vadinas kokios nors medžiagos kompleksu.
Tokį užsakyt tikrai galima Parapharm.
Atsakyti
QUOTE(Kerin @ 2011 01 03, 22:33)
Labas vakaras, kaip tik matau yra kalba apie Lymphomyosot, pas mus irgi adenoidu uzdegimas, ta sloga vis nepraeina jau 2 men, protorgoli sulashinom vos nevisa bonke, bet mazai efekto. Pradejau narshyti interneta, ir pamaciau yra kas nauduoja Lymphomyosot, tik dar noretusi daugiau ishgirsti nuomones, kam skire, labiau nuo kokios bedos ir po kiek? kaip instrukcijoj po 10-15 lashiuku?
Dar toks klausimas, apie Imuwash, ar ji tikrai galima ilgai daznai nauduoti, jis ne kaip visi purshkalai kenkia ilgai vartuojant?

Protargolis mums pernai žiemą gerai suveikė, o paskutinei slogai visiškai nepadėjo. Beje, mūsų gydytoja yra minėjus, kad jo ilgiau kaip 5 dienas negalima lašinti (išdžiovina gleivinę ar kažkas pan.), tai mes 5 dienas ir tenaudojom.
Apie lymphomyosot ir immuwash derinuką sužinojom iš savo LOR'istės, kai nuvažiavom pasitikrint adenoidų (prieš 1,5 metų). Mums skyrė po 15 lašiukų 3 kartus per dieną, tad taip ir geriam.
O praeitą pavasarį ir šį gruodį, kai praėjus eilinei slogai, pamačiau, kad vaikas kvėpuoja pro burną, pati sugalvojau pabandyt pagert Lymphomyosot ir poveikis super (gal taip ištempsim, kol išaugsim adenoidus ir išvengsim operacijos).
Immuwash'ą sakė, kad galima naudoti 2 mėn. ištisai (mes purškiam ryte ir vakare). Beje, jis kaip profilaktinė priemonė prieš slogą mums nedavė jokio efekto... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 03, 23:14)
Vaikui tikrai tiek daug lašų nereikia. Jūsiškei max. 3 pakaks. O poveikis labai individualus... Kresnesniems, limfatikams jis turėtų tikti.  Kūdekšniams (bent mano patirtis) - nelabai.

Obuoliausia, mano didčkė yra iš tų smulkesnių ir ilgesnių (4 metukų, bet pagal ūgį viršija 5 metų vaiko ūgio vidurkį), bet jau trečią kartą lymphomyosot'as puikiai suveikia.
Mažoji nors ir aukšta, bet kresnutė, tačiau jai dar lymphomyosot'o neprireikė, tad mano patirtis tik su didčke...
Papildyta:
QUOTE(zirzekle @ 2010 12 29, 00:40)
Dar ką sužinojau,kad vartojant homeopatinius vaistukus,reikia vengti čiobrelių,šaltmėčių,mėtų,šalavijų arbatų,nes jos slopina homeopatijos veikimą g.gif

Vaje... kaip čia nepamiršus... Apie mėtas esu girdėjus, bet čiobreliai... unsure.gif mat visada prasidėjus kosuliui, jo palengvinimas man asocijuojasi su čiobrelių arbatėle. Bet jei duodu oscillococcinum ar kitus žirniukus, čiobrelius reik giliai paslėpti?... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 04 sausio 2011 - 11:44
QUOTE(lydekaite @ 2011 01 04, 12:58)
Protargolis mums pernai žiemą gerai suveikė, o paskutinei slogai visiškai nepadėjo. Beje, mūsų gydytoja yra minėjus, kad jo ilgiau kaip 5 dienas negalima lašinti (išdžiovina gleivinę ar kažkas pan.), tai mes 5 dienas ir tenaudojom.
Apie lymphomyosot ir immuwash derinuką sužinojom iš savo LOR'istės, kai nuvažiavom pasitikrint adenoidų (prieš 1,5 metų). Mums skyrė po 15 lašiukų 3 kartus per dieną, tad taip ir geriam.
O praeitą pavasarį ir šį gruodį, kai praėjus eilinei slogai, pamačiau, kad vaikas kvėpuoja pro burną, pati sugalvojau pabandyt pagert Lymphomyosot ir poveikis super (gal taip ištempsim, kol išaugsim adenoidus ir išvengsim operacijos).
Immuwash'ą sakė, kad galima naudoti 2 mėn. ištisai (mes purškiam ryte ir vakare). Beje, jis kaip profilaktinė priemonė prieš slogą mums nedavė jokio efekto...  ax.gif
Papildyta:
Obuoliausia, mano didčkė yra iš tų smulkesnių ir ilgesnių (4 metukų, bet pagal ūgį viršija 5 metų vaiko ūgio vidurkį), bet jau trečią kartą lymphomyosot'as puikiai suveikia.
Mažoji nors ir aukšta, bet kresnutė, tačiau jai dar lymphomyosot'o neprireikė, tad mano patirtis tik su didčke...
Papildyta:
Vaje... kaip čia nepamiršus... Apie mėtas esu girdėjus, bet čiobreliai...  unsure.gif mat visada prasidėjus kosuliui, jo palengvinimas man asocijuojasi su čiobrelių arbatėle. Bet jei duodu oscillococcinum ar kitus žirniukus, čiobrelius reik giliai paslėpti?...  verysad.gif

Apie čiobrelius ir aš dar nežinojau , tik kava ir mėtos pagrinde. MB girdau sau ramiai arbata, į kurią įeina ir čiobreliai. Turbūt gripu vaduojasi jau 4 parą. Tai čia čiobreliai pasirodo kalti, kad taip ilgai užsisirgo biggrin.gif .Jis pas mane Sulphur, o šie greitai pasveiksta. Jau be kavos kankinu žogų biggrin.gif Daugiau nebeduosiu čiobrelių. Tai pertusino irgi negalima? O ką tada nuo kosulio duoti, kuris lydi paprastai virusinius susirgimus. Man vien homeopatijos niekada neužtenka, aš daug priemonių naudoju: arbatas, su-džok, aromalempą, masažus, bioptroną. Tie čiobreliai... doh.gif ,tuoj pasveiksim. Nors pripuolė dar radikulitas, tai nežinau kaip čia tuoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 04 sausio 2011 - 13:19
mūsų gydytoja tai nėra tokia kategoriška dėl čiobrelių ir kitų žolelių smile.gif Kad bent valandos tarpai būtų tarp žirnių ir arbatų /pertusino.

Nukrypimas:per šį sirgimą vaikui girdžiau E.Šimkūnaitės "Žolelių arbatą kvėpavimo takams" ( Acorus calamus gamybos, Eurovaistinėj) . Kosulys vaiko kaitaliojosi, ligos pradžioj atkosėdavo, vėliau jau nebe. Vnž neapsikentus kosulių, prie žirniukų pridėjau minėtą arbatą ir pertusiną. Aišku sunku pasakyti, ar žirniai padarė savo darbą arbą, ar ši arbata su Pertusinu, bet per porą dienų labai palengvėjo ir paspartėjo gyjimas. Kadangi ir pati gėriau arbatą, ir kiti suaugę namiškiai, tai visų nuomone arbata maloniai ir lengvinančiai suveikė.
Atsakyti
Pas mus ligų maratonas tęsiasi, po savaitės laiko mažė šiandien apsivėmė, tai čia jau tas pats virusas šiųmetinis eina doh.gif
Nux vomica kaitaliosiu su Gelsemium+Oscilo, nes manau, kad čia kaip ir gripas...
Atsakyti
Gal kas žino ar susidūrė, ką naudoti, kai burna kaip išdeginta. Skauda valgant.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 17:19)
Pas mus ligų maratonas tęsiasi, po savaitės laiko mažė šiandien apsivėmė, tai čia jau tas pats virusas šiųmetinis eina doh.gif
Nux vomica kaitaliosiu su Gelsemium+Oscilo, nes manau, kad čia kaip ir gripas...

Kadangi MB taip pat jaučia kažkokį lengvą pykinimą, tai susiruoošusi duoti Nux vom. , pažiūrėjau antidotus. Su Gelsemium netinka.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 17:43)
Kadangi MB taip pat jaučia kažkokį lengvą pykinimą, tai susiruoošusi duoti Nux vom. , pažiūrėjau antidotus. Su Gelsemium netinka.

aš tai galvojau, kad antidotų kartu sugerti negalima, bet su atitinkamais laiko tarpais-tinka. Ar aš klystu? Niekur apie tai nesu skaičius, tiesiog tokia mintis kilo....
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 17:43)

Dėkoju, nikofija, o Nux vom ir atskirai Oscilo? Arba gal Arsenicumas tiktu ir atskirai Gelsemium+Oscilo? Būk gera, parašyk, aš neturiu antidotų...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 30, 23:55)
O gydytojas nepaaiškino? Ar pati mėginat atitaikyt? Kokio amžiaus žmogus? Lėtinis negalavimas ar ūmus?

Bendra taisyklė: žirniukų kiek metų, max. 10 ar 9 (suaugusiajam). Ūminiu atveju dažniausiai galima kas 15 min., lėtiniu geriau pasitarti su homeopatu (jeigu nėra galimybių, teks pačiai atidžiai stebėt). Aš įprastai ne ūmiu atveju duodu įvairiai (2/3/5 žirnius) kartą per dieną.
Laikyti atokiai nuo el. šaltinių.
Kūdikiams geriau tirpinti vandenyje, maišant plastikiniu šaukšteliu prieš kiekvieną gėrimą.

Chamomilla tikriausiai kūdikiui.  ax.gif Jeigu kalasi dantys, patarčiau ištirpinti keliuose gurkšniuose vandens ir girdyti plastikiniu šaukšteliu, kai vėl darosi nerimastingas. Chamomilla taip pat turi reguliuoti ir vidurius.

aha, žirniukai sūneliui ax.gif man juos atsiuntė sesuo, turbūt nepaklausė, kai pirko. Forume skaičiau, kad reikia prieš kiekvieną maitinimą arba po jo praėjus pusvalandžiui, per dieną tiek žirniukų, kiek mėnesių leliukui. Aš tuos žirniukui duodavau tiesiai į burnytę. O jei tirpinti, tai kaip dažnai reikia tą daryti ir po kiek žirniukų? 4u.gif
Atsakyti