Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

Būna čia man atrodo visoms tokių sapnų laugh.gif aš prieš kelias naktis irgi kažkokią nesąmonę sapnavau, kad išsiklaipė sukandimas žiauriai, vienas šonas susikanda, kitame - tarpas laugh.gif bėgau atsikėlus prie veidrodžio.
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 01:46)
Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas  biggrin.gif  Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką  smile.gif  dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos  ax.gif  na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon  4u.gif

As manau, kad kuo puikiausiai uztektu 8 keramikiniu, nors aisku cia jau tau rinktis smile.gif Pas mane 6 keramikiniai ir 4tukai vistiek matosi kai sypsausi, bet neimu i galva irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 16:00)
As manau, kad kuo puikiausiai uztektu 8 keramikiniu, nors aisku cia jau tau rinktis smile.gif Pas mane 6 keramikiniai ir  4tukai vistiek matosi kai sypsausi, bet neimu i galva  irnesakyk.gif

As taip pat pritariu kad uztenka tik 6 estetiniu, Pas mane sypsena nera itin plati, bet pries dedamasi breketus ilgai studijavai pries veidrodi, kiek gi cia tu dantu pas mane kalbant bei juokiantis matosi. Na, 4-ukai tai tikrai matosi, ir netgi truputi penktukai.
Taciau del finansiniu sumetimu uzsidejau tik ant 6 priekiniu permatomus breketus. Ir ka - visai gerai, tu likusiu beveik net nesimato, na nabent is sono labiau cool.gif
Dziaugiuos, kad nepermokejau

Dzinga, o kaip pas tave nera saknu pirmukams? jos nutirpusios, ar kaip? O Damusiene galvoja, kad uzdejus breketus jie gali neatlaikyti? Nesupratau... bet situacija pas tave turbut ne pati lengviausia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 12, 15:11)
Dzinga, o kaip pas tave nera saknu pirmukams? jos nutirpusios, ar kaip? O Damusiene galvoja, kad uzdejus breketus jie gali neatlaikyti? Nesupratau... bet situacija pas tave turbut ne pati lengviausia  unsure.gif

net nežino gerai dėl ko čia taip.. ai, ką jau padarysi. vat būtent, kad greičiausiai neatlaikys, ir sakė, jog turbūt gali tekti implantuoti po ortodontinio gydymo. nors ištikrųjų nusistebėjo, kad jie dar tiek atlaikė, nes realiai, net kandant obuolį jie gali pasilikt jame. biggrin.gif tai čia taip kažkaip džiaugiuos dėl to. ;} dėl kreivumo, tai pastebėjau, kad yra ir kreivesnių čia pas mus, bet labai va komplikuota yra tas kad iltis neišdygus pas mane ir kad priekinių dantų šaknys vietoj ten dviejų centimetrų berots, yra tik 3mm. tai jau nusiteikus aš labai čia kad daug pinigų išeis ant dantų man. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 12 12, 18:01)
net nežino gerai dėl ko čia taip.. ai, ką jau padarysi. vat būtent, kad greičiausiai neatlaikys, ir sakė, jog turbūt gali tekti implantuoti po ortodontinio gydymo. nors ištikrųjų nusistebėjo, kad jie dar tiek atlaikė, nes realiai, net kandant obuolį jie gali pasilikt jame. biggrin.gif tai čia taip kažkaip džiaugiuos dėl to. ;} dėl kreivumo, tai pastebėjau, kad yra ir kreivesnių čia pas mus, bet labai va komplikuota yra tas kad iltis neišdygus pas mane ir kad priekinių dantų šaknys vietoj ten dviejų centimetrų berots, yra tik 3mm. tai jau nusiteikus aš labai čia kad daug pinigų išeis ant dantų man.  rolleyes.gif

Tau gali tekt implantuos pirmukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 19:02)
Ir as antradieni smile.gif Kelinta tau vizitas?

12h smile.gif o tau kelinta?
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 21:19)
Man irgi buna, kad tarpais paskauda viena kita dantuka doh.gif

Man tai beveik pastoviai skauda jei ne viena, tai kita danti smile.gif bet tas skausmas nestiprus, tai jau pripratau biggrin.gif tik kartais kruminius paskauda smarkiau, bet gerai, kad neilgai.
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 12, 17:46)
12h smile.gif o tau kelinta?
Papildyta:
Man tai beveik pastoviai skauda jei ne viena, tai kita danti  smile.gif  bet tas skausmas nestiprus, tai jau pripratau  biggrin.gif  tik kartais kruminius paskauda smarkiau, bet gerai, kad neilgai.

Man 17, tai nesusitiksim smile.gif Nebent palauksi lotuliukas.gif

O del skausmo tai man taip nejuokingai kartais koki danti skauda, kad nakti miegot negaliu doh.gif Man ir kyla klausimas ar tikrai taip gali buti g.gif
Na neilgai tas skausmas buna (~3 dienas), na bet labai labai nemalonu..
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 23:46)
Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas  biggrin.gif  Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką  smile.gif  dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos  ax.gif  na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon  4u.gif

As tai deciaus ant 8 dantu keramika. Siaip beveik visos, kiek suprantu, deda tik ant virsutinio zandikaulio keramika, o ant apatinio paprasta metala, bet man tai noretusi, kad ant abieju zandikauliu butu vienodos breketu sistemos. Cia tokia mano asmenine nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 17:00)
Man 17, tai nesusitiksim smile.gif Nebent palauksi  lotuliukas.gif

O del skausmo tai man taip nejuokingai kartais koki danti skauda, kad nakti miegot negaliu  doh.gif  Man ir kyla klausimas ar tikrai taip gali buti  g.gif

Kad ilgai reikes laukti, tai gal kita karta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai manau, kad tas skausmas yra normalu. Vienom maziau skauda, kitom daugiau. Man tai tik 1k skaudejo taip, kad nakti sunku miegot buvo, bet vaistu negeriau. O siaip jei kyla kazkokiu klausimu, tai pasiklausk gydytojos, kad ramiau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 19:00)

O del skausmo tai man taip nejuokingai kartais koki danti skauda, kad nakti miegot negaliu  doh.gif  Man ir kyla klausimas ar tikrai taip gali buti  g.gif

Manau, kad nomalu smile.gif man irgi vidutiniskai apie 3 dienas paskauda.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Nu ka daug jau prirašėt biggrin.gif Aš čia vėl; su klausimu kurį neseniai prisiminiau, kai ėjau veržtis dantys, man daktarė pasakė, savo padėjėjai, kad prirašytų mane ne 15min o šiek tiek daugiau, nes dės kažkokes delikatūas, ir dabar kažkaip keista, nes pirma kart girdžiu ir niekad nemačiau, kad apie tai šnekėtumet g.gif
Atsakyti
Eilinį kartą įšoku į nuvažiavusį traukinį smile.gif
Diskutavote dėl kainų, tai mano gydytoja sakė, kad 4500 LT yra maximumas, o jei netyčia nešiočiau trumpiau ir atitinkamai reikėtų mažiau vizitų - mažiau priemonių, tai dar kažkiek ir mažiau bus. Na ir dar kainuos plokštelė ir vielutė, bet aš džiaugiuos, kad nepermoku smile.gif Paslaugų kokybe tikrai nesiskundžiu, viskas puikiai smile.gif

Mezone, įdomu, apie tai negirdėjau, bet mano stažas mažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 12, 18:17)
Labas vakaras  4u.gif Nu ka daug jau prirašėt biggrin.gif Aš čia vėl; su klausimu kurį neseniai prisiminiau, kai ėjau veržtis dantys, man daktarė pasakė, savo padėjėjai, kad prirašytų mane  ne 15min o šiek tiek daugiau, nes dės kažkokes delikatūas, ir dabar kažkaip keista, nes pirma kart girdžiu ir niekad nemačiau, kad apie tai šnekėtumet  g.gif

nezinau ka tai galetu reiksti g.gif tu mums paskui papasakosi smile.gif
Atsakyti