QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 01:46)
Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas
Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką
dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos
na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon 
As manau, kad kuo puikiausiai uztektu 8 keramikiniu, nors aisku cia jau tau rinktis
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 16:00)
As manau, kad kuo puikiausiai uztektu 8 keramikiniu, nors aisku cia jau tau rinktis
Pas mane 6 keramikiniai ir 4tukai vistiek matosi kai sypsausi, bet neimu i galva 
As taip pat pritariu kad uztenka tik 6 estetiniu, Pas mane sypsena nera itin plati, bet pries dedamasi breketus ilgai studijavai pries veidrodi, kiek gi cia tu dantu pas mane kalbant bei juokiantis matosi. Na, 4-ukai tai tikrai matosi, ir netgi truputi penktukai.
Taciau del finansiniu sumetimu uzsidejau tik ant 6 priekiniu permatomus breketus. Ir ka - visai gerai, tu likusiu beveik net nesimato, na nabent is sono labiau
Dziaugiuos, kad nepermokejau
Dzinga, o kaip pas tave nera saknu pirmukams? jos nutirpusios, ar kaip? O Damusiene galvoja, kad uzdejus breketus jie gali neatlaikyti? Nesupratau... bet situacija pas tave turbut ne pati lengviausia
QUOTE(radviliux @ 2010 12 12, 15:11)
Dzinga, o kaip pas tave nera saknu pirmukams? jos nutirpusios, ar kaip? O Damusiene galvoja, kad uzdejus breketus jie gali neatlaikyti? Nesupratau... bet situacija pas tave turbut ne pati lengviausia 
net nežino gerai dėl ko čia taip.. ai, ką jau padarysi. vat būtent, kad greičiausiai neatlaikys, ir sakė, jog turbūt gali tekti implantuoti po ortodontinio gydymo. nors ištikrųjų nusistebėjo, kad jie dar tiek atlaikė, nes realiai, net kandant obuolį jie gali pasilikt jame.
QUOTE(Džinga @ 2010 12 12, 18:01)
net nežino gerai dėl ko čia taip.. ai, ką jau padarysi. vat būtent, kad greičiausiai neatlaikys, ir sakė, jog turbūt gali tekti implantuoti po ortodontinio gydymo. nors ištikrųjų nusistebėjo, kad jie dar tiek atlaikė, nes realiai, net kandant obuolį jie gali pasilikt jame.
tai čia taip kažkaip džiaugiuos dėl to. ;} dėl kreivumo, tai pastebėjau, kad yra ir kreivesnių čia pas mus, bet labai va komplikuota yra tas kad iltis neišdygus pas mane ir kad priekinių dantų šaknys vietoj ten dviejų centimetrų berots, yra tik 3mm. tai jau nusiteikus aš labai čia kad daug pinigų išeis ant dantų man. 
Tau gali tekt implantuos pirmukus?
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 19:02)
12h
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 21:19)
Man tai beveik pastoviai skauda jei ne viena, tai kita danti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 12, 17:46)
12h
o tau kelinta?
Papildyta:
bet tas skausmas nestiprus, tai jau pripratau
tik kartais kruminius paskauda smarkiau, bet gerai, kad neilgai.
Papildyta:
Man 17, tai nesusitiksim
O del skausmo tai man taip nejuokingai kartais koki danti skauda, kad nakti miegot negaliu
Na neilgai tas skausmas buna (~3 dienas), na bet labai labai nemalonu..
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 23:46)
Aš vis dar galvoju, juk laiko galvojimui turiu dar pakolkas
Mastau kad ant priekinių 10 dantukų dėtis keramiką, o ant kitų metalą, gal dar ir ant apatinių keturių dantukų keramiką
dar neatmetu varianto dėtis beligatūrinius, bet norisi kažkiek ir estetikos
na jei finansai neėtų tai be galvojimų dėčiaus clarity sl ant viršutinių žandikaulio ant apatinio paprastus damon 
As tai deciaus ant 8 dantu keramika. Siaip beveik visos, kiek suprantu, deda tik ant virsutinio zandikaulio keramika, o ant apatinio paprasta metala, bet man tai noretusi, kad ant abieju zandikauliu butu vienodos breketu sistemos. Cia tokia mano asmenine nuomone
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 17:00)
Man 17, tai nesusitiksim
Nebent palauksi
O del skausmo tai man taip nejuokingai kartais koki danti skauda, kad nakti miegot negaliu
Man ir kyla klausimas ar tikrai taip gali buti
Kad ilgai reikes laukti, tai gal kita karta
As tai manau, kad tas skausmas yra normalu. Vienom maziau skauda, kitom daugiau. Man tai tik 1k skaudejo taip, kad nakti sunku miegot buvo, bet vaistu negeriau. O siaip jei kyla kazkokiu klausimu, tai pasiklausk gydytojos, kad ramiau butu
QUOTE(Esha @ 2010 12 12, 19:00)
Manau, kad nomalu
Labas vakaras
Nu ka daug jau prirašėt
Aš čia vėl; su klausimu kurį neseniai prisiminiau, kai ėjau veržtis dantys, man daktarė pasakė, savo padėjėjai, kad prirašytų mane ne 15min o šiek tiek daugiau, nes dės kažkokes delikatūas, ir dabar kažkaip keista, nes pirma kart girdžiu ir niekad nemačiau, kad apie tai šnekėtumet
Eilinį kartą įšoku į nuvažiavusį traukinį
Diskutavote dėl kainų, tai mano gydytoja sakė, kad 4500 LT yra maximumas, o jei netyčia nešiočiau trumpiau ir atitinkamai reikėtų mažiau vizitų - mažiau priemonių, tai dar kažkiek ir mažiau bus. Na ir dar kainuos plokštelė ir vielutė, bet aš džiaugiuos, kad nepermoku
Paslaugų kokybe tikrai nesiskundžiu, viskas puikiai 
Mezone, įdomu, apie tai negirdėjau, bet mano stažas mažas
Diskutavote dėl kainų, tai mano gydytoja sakė, kad 4500 LT yra maximumas, o jei netyčia nešiočiau trumpiau ir atitinkamai reikėtų mažiau vizitų - mažiau priemonių, tai dar kažkiek ir mažiau bus. Na ir dar kainuos plokštelė ir vielutė, bet aš džiaugiuos, kad nepermoku
Mezone, įdomu, apie tai negirdėjau, bet mano stažas mažas
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 12, 18:17)
Labas vakaras
Nu ka daug jau prirašėt
Aš čia vėl; su klausimu kurį neseniai prisiminiau, kai ėjau veržtis dantys, man daktarė pasakė, savo padėjėjai, kad prirašytų mane ne 15min o šiek tiek daugiau, nes dės kažkokes delikatūas, ir dabar kažkaip keista, nes pirma kart girdžiu ir niekad nemačiau, kad apie tai šnekėtumet 
nezinau ka tai galetu reiksti