Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Ačiū vaidyte ir vija 4u.gif Žiūrėjau rimi, tai ten buvo tik tokie storesni, lyg italiski, kurių kainytė nemaža. Žodžiu, reikės man šiam reikalui rimtai pasiruošt biggrin.gif Nes iš tikrųjų mėgstu, kad būtų viens du ir padaryta, bet ir lazaniją labai mėgstu, tai gal verta pasistengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 01 10, 00:46)
Ačiū vaidyte ir vija  4u.gif Žiūrėjau rimi, tai ten buvo tik tokie storesni, lyg italiski, kurių kainytė nemaža. Žodžiu, reikės man šiam reikalui rimtai pasiruošt  biggrin.gif Nes iš tikrųjų mėgstu, kad būtų viens du ir padaryta, bet ir lazaniją labai mėgstu, tai gal verta pasistengti  smile.gif

Nors manęs ji nesužavėjo, bet kitą dieną pašildyta buvo gerokai skanesnė, matyt susigulėjo.
O tie IKI akcijiniai lakštukai, nors ne itališki, bet tikrai nieko, plonučiai, ir kaina atrodo apie 5 lt gaunasi.
Atsakyti
Pasisakysiu apie lazanija, bet ne Beatos, nes yra paprastesniu ir greiciau pagaminamu, ir tikrai labai skaniu. As gaminu pagal Sonatinos recepta klasikine lazanija,visai nesudetinga ir tikrai labai skanu. O savaitgali gaminau varskine, kuria siaip pati labiausiai megstu, naudojau italiskus lakstukus lazanijai is Maximos, kainavo dezute apie 5lt, kuriu nereikia apvirti, ne sviezi jie, dziovinti, bet paruosti pilnai naudojimui, iskepe puikiai.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 09, 18:13)
Šiandien kaip susitarę pradėjom sekmadienį varškiniais blynais  biggrin.gif  Man jie labai skanūs, ir kepam juos gan dažnai. Pastovėję šiek tiek subliūkšta, bet skonis vistiek puikus. O dar jei su šviežiom uogom...

as maniau, kad jie is antros knygos, dabar ieskau bet nerandu doh.gif o taiiip noriu vakarienei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2011 01 10, 18:59)
as maniau, kad jie is antros knygos, dabar ieskau bet nerandu  doh.gif o taiiip noriu vakarienei  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 10 sausio 2011 - 19:51
QUOTE(vija @ 2011 01 10, 20:49)

labai labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 10, 11:44)
O tie IKI akcijiniai lakštukai, nors ne itališki, bet tikrai nieko, plonučiai, ir kaina atrodo apie 5 lt gaunasi.

Jau nupirkau, kainuoja 5 lt ir dar 1,5 grįžta į kortelę thumbup.gif
Dar turiu klausimą: apsižiūrėjau, kad lazanijai reikės raudonojo vyno, kokį naudojat? Sausą, taip? Kokį paprastą, stalo? Niekad nesu nieko vyne troškinus, tai neišmanau visai tame reikale doh.gif biggrin.gif

Nors yra ir nelabai kokių atsiliepimų apie Beatos lazaniją, visgi pradžiai ją išbandysiu. Jei teks nusivilti, imsiu Sonatinos receptą, kur Olimpietė minėjo, pažiūrėjau, iš tikrųjų ten daug paprasčiau nei pas Beatą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 01 10, 22:56)
Dar turiu klausimą: apsižiūrėjau, kad lazanijai reikės raudonojo vyno, kokį naudojat? Sausą, taip? Kokį paprastą, stalo? Niekad nesu nieko vyne troškinus, tai neišmanau visai tame reikale  doh.gif  biggrin.gif

Aš vyno nepyliau. Pradaryto neturėjau, o prasidarius išgerti nebuvo ūpo, tai apsiėjo be vyno. Nemanau, kad labai nukentėjo ta lazanija.
Atsakyti
Siandien prisiruosiau sokoladinius sausainius kepti , gavosi labai skanus, trapus netgi sakyciau, tik man per daug sokolado biggrin.gif nors as dejau ne 100 g kaip parasyta, o tik 50g ( t.y dvi plytas sokolado) bet gavosi tokie super sokoladiniai sausainukai. Skanus tikrai, pirmieji mano sausainiai kuriuos kepiau ax.gif

Vakarienei gaminsiu Meksikietiskai idarytas paprikas tik as tortilijos traskuciu nedesiu , nes nemegstu.
Sekantis nusiziuretas patiekalas : Vistienos plovas gal kuri gaminot ? ar tinka ten abrikosai dziovinti ?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 08, 20:33)
Virėm porų sriubą. Nu skanu. Niekad nemaniau, kad tokia elementari sriuba iš kelių ingredientų gali būti tokia vykusi. Aišku, švieži krapukai daug džiazo priduoda.

Vija, gal galetum bruksteleti recepta. Perskaiciau ir taip uzsinorejau tongue.gif O ir poru kaip tik turiu. Aciu, jei nepatingesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2011 01 11, 19:13)
Vija, gal galetum bruksteleti recepta. Perskaiciau ir taip uzsinorejau tongue.gif  O ir poru kaip tik turiu. Aciu, jei nepatingesi 4u.gif

Atsakyti

Fantastika, taip operatyviai smile.gif Aciu, Vija 4u.gif
Atsakyti