Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(vienintelė @ 2010 12 28, 23:23)
paskaičiau ir pagalvojau kad man turinčiai labai sausa oda jokio blizgesio su ja neišlenda, man net labiau matini efekta duoda, tai dar papildomai nusipirkau Lancome PHOTOGENIC LUMESSENCE, kuri labaiu skaistu veida padaro. Tai ir nesuprantu kaip ta pati pudra gali duoti visiškai skirtingus rezultatus

turbūt todėl kad naudoju gana riebų kremą g.gif ir jam susigerti duodu tik 5-7min taigi užtepus pudrą tas blizgesys ir būna, bet pas mane blizga tik tam tikrose zonose - aplink nosytę ir kakta šiek tiek, o skruostai ir visa likusi dalis sausa kaip sachara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 28, 22:23)
paskaičiau ir pagalvojau kad man turinčiai labai sausa oda jokio blizgesio su ja neišlenda, man net labiau matini efekta duoda, tai dar papildomai nusipirkau Lancome PHOTOGENIC LUMESSENCE, kuri labaiu skaistu veida padaro. Tai ir nesuprantu kaip ta pati pudra gali duoti visiškai skirtingus rezultatus

kokį nr. Lancome pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 28, 22:34)
turbūt todėl kad naudoju gana riebų kremą  g.gif ir jam susigerti duodu tik 5-7min taigi užtepus pudrą tas blizgesys ir būna, bet pas mane blizga tik tam tikrose zonose - aplink nosytę ir kakta šiek tiek, o skruostai ir visa likusi dalis sausa kaip sachara  biggrin.gif

nuo odos sausumo lygio priklauso, man blizgesys neišlenda visa diena, gal veliau kai baigsis šildymo sezonas ir lauke oras pasikeis bus kitaip, bet šiuo metu ji man neblizga

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 22:38)
kokį nr. Lancome pirkot?

pirkau 1 ir spalva puikiai tiko
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 29, 09:45)

pirkau 1 ir spalva puikiai tiko

nėra 1, yra 010, 01 nr. smile.gif
kaip aš jos vėl noriu, bet nr 010 nerandu internete pirkt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 29, 11:23)
nėra 1, yra 010, 01 nr.  smile.gif
kaip aš jos vėl noriu, bet nr 010 nerandu internete pirkt

niu kad jau taip kabinėjames tai 01 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 29, 15:14)
niu kad jau taip kabinėjames tai 01 mirksiukas.gif

nesikabinėju, man tiesiog labai aktualu nr 010 ir galvojau, gal jei yra pas jus, tai yra tikimybė, kad bus ir pas mus smile.gif
Atsakyti
Kuri geriau islaikytu matiskuma bei pamaskuotu - Givenchy Matmate ar Chanel Mat Lumiere? bigsmile.gif
Ar nekemsa jos poru? Tinkamos naudoti kasdien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 29 gruodžio 2010 - 15:58
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 29, 15:16)
nesikabinėju, man tiesiog labai aktualu nr 010 ir galvojau, gal jei yra pas jus, tai yra tikimybė, kad bus ir pas mus  smile.gif

tai suprantu ir mirksiuka numečiau, kai pirkau aiškino kad šviesesnio nėra, o ar 1 ar 01 man nepasirodė skirtumo, čia tik mano neišmanymas smile.gif
Atsakyti
Gal matėt kur LT galima įsigyti LIRENE CITY MATT pudrikės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 02, 14:06)
Gal matėt kur LT galima įsigyti LIRENE CITY MATT pudrikės?  4u.gif

Akropolio Kosmadoj smile.gif
tik ji labai "paslėpta" doh.gif aš tik netyčia pamačiau, jai ir nuolaida buvo, aš tik atspalvius pažiūrėjau ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 02, 15:12)
Akropolio Kosmadoj  smile.gif
tik ji labai "paslėpta"  doh.gif aš tik netyčia pamačiau, jai ir nuolaida buvo, aš tik atspalvius pažiūrėjau ir tiek smile.gif

Čia jus apie Klaipėdą kalbat? Jei taip tai išmirinėjau aš tą kosmadą, bet neradau nei tos Skiny Touch, ji tik eurokose buvo, bet mano odos tipui ji ir netinka, tad norėčiau pabandyti tą City Matt.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 02 sausio 2011 - 14:19
QUOTE(lady_m @ 2011 01 02, 14:18)
Čia jus apie Klaipėdą kalbat? Jei taip tai išmirinėjau aš tą kosmadą, bet neradau nei tos Skiny Touch, ji tik eurokose buvo, bet mano odos tipui ji ir netinka, tad norėčiau pabandyti tą City Matt.. g.gif

Klaipėdą smile.gif o aš abejas mačiau prieš Kalėdas, negalėjo išpirkt ax.gif
Atsakyti