Gaila kad Chanelis neturi normalių atspalvių šviesiaodėms, nesinori pirkt "aklai" 05nr o 20clair laabai tamsus
Jau savaitėlę naudoju
Estee Lauder Nutritious
Tikrai labai maistinga (pagal pavadinimą) pudrytė

tokia rieboka ir man bent jau užtepus ant riebaus kremo laabai blizga veidas, tad turiu gerokai praeiti su sausa pudra kad galėčiau žmonėms rodytis

Maskuoja vidutiniškai, toms kurioms problemos su odos sausumu - rekomenduoju.
Nors ir esu sausiaodė taip blizgėti nemėgstu, tad labiau patinka pudros su pusiau matiniu efektu (semmi matte finish), per dieną ne visada turiu laiko veidą 2 -3 kartus taisyti su kompaktine pudra, tad kartais sau atrodau per daug blizganti

man idealas yra tie vaškiniai tokie nei blizgantys nei itin matiniai aktorių veidai filmuose, kai atrodo kad "nieko nėra" na siekiu ir aš tos tobulybės

nes man labai negražu blizgantis veidas, taip nenatūraliai atrodo

(gal kas patarimų su kuo išgaut tokį efektą?)
Verdiktas - patinka, nes gražiai maskuoja, gerai išlieka, gerai apsaugo nuo šalčio, tad jos riebumas yra pliusas, manau geras pasirinkimas žiemai.
paskaičiau ir pagalvojau kad man turinčiai labai sausa oda jokio blizgesio su ja neišlenda, man net labiau matini efekta duoda, tai dar papildomai nusipirkau Lancome PHOTOGENIC LUMESSENCE, kuri labaiu skaistu veida padaro. Tai ir nesuprantu kaip ta pati pudra gali duoti visiškai skirtingus rezultatus