Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 22:11)
O kada tau zada deti breketukus ant visu dantu? smile.gif

kai pasirodys, jog neišdygusi iltis dygsta. nes Damušienė nenori laikyt ant priekinių dantų breketų maksimumą laiko, bo pirmukai pas mane be šaknų, tai kad tik kuo ilgiau išsilaikytų jie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 11 gruodžio 2010 - 22:38
QUOTE(Džinga @ 2010 12 11, 23:37)
kai pasirodys, jog neišdygusi iltis dygsta. nes Damušienė nenori laikyt ant priekinių dantų breketų maksimumą laiko, bo pirmukai pas mane be šaknų, tai kad tik kuo ilgiau išsilaikytų jie..

O tau bande prognozuoti kiek laiko nesiosi breketus?
Atsakyti
http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg

O taip atrodo keramikiniai su gumytėm?
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 00:50)
http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg
O taip atrodo keramikiniai su gumytėm?

Taip, tik deda baltas arba skaidrias smile.gif
Pirma kart pamaciau keramika su spalvotom gumytem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 22:43)
O tau bande prognozuoti kiek laiko nesiosi breketus?

2,5-3 metus, bet aš nusiteikus minimum trims. čia kad nedygsta tas dantis labai daug komplikuoja ir užtęsia visko. o taip paimt 'ai, nedygsta čia jau keli mėnesiai', labai nesinori, nes operacija visgi kainavo tūkstantį.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 22:56)
Taip, tik deda baltas arba skaidrias smile.gif
Pirma kart pamaciau keramika su spalvotom gumytem lotuliukas.gif

Kaip reikia as viska randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 01:01)
Kaip reikia as viska randu  biggrin.gif

O tu nori detis keramika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 23:03)
O tu nori detis keramika? smile.gif

Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas biggrin.gif Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką smile.gif dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos ax.gif na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 00:46)
Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas  biggrin.gif  Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką  smile.gif  dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos  ax.gif  na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon  4u.gif

neverta virsuje detis net 10 keramikiniu, pas mane 6 ir tu likusiu metaliniu breketu tikrai nesimato. Na ne bent pas tave laaabai plati sypsena,tada ir 8 uztektu mirksiukas.gif kam permoket? o 4 keramikiniai manau juokingai atrodytu blush2.gif arba daryk taip kad butu matomi tik keramikiniai (6) arba dekis apacioje vien metala. dar neaisku ar tau leis is viso rinktis apacioje keramika, mano atveju pvz neleido ax.gif
sekmes rinktis 4u.gif
Atsakyti
Mano šypsena nėra plati, bet iš šono (matytųsi ir iš priekio, jei išsikišusios iltys neuždengtų) kuo puikiausiai matosi tiek 4, tiek 5 dantys. Džiaugiuosi, kad nedėjo tik šešių keramikinių.
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 19:23)
O tu pas ką dediesi? Kaune? smile.gif

Klaipėdoje, pas J. Liatukienę smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau, kad prabundu, o mano priekiniai dantys visi kreivi kreivi, ir žiauriai atsikišę į priekį, net lūpų neina sučiaupti, dantys tiesiog kyšojo. fear.gif
Daktarė minėjo, kad po kelių mėnesių atrodys atsikišę dantys, nes juos reikia atlenkti, o kai susidės apačioj breketai, tai susinormalizuos vaizdas.
Tuos breketus čiut ne kas naktį sapnuoju. lotuliukas.gif
Bet užtai jau valgyt galiu mėsą essen.gif
Atsakyti