Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2010 12 22, 22:49)
0.5 nr, toks tikrai yra, nors uk puslapy nerašo. Šviesesnis už 1.0.
Dioro 010 nr Bourjois 51nr.., žodžiu visi šviesiausi atspalviai

o tas 0,5 nr. į geltonumą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 12 22, 23:53)
Nes man irgi reikia kokios geros kremines sausai swiesiai odai..Laukiau nars krempudros,bet deja pamirso man ja nupirkti  doh.gif tai db nzn kur ieskot to pacio swiesiausio atspalwio
spalva tai tokia gelsvoka, bandykit douglase pasižiūrėt kaip jums ji.

Man buvo keista iš kur tas 0.5 nr nes niekur oficialiam nerašo, bet pasirodo jis yra, va kaip įrodymas - braškės parduoda ir dar keliose int. pardėse yra ax.gif
http://www.strawberr.../114132/#DETAIL
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 22, 23:52)
o tas 0,5 nr. į geltonumą?  ax.gif

aha, į gelsvumą ji. labai šviesiai gelsva. smile.gif
Atsakyti
Na man reiketu nei i gelswuma nei i raudonuma,o i baltuma lotuliukas.gif bourjous healthy mix 51nr man per tamsus,man grynai reik i baltuma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 22 gruodžio 2010 - 23:08
QUOTE(mr nobody @ 2010 12 23, 00:07)
Na man reiketu nei i gelswu nei i raudonuma,o i baltuma  lotuliukas.gif

aš irgi labai balta bet linkę rausti žandukai biggrin.gif , tad renkuosi tonus į gelsvumą - duoda veidui sveikesnį įspūdį ir geriau išlygina spalvą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 gruodžio 2010 - 23:09
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 23, 01:08)
aš irgi labai balta bet linkę rausti žandukai  biggrin.gif , tad renkuosi tonus į gelsvumą - duoda veidui sveikesnį įspūdį ir geriau išlygina spalvą.  smile.gif

per salcius mano nosiukas raudonuoja biggrin.gif ..As tokia porcelianine,kaip konsultante sake.Kaip kokia maricia cross esu,pagal weido spalwa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 12 23, 00:13)
per salcius mano nosiukas raudonuoja biggrin.gif ..As tokia porcelianine,kaip konsultante sake.Kaip kokia maricia cross esu,pagal weido spalwa  ax.gif

aš irgi drinks_cheers.gif sakykit, kokias pudras ir kokius jų nr esat naudojusi? ar esat atradusi kažką tikrai gero? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 gruodžio 2010 - 23:21
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 23, 01:21)
aš irgi  drinks_cheers.gif  sakykit, kokias pudras ir kokius jų nr esat naudojusi? ar esat atradusi kažką tikrai gero?  smile.gif

Deja esu naudojusi tik Nars sheer glow siberia spalwa,daugiau kaip ir neteko bandyt pudru,nes anksciau matomai galwojau kad man ju nereikia biggrin.gif Netaip senai tepradejau dazytis(nors man jau wirs 20). ax.gif Tad nelabai galeciau patarimais pasidalint.Wargeli turint tokia swiesia porcelianine oda reikia uzsieni gyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 22 gruodžio 2010 - 23:32
Kokia jusu nuomone apie Loreal true match,reik pudrytes bet neturiu pinigu ant tu brangesniu siuo metu , tai gal sita is bedos nieko butu?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 12 22, 22:54)
Turi abi 20 spalvą, tik Satin pudros šios spalvos nėra pirkti Chanel puslapyje dabar mirksiukas.gif

Gal gali palygint? bigsmile.gif kuri geresne sausai odai? ar jaucias skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 23, 20:52)
Gal gali palygint? bigsmile.gif kuri geresne sausai odai? ar jaucias skirtumas?

Moisture rich nemėginau, turėjau tik Satin mirksiukas.gif Bet manęs asmeniškai ji nelabai sužavėjo, nors ir sausiaodė esu, nes vėlėsi ant veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 24 gruodžio 2010 - 14:12
QUOTE(Honey @ 2010 12 24, 15:07)
Moisture rich nemėginau, turėjau tik Satin mirksiukas.gif Bet manęs asmeniškai ji nelabai sužavėjo, nors ir sausiaodė esu, nes vėlėsi ant veido.

Blem ne taip paskaiciau, supratau, kad turit abi nr 20 lotuliukas.gif a.. supratau.. gal daug dejai.. nes man tai nesivele g.gif kazkaip graziai pasiskirste ir t.t
Atsakyti
Noriu paklausti, ar man turinčiai mišrią į riebumą odą tiktų Lancome Teint Miracle ?
Atsakyti