Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(agnite @ 2010 12 24, 15:42)
Noriu paklausti, ar man turinčiai mišrią į riebumą odą tiktų Lancome Teint Miracle ?

As manau, kad tiktu.. nes mano sausai ji pvz per sausa.. tikrai svytejimo per daug neteikia kaip vitalumiere, todel i riebuma odai manau tiktu.. smile.gif bet pabandyt reik
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2010 12 23, 19:22)
Kokia jusu nuomone apie Loreal true match,reik pudrytes bet neturiu pinigu ant tu brangesniu siuo metu , tai gal sita is bedos nieko butu?

oj ne , nepatariu, as pries metus ja pirkau, negana to kad su spalva dar ziauriai prasoviau, ji tepesi tiesiog baisiai, atrode lyg su kokiu ,,baletu,, buciau apsitepliojusi, nemaskavo visiskai doh.gif nelygiai tepesi, mete dememis
is pigesniu siulyciau maybelline pabandyti, kolkas dar nei viena nenuvyle
ypac va sita patinka Maybelline Dream Satin Liquid
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
Atsakyti
Norejau paklaust.. ar jum Chanel vitalumiere neryskina poru? lyg ir nebuvo ju pas mane.. bet pask metu as jas labai matau palei nosi ant skruostu.. doh.gif nesuprantu.. ar cia tik man ar tikrai isryskina.. g.gif
Atsakyti
Na ka, isigyjau Chanel Vitalumiere nr 20 4u.gif atsiliepima jau buvau seniau rasius ne viena, kai tik bandziau.. pasiemiau vis del to sviesesni nr 20.. nu faina pudryte ka as galiu pasakyt... skaudejo sirdi mokant lt, bet as nepratus tiek taskytis pudrom lotuliukas.gif priprasiu.. o seip, sausai odai manau ji thumbup.gif suteikia svytejimo, dregnumo toki pojuti, gerai tepas, prisitaiko prie odos.. minusas, kad biski poras isryskina.. bet.. nu ner baisiai labai, aisku ziurint kokios tos poros
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 27, 20:16)
Na ka, isigyjau Chanel Vitalumiere nr 20 4u.gif atsiliepima jau buvau seniau rasius ne viena, kai tik bandziau.. pasiemiau vis del to sviesesni nr 20.. nu faina pudryte ka as galiu pasakyt... skaudejo sirdi mokant lt, bet as nepratus tiek taskytis pudrom lotuliukas.gif priprasiu.. o seip, sausai odai manau ji  thumbup.gif suteikia svytejimo, dregnumo toki pojuti, gerai tepas, prisitaiko prie odos.. minusas, kad biski poras isryskina.. bet.. nu ner baisiai labai, aisku ziurint kokios tos poros

man tai visos tos pudros kur rašo kad suteikia švytėjimo užsitepus taaaip blizga kad po to toną sausos pudros dėti reikia, kad normaliai atrodytų veidas. doh.gif
nors norisi ir to drėkinimo, bet būna kad laabai jau jo daug.
šita Chanel mane irgi vilioja, bet bijau kad to drėgnumo turbūt labai jau daug yra? kokią pudra dedat ant jos, kad užfiksuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 27, 20:32)
man tai visos tos pudros kur rašo kad suteikia švytėjimo užsitepus taaaip blizga kad po to toną sausos pudros dėti reikia, kad normaliai atrodytų veidas.  doh.gif
nors norisi ir to drėkinimo, bet būna kad laabai jau jo daug.
šita Chanel mane irgi vilioja, bet bijau kad to drėgnumo turbūt labai jau daug yra? kokią pudra dedat ant jos, kad užfiksuoti?  4u.gif

As tai jokios nededu, kad uzfiksuot, nes mano super sausa oda ir as kaip tik to dregnumo ir svytejimo noriu.. praktiskai del to ja ir pirkau.. biggrin.gif o jei jus norit ta svytejima paslept, tai nematau reikalo ja pirkt 4u.gif nes ji butent sausai odai, drekinanti, suteikianti sveikos, svytincios, pailsejusios odos vaizda 4u.gif jei jusu misri oda tai ziurint kur pas jus sausumas pasiskirstes..riebiai odai ji is vis netiks schmoll.gif tam skirta mat lumiere
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 27, 19:16)
Na ka, isigyjau Chanel Vitalumiere nr 20 4u.gif atsiliepima jau buvau seniau rasius ne viena, kai tik bandziau.. pasiemiau vis del to sviesesni nr 20.. nu faina pudryte ka as galiu pasakyt... skaudejo sirdi mokant lt, bet as nepratus tiek taskytis pudrom lotuliukas.gif priprasiu.. o seip, sausai odai manau ji  thumbup.gif suteikia svytejimo, dregnumo toki pojuti, gerai tepas, prisitaiko prie odos.. minusas, kad biski poras isryskina.. bet.. nu ner baisiai labai, aisku ziurint kokios tos poros

del poru, tai ko gero matot tai, ka norit matyt-kitas i tai ne demesio neatkreiptu, o pats zmogus juk istyrineja veida ir kiekviena mikroskopini taskeli mato daug kartu padidinta. o siaip spindesio, svytejimo priduodancias pudros reiktu naudot idealios odos savininkems, nes tokios pudros tik isryskina visus odos trukumus-randelius, poras ir kitus nelygumus. ta pastebejau is praktikos, o veliau perskaiciau visazisto patarimuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 27 gruodžio 2010 - 23:05
Lancome teint miracle 142 lt Sarmoj.
ant vakaro vis dėl to man kakta blizga, jei oda į riebumą labai abejoju, kad tiks.

matinės pudros išryškinna odos trūkumus, ne švytėjimo suteikiančios ax.gif švytėjimą suteikiančios atspindi kažkaip, laužo kampą ir vizualiai oda atrodo lygesnė ax.gif
Atsakyti
sveiki, esu proplemines odos, esu ir chanel ir estee lauder DW, CLINIQUE,IS PIGESNIU sauni REVLONO, TIKRAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 00:11)
matinės pudros išryškinna odos trūkumus, ne švytėjimo suteikiančios  ax.gif švytėjimą suteikiančios atspindi kažkaip, laužo kampą ir vizualiai oda atrodo lygesnė  ax.gif

Del lygumo tai gal ir taip, bet as konkreciia apie poras kalbejau, kad viskas kas blizga ir svyti jas irsyskina.. siuo atveju kalbu apie pudra, suteikiancia svytejimo.. o kalbant apie pudra, tai labai ,,patiko'' Douglaso konsultante.. viena tokia faina yra labai, o kita.. nesugeba nei pudros surast stalciuj, nei ka nors apie ja pasakyt, nei nusisypsot normaliai.. pati papasakojau apie pudros privalumus ir trukumus, nusipirkau, padekojau ir isejau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2010 12 28, 00:04)
del poru, tai ko gero matot tai, ka norit matyt-kitas i tai ne demesio neatkreiptu, o pats zmogus juk istyrineja veida ir kiekviena mikroskopini taskeli mato daug kartu padidinta. o siaip spindesio, svytejimo priduodancias pudros reiktu naudot idealios odos savininkems, nes tokios pudros tik isryskina visus odos trukumus-randelius, poras ir kitus nelygumus. ta pastebejau is praktikos, o veliau perskaiciau visazisto patarimuose.

Labai teisingai.. drinks_cheers.gif bet is dalies sutinku is su Vitulka, tas svytejimas dar visoks buna.. vienas gali ryskint, kitas slept trukumus.. konkreciai mano atveju del poru, tai manau, kad ne tik as jas matau, nes ju seniau nebuvo, tai labai krenta i akis unsure.gif bet ner labai dideles.. o del idealios odos, tai pati oda pas mane tfu tfu tikrai dar visai nebloga, nlb yra ka maskuot, tik veido spalva noris sulygint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas gali patarti dėl MUFE MAT VELVET? kaip maskuoja? ar verta tų pinigų ,kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 22, 21:31)
Gaila kad Chanelis neturi normalių atspalvių šviesiaodėms, nesinori pirkt "aklai" 05nr o 20clair laabai tamsus  doh.gif
Jau savaitėlę naudoju

Estee Lauder Nutritious
user posted image

Tikrai labai maistinga (pagal pavadinimą) pudrytė  smile.gif  tokia rieboka ir man bent jau užtepus ant riebaus kremo laabai blizga veidas, tad turiu gerokai praeiti su sausa pudra kad galėčiau žmonėms rodytis ax.gif  Maskuoja vidutiniškai, toms kurioms problemos su odos sausumu - rekomenduoju.

Nors ir esu sausiaodė taip blizgėti nemėgstu, tad labiau patinka pudros su pusiau matiniu efektu (semmi matte finish),  per dieną ne visada turiu laiko veidą 2 -3 kartus taisyti su kompaktine pudra, tad kartais sau atrodau per daug blizganti  ax.gif  man idealas yra tie vaškiniai tokie nei blizgantys nei itin matiniai aktorių veidai filmuose, kai atrodo kad "nieko nėra" na siekiu ir aš tos tobulybės  biggrin.gif  nes man labai negražu blizgantis veidas, taip nenatūraliai atrodo  doh.gif (gal kas patarimų su kuo išgaut tokį efektą?)  rolleyes.gif

Verdiktas - patinka, nes gražiai maskuoja, gerai išlieka, gerai apsaugo nuo šalčio, tad jos riebumas yra pliusas, manau geras pasirinkimas žiemai.  smile.gif

paskaičiau ir pagalvojau kad man turinčiai labai sausa oda jokio blizgesio su ja neišlenda, man net labiau matini efekta duoda, tai dar papildomai nusipirkau Lancome PHOTOGENIC LUMESSENCE, kuri labaiu skaistu veida padaro. Tai ir nesuprantu kaip ta pati pudra gali duoti visiškai skirtingus rezultatus
Atsakyti