Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Prisiskaičiau apie varškės blynus gražių žodelių ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 01 11, 19:07)
Siandien prisiruosiau sokoladinius sausainius kepti , gavosi labai skanus, trapus netgi sakyciau, tik man per daug sokolado biggrin.gif nors as dejau ne 100 g kaip parasyta, o tik 50g ( t.y dvi plytas sokolado) bet gavosi tokie super sokoladiniai sausainukai. Skanus tikrai, pirmieji mano sausainiai kuriuos kepiau  ax.gif 

Vakarienei gaminsiu Meksikietiskai idarytas paprikas tik as tortilijos traskuciu nedesiu , nes nemegstu.
Sekantis nusiziuretas patiekalas : Vistienos plovas gal kuri gaminot ? ar tinka ten abrikosai dziovinti ?

Gaminau plova, mano vyras nemegejas dziovintu vaisiu, bet ju net nepajaute. Apskritai labai daug kur vistienos receptuose dedami abrikosai.
O su sokoladu nesupratau. Iprastai sokoladas sveria 100g, tai kaip jums 50 g yra 2 plytos. Man gaunasi tik puse plyteles.
Atsakyti
Gaminau ir as varskinius blynus ir labai patiko thumbup.gif

As taip pat planuoju daryti vistienos plova mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledime: 11 sausio 2011 - 20:15
QUOTE(Ingada @ 2011 01 11, 21:07)
O su sokoladu  nesupratau. Iprastai sokoladas sveria 100g, tai kaip jums 50 g yra 2 plytos. Man gaunasi tik puse plyteles.

Aga, aš irgi nesupratau rolleyes.gif Visad naudoju plytelę, t.y. 100 g smile.gif
Atsakyti
Šiandien kepėm Piemenų pyragą ir sausio mėnesio keksiukus su aguonom ir bananais.
Piemenų pyragą savo nuožiūra buvau darius nesyk, šįkart dariau tiksliai pagal Beatos receptą. Ir dar va su vaikais patiuningavom pankiškai biggrin.gif (iškepto nespėjau nufotografuoti...). Skanu. Šiaip man atrodo tiek lazanijos, tiek shepard'o pyrago skanumą labiausiai nulemia mėsos masė: jei pakankamai ją ištroškini su visokiais prieskoniais ir kitais skaniais priedais, tai ir rezultatas būna puikus.

Sausio keksiukai - labai paprastas, greitas receptas. Mes bananus sutrynėm. Gavosi minkštos, purios bandutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 11 sausio 2011 - 21:27
QUOTE(Tanika @ 2011 01 11, 22:02)
Aga, aš irgi nesupratau  rolleyes.gif Visad naudoju plytelę, t.y. 100 g  smile.gif

labai atsiprasau uz suklaidinima, ne ten paziurejau doh.gif ot vista , tai vadinasi va del ko man taip daug to sokolado pasirode, tikrai apsizioplinau. Paziurejau ten priekyje raso 25 g, o ten pasirodo raso kiek kaloriju yra 25 gramuose.
Atsakyti
vija, gražus pankas biggrin.gif Aš irgi ne sykį darius esu, visai šeimynai patinka tas pyragas, reiks artimiausiu metu vėl padaryt, senokai darėm rolleyes.gif Ir keksiukai labai skaniai atrodo thumbup.gif Gerai, kad šitoj temutėj yra receptas, galėsiu išbandyt, nes kalendoriaus taip ir neįsigijau doh.gif
Atsakyti
Sveikos:) Jungiuosi ir as 4u.gif Gi didziausia Beatos gerbeja esu, tik kazkaip niekada SM neuzkliuvo sita tema:)
Plova ir as dariau pagal Beata uzvakar. Visad plova darau be jokiu receptu, pagal save, bet va uzsimaniau kazko naujo ir likau labai patenkinta. Mano vyriskis irgi ne itin megsta dziovintus vaisius su mesa, bet plovas jam laaabai thumbup.gif Ypac patiko cesnakas cielas imestas i puoda, paskui niam niam kai sutraiskai ir sumaisai lekstej. thumbup.gif
Atsakyti
Geros naujienos tiems, kas ruošiasi kepti šokoladainį su žemės riešutų sviestu ir vasario mėn. keksiukus su rikota ir persikais (nors pas Beatą yra ne vienas receptas su rikota):
Dabar IKI žemės riešutų sviestas 7,99 Lt (vietoj 9,99) ir perkant 250g rikota 1Lt grįžta į premia kortelę.
Atsakyti
Žemės riešutų sviestas pigiausias MARKS & SPENCER pardėje (čia kam aktualu). Man rods be jokių nuolaidų kainuoja apie 6 lt indelis (aš pirkau su 20 proc. nuolaida kažakda, tai tikslios kainos kiek be nuolaidos-nebepamenu blush2.gif )

Į temą dabar.

Dariau iš 2-os knygos pagardintus riešutus. Su kariu patiko žymiai labiau, nors galvojau, kad bus atvirkščiai. Su paprika rūkyta sakyčiau visai nepavyko unsure.gif . Žiauriai sūrūs (gal ta jūros druska sūresnė už paprastą?). Taip pat kartoki, bet gal todėl kad migdolams nenulupau luobelės-nu niekaip nepavyksta. Kartą bandžiau verdančiu vandeniu plykyt-nepadėjo, šiand paskrudinau sausoj keptuvėj-beveik apsvilo, bet luobelė-nei iš vietos. Žodžiu, nepavyko šitas reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 01 12, 22:20)
Dariau iš 2-os knygos pagardintus riešutus. Su kariu patiko žymiai labiau, nors galvojau, kad bus atvirkščiai. Su paprika rūkyta sakyčiau visai nepavyko  unsure.gif . Žiauriai sūrūs (gal ta jūros druska sūresnė už paprastą?). Taip pat kartoki, bet gal todėl kad migdolams nenulupau luobelės-nu niekaip nepavyksta. Kartą bandžiau verdančiu vandeniu plykyt-nepadėjo, šiand paskrudinau sausoj keptuvėj-beveik apsvilo, bet luobelė-nei iš vietos. Žodžiu, nepavyko šitas reikalas  doh.gif

O man abieji labai patiko - net nepasakyčiau, kurie labiau. Druską dėjau paprastą, stengiausi dėti mažiau, nes paprastai po visų panašių užkandukų baisiai gerti norisi.

O rūkyta paprika išvis yra gėris, labai mėgstu ja gardinti beveik viską, kur tinka, o neseniai Marks&Spencer'y užtikau rūkytos paprikos su čiobreliais.
Atsakyti
vija, tai gal išduosi paslaptį, kaip nulupti migdolus? Pirkčiau jau nuluptus, bet nerandu tokių unsure.gif
Atsakyti