Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

masajugi ziuriu tyliai tik skaito, matyt tiek jau visko prisipirko kad net klaviaturos neberanda tarp pirkiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 15:28)
masajugi ziuriu tyliai tik skaito, matyt tiek jau visko prisipirko kad net klaviaturos neberanda tarp pirkiniu lotuliukas.gif

aga lotuliukas.gif masajugi parašyk ką nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 14:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu prajuokinai....
manau nespeja skaityti smile.gif vejas dabar ....

kazin kaip giedre.v sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 08, 15:36)
kazin kaip giedre.v    sekasi ?

spėju vaikiukas neleidžia prie kompo prisėsti. Visoms taip būna, tik Rendi ištvermingiausia, užsukdavo karts nuo karto. Spėju Dovis irgi po kelių menesių dings kuriam laikui ax.gif
Atsakyti
Labutes.
As irgi mastau, kad reik berniukam daryt bendra miegamaji, o kita zaidimu- nebent isreiks kitokius savo pageidavimus,kol pastatysim ...

Maniskis i darziuka neina, tad prie kompo minutes suskaiciuotos .Nebezinau ir kur isiterpti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 09:42)

Kaitlentė Gaggenau. Ūkiška, "vyriška", masyvi, sunki, nusileidau mb  biggrin.gif  Atrodo taip:

man patinka ta kaitlentė wub.gif
Atsakyti
Gaggenau ir gartraukiai geri smile.gif, jei atmintis nepaveda, tai vieni is lyderiu tarp gartraukiu gamintoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 08 gruodžio 2010 - 20:28
Sveiki nu ir priplepejot per kelias dienas doh.gif biggrin.gif
Aulina darbstuole tu, vonia thumbup.gif
Osera, kaitlente labai faina,as irgi tokios noreciau g.gif jau kelinta karta pastebiu,kad musu skoniai labai panasus,vis panasius daiktus nusiziurim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 05:31)
aga  lotuliukas.gif masajugi parašyk ką nors  mirksiukas.gif

Na jus mane prajuokinot lotuliukas.gif , zinokit tikrai nelabai speju skaityti jusu tokie tempai doh.gif
Dar vis po biski dasiperkam tai to, tai sio niekaip neissirenku sviestuvu i nama, visi grazus, norisi visus prigriebti bet... manasis jau strese tai reiks greiciau svarstyti g.gif
is baldu nusipirkom miegamojo, valgomojo,virtuves,biliardo baldus. dar vesimes ir savo naudotus baldus bus i kitus kambarius. parketlentes dar prigriebiau, plyteles grindines, plyteles virtuves sienai travertino ir dar daug visko....dar vis nesulaukiam konteinerio, nors ir nelabai skubam. tai va tiek pas mane naujienu.
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 05:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinok panasiai, galvojam ar sutilpsim i didziausia konteineri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 12 08, 23:46)
Na jus mane prajuokinot lotuliukas.gif , zinokit tikrai nelabai speju skaityti jusu tokie tempai doh.gif
Dar vis po biski dasiperkam tai to, tai sio niekaip neissirenku sviestuvu i nama, visi grazus, norisi visus prigriebti bet... manasis jau strese tai reiks greiciau svarstyti g.gif
is baldu nusipirkom miegamojo, valgomojo,virtuves,biliardo baldus. dar vesimes ir savo naudotus baldus bus i kitus kambarius. parketlentes dar prigriebiau, plyteles grindines, plyteles virtuves sienai travertino ir dar daug visko....dar vis nesulaukiam konteinerio, nors ir nelabai skubam. tai va tiek pas mane naujienu.
Papildyta:
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinok panasiai, galvojam ar sutilpsim i didziausia konteineri biggrin.gif

man reiks jauciu dairytis sviestuvo su tuo ale 'malunu' tokio is didesniu... gal turi koki adresiuka? ax.gif

ar nesigaus didelis nuostolis kai uzdes pvm ir muita? g.gif mano pusbrolis grizo i lt gyvent pries pora sav ir gabenosi savo baldus ir kitus daiktus, masina - skambinom i muitine sake 21 proc teks susimoket g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 08, 21:28)
lyderiu tarp gartraukiu gamintoju  g.gif

Iš tavęs info paėmiau. Gartraukį pirksime, jeigu atveš. Norėčiau, kad būtų vienos firmos, nes bus šalia.
Papildyta:
Ką patartumėte dėl orkaitės? Kokie parametrai svarbūs?
Masajugi, dar wofl techniką prigriebk, labai populiari vartant žurnalus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 09 gruodžio 2010 - 07:53
QUOTE(kreizzy @ 2010 12 08, 20:31)
Sveiki nu ir priplepejot per kelias dienas doh.gif  biggrin.gif
:

Sveikutes bigsmile.gif
kreizyy, pritariu drinks_cheers.gif atejau, ziuriu prisijungsiu, bet kur tau reikia pirma viska perskaityt smile.gif Tai kai vaikas uzmigs, bandysiu vel derintis.
O siaip Vakaru fronte nieko naujo biggrin.gif
Atsakyti