QUOTE(Lietuva @ 2012 02 06, 15:10)
dėkui mamytės už patarimus. kai paskaitau, atrodo jums taip lengvai pavyko...
mūsų vaikeliai skiriasi tik mėnesiuku, bet aš irgi jau mąstau apie nujunkymą, bet, prisipažinsiu, nelabai žinau, kaip tai padaryti
Didžiausia bėda irgi yra naktiniai maitinimai, kurių būna 3-4 (vis dar)

šiaip gal ir nebūtų taip varginančiai, bet aš mokausi, atlikinėju praktikas, naktim rašau disertacijas, neradęs manęs šalia pasibudinėja, tada verksmai, visi mano darbai sustoja

šiaip negražiai skamba, kad dėl kažkokių savo studijų turiu nutraukt pienelį vaikui, bet aš jau ant išsekimo ribos

blogiausia, jog mane pačią paveda mano sveikata

nedaug betrūksta iki ligoninės.....
nežinau, kam būtų didesnė žala nutraukus- jam ar man

aš tiesiog bijau nustoti jį maitinti, nes man tie pasimylavimai yra brangūs.......pirmosios mergytės nemaitinau ilgai, tad šis antra šansas man toks brangus

labai norėčiau, kad jis pats atsisakytų pieniuko, bet to net nesiruošia daryt...
dieną irgi reikalauja, maikutes plėšo
aš pasimetusi savo mintyse

gal dar pakentėt ? bet ar reikia kentėt?
Papildyta:QUOTE(Mammulkinas @ 2012 02 06, 00:11)
[...] Antra nakti verke ir prase papulio kokia 15 min., nakti nubudes verkdavo po kokias 5 min., bet uzmigdavo[...]

nežinau, ar ištversiu...negalėčiau klausytis kaip jis verkia

mano draugė pleistiukais klijavosi spenelius ir aiškino vaikui, kad nebebėga pienelis-suveikė.......

mano a.a babytė pasakojo, kas senais laikais atjunkydavo spenelius patepus pelynu arbatos nuoviru

bet man skamba nekaip.....ieškau būdų....
Papildyta:Kaimynė nutraukė maitinimą, išvykusi 4-5 dienom ir palikusi vaiką su vyru....kita kaimynė tiesiog ėjo miegoti į kitą kambarį, o vaiką paliko su vyru...