Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 18:11)
Dėkoju, nikofija, o Nux vom ir atskirai Oscilo? Arba gal Arsenicumas tiktu ir atskirai Gelsemium+Oscilo? Būk gera, parašyk, aš neturiu antidotų...

Nux.vom. antidotai: Coffea,Ignatia, Cocc. Nesuderinami Zink . Apie Oscilo nežinau, jo nėra knygose. Gelsemium antidotai:China, Coffea, Digitalis. Daugiau nerašo prie Gelsemium, bet esu užsirašiusi, kad su Belladonna netinka.Kažkuris kažkurį slopina, dabar nepamenu, jei reikia galiu paieškot. Arsenikum antidotai :Opium,Carbo, China, Hepar, Nux.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 18:50)
Nux.vom. antidotai: Coffea,Ignatia, Cocc. Nesuderinami Zink . Apie Oscilo nežinau, jo nėra knygose. Gelsemium antidotai:China, Coffea, Digitalis. Daugiau nerašo prie Gelsemium, bet esu užsirašiusi, kad su Belladonna netinka.Kažkuris kažkurį slopina, dabar nepamenu, jei reikia galiu paieškot. Arsenikum  antidotai :Opium,Carbo, China, Hepar, Nux.

ačiū 4u.gif Ryt tada tik nux vom paduosiu, paskui pagal situaciją žiūrėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 04 sausio 2011 - 18:02
www.vithoulkas.com prie Online Materia Medica rašo prie kiekvieno antidotus ir kas tinka kartu.
Bet ten nerašo kad Gelsemium antidotas yra Nux. Tik Cofee ir dar kažkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 04 sausio 2011 - 18:15
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 17:43)
Kadangi MB taip pat jaučia kažkokį lengvą pykinimą, tai susiruoošusi duoti Nux vom. , pažiūrėjau antidotus. Su Gelsemium netinka.

doh.gif
gerai kad anksciau neparashet lotuliukas.gif o tai butent kartu girdziau .... pasveiko blush2.gif
ateity zinosiu kad kartu neduot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Palauksiu, kol požymių padaugės, tada bus aišku, į ką nux keisti.

Bet tempa pas ją tai 35,8 ; vos vos iki 36 pakilo ką tik. Ką tai galėtų reikšti? Šiaip normali pas ją 36,4-36,6
Atsakyti
Reiškia skysčių per mažai ir vyksta uždegiminis procesas.
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 17:50)
Nux.vom. antidotai: Coffea,Ignatia, Cocc. Nesuderinami Zink . Apie Oscilo nežinau, jo nėra knygose. Gelsemium antidotai:China, Coffea, Digitalis. Daugiau nerašo prie Gelsemium, bet esu užsirašiusi, kad su Belladonna netinka.Kažkuris kažkurį slopina, dabar nepamenu, jei reikia galiu paieškot. Arsenikum  antidotai :Opium,Carbo, China, Hepar, Nux.

Kažkuriam komplekse jie abu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 04, 19:14)
www.vithoulkas.com prie Online Materia Medica rašo prie kiekvieno antidotus ir kas tinka kartu.
Bet ten nerašo kad Gelsemium antidotas yra Nux. Tik Cofee ir dar kažkas.

Tai ir aš bneparašiau prie Gelsemium Nux, o prie Nux Gelsemium parašiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 19:33)
Palauksiu, kol požymių padaugės, tada bus aišku, į ką nux keisti.

Bet tempa pas ją tai 35,8 ; vos vos iki 36 pakilo ką tik. Ką tai galėtų reikšti? Šiaip normali pas ją 36,4-36,6

Mano irgi normali 36,4. Man dažnai po ligos būna žema( ir rankos šąla). Aš ir homeopatės klausiau, nieko gero nepaaiškino. Sakė nieko čia tokio. Po keleto dienų atsistato. Aš manau, kd čia tokiems varliams su žemu spaudimu gali taip būt.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 20:55)
Tai ir aš bneparašiau prie Gelsemium Nux, o prie Nux Gelsemium parašiau  smile.gif
Papildyta:
Mano irgi normali 36,4. Man dažnai po ligos būna žema( ir rankos šąla). Aš ir homeopatės klausiau, nieko gero nepaaiškino. Sakė nieko čia tokio. Po keleto dienų atsistato. Aš manau, kd čia tokiems varliams su žemu spaudimu gali taip būt.

Jau atsistatė iki 36,4, girdau kas 15 min, griaužia džiūvėsius, valgyt prašo, bet bijau ką duoti... Truputį sultinio su makaronais daviau...
Atsakyti
gal kas zinot ar M jau pasveiko? niekaip pasiekt nesiseka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 21:53)
gal kas zinot ar M jau pasveiko? niekaip pasiekt nesiseka  g.gif

Ne, nepasveiko, šiandien Medikanoj buvau, tai kaip tik vaistininkės su juo kalbėjo telefonu, dar ir žmona jo susirgo (ar tai kažkas iš artimųjų).

Beje, mergaitės, kai rašote geltona spalva, bent aš asmeniškai nieko nematau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 21:57)
Ne, nepasveiko, šiandien Medikanoj buvau, tai kaip tik vaistininkės su juo kalbėjo telefonu, dar ir žmona jo susirgo (ar tai kažkas iš artimųjų).

Beje, mergaitės, kai rašote geltona spalva, bent aš asmeniškai nieko nematau... blush2.gif

blush2.gif kazkaip nesinorejo labai vieshai ....
bet tai jau kaip ilgai... g.gif cia mes tuoj visos Nux Vomicos perduozuosim konsultaciju belaukiant doh.gif lotuliukas.gif

o ant geltonos pravaziuoji su pele pazymint teksta ir melynam fone puikiai skaitosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 22:18)
blush2.gif  kazkaip nesinorejo labai vieshai .... 
bet tai jau kaip ilgai...  g.gif  cia mes tuoj visos Nux Vomicos perduozuosim konsultaciju belaukiant  doh.gif  lotuliukas.gif
o ant geltonos pravaziuoji su pele pazymint teksta ir melynam fone puikiai skaitosi  4u.gif

Aš per atsakymą pasižiūriu, kas būna parašyta. Bet jau to viruso piktumas šį kartą... Gerai, kad supermama yra, kažkaip galima atsirinkti, ką duoti prie sirgimų... O žmonės masiškai serga aplinkui, bent mūsų rate tai tiesiog tragiškai šeimom iškritę vos ne iki ligoninių....
Atsakyti