Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(natale @ 2010 12 12, 17:56)
nezinau ka tai galetu reiksti  g.gif  tu mums paskui papasakosi smile.gif

Aš ir , net neisivaizduoju... Įdomu man labai, kad ir internete bandžiau ieškoti nieko nėra doh.gif
Atsakyti
mezone, ar tikrai nesuklydai su pavadinimu, kad net nete neįmanoma nieko rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 12, 19:17)
Labas vakaras  4u.gif Nu ka daug jau prirašėt biggrin.gif Aš čia vėl; su klausimu kurį neseniai prisiminiau, kai ėjau veržtis dantys, man daktarė pasakė, savo padėjėjai, kad prirašytų mane  ne 15min o šiek tiek daugiau, nes dės kažkokes delikatūas, ir dabar kažkaip keista, nes pirma kart girdžiu ir niekad nemačiau, kad apie tai šnekėtumet  g.gif

Tikrai delikaturos? Gal ji sake ligaturos? smile.gif
Atsakyti
Bon Bon, jo, tikriausiai gali tekt implantuot...;(
Atsakyti
Pas mane vieno danties apacioje kaulas patrupejes, bet sake vos vos. Ortodonte kaltina mano gilu sakandi. Na tikiuosi breketai isspres sia problema.
Atsakyti
man nuolat toks jausmas, kad i kruminiu tarpdancius virsuj maisto prilindo, isigudrinau isikysus pravalyti su siulu, nu bet nieko ten nera doh.gif cia gal del to, kad dantys stumiami? g.gif jums taip nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 12 gruodžio 2010 - 19:48
QUOTE(natale @ 2010 12 12, 00:25)
neverta virsuje detis net 10 keramikiniu, pas mane 6 ir tu likusiu metaliniu breketu tikrai nesimato. Na ne bent pas tave laaabai plati sypsena,tada ir 8 uztektu  mirksiukas.gif  kam permoket? o 4 keramikiniai manau juokingai atrodytu  blush2.gif  arba daryk taip kad butu matomi tik keramikiniai (6) arba dekis apacioje vien metala. dar neaisku ar tau leis is viso rinktis apacioje keramika, mano atveju pvz neleido  ax.gif
sekmes rinktis  4u.gif

Man 10 tikrai reikia breketų viršuje, jau žiūrėjau kiek pas mane dantų matosi kaip šypsausi tongue.gif Apačioj nereikia tų keramikinių, velniop biggrin.gif Svarbu viršuj bus smile.gif Noriu jau breketus dėtis sausio mėn, bet kad Krušinskienė dekrete, pas ją eisiu konsultacijai tik sausio 15d. doh.gif O dar man reikia protinius raut, vieną negyvą dantį, anginą operuotis ir higieninį dantų valymą pasidaryt smile.gif Noriu breketų ax.gif Dabar sprendžiuos tarp Krušinskienės, Kazakevičienės ir Zasčiurinskienės doh.gif buvau tik pas antrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 19:54)
Dabar sprendžiuos tarp Krušinskienės, Kazakevičienės ir Zasčiurinskienės  doh.gif  buvau tik pas antrą  biggrin.gif

Tikrai nueikit dar pas Zasčiurinskienę biggrin.gif Bent jau man, labai ji patinka smile.gif Tokia maloni ir kelianti pasitikėjimą... Nu nežinau, niekas per galvą neduos, kad nueisit biggrin.gif

O mano dėjimas nusikėlė į sausį, nes dabar jau nieko nebespėju doh.gif Iš pradžių ji kalbėjo apie krūminių šalinimą, po to lyg ir galvojo su penktukais kažką daryt, dabar vėl grįžo prie krūminių. Ir man patinka, kad galiausiai ji būtent taip ir nusprendė biggrin.gif Tik tos procedūros tai baiiiisiai bijau.
Ai, ir išvis dabar pradėjau galvot, kad kai tik sudės tuos breketus - supanikuosiu ir gailėsiuosi unsure.gif Aišku, dabar tai aš jų trokštu, bet kai prikraus metalo į burną, ir ilgam... Nežinau, kas į galvą šaus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 12 gruodžio 2010 - 20:09
QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 20:06)
Tikrai nueikit dar pas Zasčiurinskienę biggrin.gif Bent jau man, labai ji patinka smile.gif Tokia maloni ir kelianti pasitikėjimą... Nu nežinau, niekas per galvą neduos, kad nueisit biggrin.gif

O mano dėjimas nusikėlė į sausį, nes dabar jau nieko nebespėju doh.gif Iš pradžių ji kalbėjo apie krūminių šalinimą, po to lyg ir galvojo su penktukais kažką daryt, dabar vėl grįžo prie krūminių. Ir man patinka, kad galiausiai ji būtent taip ir nusprendė biggrin.gif Tik tos procedūros tai baiiiisiai bijau.
Ai, ir išvis dabar pradėjau galvot, kad kai tik sudės tuos breketus - supanikuosiu ir gailėsiuosi unsure.gif Aišku, dabar tai aš jų trokštu, bet kai prikraus metalo į burną, ir ilgam... Nežinau, kas į galvą šaus unsure.gif

O tu pas ją gydysies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 20:10)
O tu pas ją gydysies?  smile.gif

Taip smile.gif Ir net neturiu minčių bandyt eit kur nors kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 12, 15:00)
As manau, kad kuo puikiausiai uztektu 8 keramikiniu, nors aisku cia jau tau rinktis smile.gif Pas mane 6 keramikiniai ir  4tukai vistiek matosi kai sypsausi, bet neimu i galva  irnesakyk.gif

Nemoku įkelti nuotraukos verysad.gif

http://img690.images...13/cimg1971.jpg

Va tiek pas mane dantukų matosi, užtad noriu 10 keramikinių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2010 12 12, 20:11)
Taip smile.gif Ir net neturiu minčių bandyt eit kur nors kitur biggrin.gif

O tu KMU ortodontijos klinikoj gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingin: 12 gruodžio 2010 - 20:25
QUOTE(Mingin @ 2010 12 12, 22:26)
Nemoku įkelti nuotraukos  verysad.gif
http://img690.images...13/cimg1971.jpg

Va tiek pas mane dantukų matosi, užtad noriu 10 keramikinių  smile.gif

Tavo sypsena tikrai plati, tad jaigu leidzia finansai ir nori estetikos dekis 10 keramikiniu smile.gif
Atsakyti