Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 12, 20:47)
man nuolat toks jausmas, kad i kruminiu tarpdancius virsuj maisto prilindo, isigudrinau isikysus pravalyti su siulu, nu bet nieko ten nera doh.gif cia gal del to, kad dantys stumiami? g.gif  jums taip nera?

man pradzioj irgi taip budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 20:35)
Tavo sypsena tikrai plati, tad jaigu leidzia finansai ir nori estetikos dekis 10 keramikiniu smile.gif

Kazakevičienė sakė galiu rinktis beligatūrinius, metalinius + keramiką ant priekinių dantų ir žiūrės gal safyrus galima bus uždėt vietoj keramikos ax.gif Ir įtilpsiu į savo norimą sumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 12, 21:36)
man pradzioj irgi taip budavo  smile.gif

tai gerai, nes man jau ta paranoja 4 diena doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 21:06)
1. Tikrai nueikit dar pas Zasčiurinskienę biggrin.gif Bent jau man, labai ji patinka smile.gif Tokia maloni ir kelianti pasitikėjimą... Nu nežinau, niekas per galvą neduos, kad nueisit biggrin.gif
2. Ai, ir išvis dabar pradėjau galvot, kad kai tik sudės tuos breketus - supanikuosiu ir gailėsiuosi unsure.gif Aišku, dabar tai aš jų trokštu, bet kai prikraus metalo į burną, ir ilgam... Nežinau, kas į galvą šaus unsure.gif

1. drinks_cheers.gif Tikrai labai faina gydytoja. Jos rankose jauciuosi saugi. Be to ji is manes uz konsultacija neeme nei 1 ct g.gif Gal del to, kad mate, jo nekantrauju susideti ir tikrai pasiryzus ta padaryti biggrin.gif
2. Man pirma diena buvo toks jausmas. Kad dabar sitiek laiko busiu su tais baisiais gelezim burnoj. Bet paskui apsipratau, zinau, kad viskas vardan gero tikslo.
Nors ir dabar kartais pagalvoju, kad va, viena diena maziau su tuo metalu biggrin.gif

Beje mano breketams siandien menuo. Greitai lekia laikas.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 22:49)

Sveikinu, jau menesiu maziau iki grazios sypenos 4u.gif Gal nori ta proga pasidalinti su mumis savo sypsena?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 20:49)
1.  drinks_cheers.gif  Tikrai labai faina gydytoja. Jos rankose jauciuosi saugi. Be to ji is manes uz konsultacija neeme nei 1 ct  g.gif  Gal del to, kad mate, jo nekantrauju susideti ir tikrai pasiryzus ta padaryti  biggrin.gif
2. Man pirma diena buvo toks jausmas. Kad dabar sitiek laiko busiu su tais baisiais gelezim burnoj. Bet paskui apsipratau, zinau, kad viskas vardan gero tikslo.
Nors ir dabar kartais pagalvoju, kad va, viena diena maziau su tuo metalu biggrin.gif

Tai kitur jei jau pas tą ortodontą dediesi breketus tai neiima lt už konsultaciją smile.gif Kiti tai ir tą 50lt paiima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 22:05)
Sveikinu, jau menesiu maziau iki grazios sypenos 4u.gif Gal nori ta proga pasidalinti su mumis savo sypsena?

Noriu smile.gif Ikelsiu keliu dienu begyje
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 20:26)
O tu KMU ortodontijos klinikoj gal?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 21:15)

Bent viena mergina atsirado kuri KMU dedasi... smile.gif O kaip išsirinkai iš visų KMU ortodončių būtent šitą? smile.gif
Tu metalinius visiškai dėsies? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingin: 12 gruodžio 2010 - 21:21
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 21:19)
Bent viena mergina atsirado kuri KMU dedasi...  smile.gif  O kaip išsirinkai iš visų KMU ortodončių būtent šitą? smile.gif
Tu metalinius visiškai dėsies?  smile.gif

Na, tiesiog ji man buvo šiek tiek žinoma, per pažįstamus ir panašiai... Tai taip ir gavos, kad tiesiai pas ją keliavau biggrin.gif
Nea, pas mane bus beligatūriniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 21:25)
Na, tiesiog ji man buvo šiek tiek žinoma, per pažįstamus ir panašiai... Tai taip ir gavos, kad tiesiai pas ją keliavau biggrin.gif
Nea, pas mane bus beligatūriniai smile.gif

O sakė kiek panašiai kainuos su gydymu ir pan? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 21:30)
O sakė kiek panašiai kainuos su gydymu ir pan?  smile.gif

Jei manęs atmintis neapgauna, tai pradedant 7000 Lt ir kylant į viršų g.gif
Atsakyti