QUOTE(Lietuva @ 2012 02 06, 23:29)
Bet dėl nutraukimo - žinau vieną dalyką - tam reikalui turi bribręsti labiau mama, nei vaikas. Jei jausi, kad viskas STOP - daugiau negaliu žindyti. Šiam nuostabiam etapui atėjo galas. Prasideda kitas nuostabus etapas. tada bus gerai.
Bet jei jausi viduje, kad tave graužia sąžinė, kad dar reikėtų jums pasimyluoti bežindant ir pan. kad dar reikia jums abiems to artumo - tada net nepradėk nutraukinėti, nes nieko iš to nebus.
na, jeigu pagal tai spręst- tada nesu dar pasirengusi ...
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 02 07, 10:22)
aš neteigiu, kad dingsta jie, bet tas žindymo jausmas, tas jausmas, kad esi reikalinga jam visais atžvilgiais ...jo sunku atsisakyti ...... net nemoku paaiškinti, tik galiu pasakyt, jog man taip viduje skaudėjo, kad negaliu maitinti pirmagimės, tai lygiai taip pat skauda viduje kai pagalvoju, jog reikia nujunkyti antrąjį vaikutį...o mano vyras sako- tau ir taip negerai, ir taip negerai
QUOTE(AGI @ 2012 02 07, 12:23)
Po mėnesiuko reiks išvažiuoti 4 dienom ir palikti mažių močiutei. Jam tada bus beveik 11 mėnesių.Manau, kad jis jau pakankamai pasiruošęs pereiti prie normalaus maisto.

11 mėnesių vaikui tikrai reikia MP

niekada nenujunkyčiau tokio mažo, jei pienelio dar turėčiau
p.s kuri mama rašėt, kad atsirado apetitas? manojo apetitas tragiškas, toks jausmas, kad per visą dieną suvalgo tik kokį sausainį, keletą šaukštų sriubos ir MP

ar čia gali būti todėl, kad valgo MP?