Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(jearmaine @ 2010 12 18, 12:41)
Gal kas gali palyginti Chanel Vitalumiere ir Dior Nude pudras? mano oda i sausuma, tai kiek ziurejau pirmama psl Nude skirta riebesnei odai? bet juk ji turetu svytejima suteikti, tai galvojau, kad ji kaip tik sausai-normaliai odai  g.gif man stipraus maskavimo nereikia, noreciau, kad pudra drekintu ir suteiktu sveikos, spindincios odos vaizda.. dekui uz komentarus  smile.gif

bandziau abi. is ju vienareiksmiskai rinkciausi chanel. su ja oda atrodo nuostabiai. bet mano oda i riebuma, tai greitai blizgesys islenda. o dior nude man "atsoka" nuo veido, po poros valandu labai matosi ir atrodo negraziai
Atsakyti
atsiliepimai apie Lancome Teint miracle.
išbandžiau jau vakar, bet nevykusiai, nes manau, kad padauginau betepdama blush2.gif vakar kai išsitepiau, tai tikrai krempudra neatrodė kaip porcelaine, buvo per tamsi ir visai ne į geltonumą, o gražus beige atspalvis.
šian prieš krempudrą tepiau Olay serumą, tai dengės daug geriau ir ploniau. Tikrai maskuoja pakankamai, visai nepanaši į kremą su spalva kaip kažkas bandė įtikint ax.gif
oda atrodo labai gražiai, sveikai švytinti, iškart užsitepus oda lyg matinė su švytėjimu. Įdienojus to matiškumo nelieka, bet ir oda neatrodo blizganti ar kaip ištepta aliejumi. Kaip antra oda, jokios kaukės efekto.
odai į riebumą nerekomenduočiau, mano pačios mišri į sausumą, tai tinka.
atspalvis porcelaine nevisai porcelaine, labai panašus į Bourjois healthy mix nr 51 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 12 18, 12:41)
Gal kas gali palyginti Chanel Vitalumiere ir Dior Nude pudras? mano oda i sausuma, tai kiek ziurejau pirmama psl Nude skirta riebesnei odai? bet juk ji turetu svytejima suteikti, tai galvojau, kad ji kaip tik sausai-normaliai odai  g.gif man stipraus maskavimo nereikia, noreciau, kad pudra drekintu ir suteiktu sveikos, spindincios odos vaizda.. dekui uz komentarus  smile.gif

Naudoju nude,noretusi ,kad truputi ziemai ji butu riebesne,blizgesys man islenda vakarop,ir ziema ji man truputi per sausa,bet pasidengia graziai,kosmetologe irgi gyre smile.gif
Atsakyti
gal kuri turi chanel vitalumiere atspalviu pavyzdzius?
Atsakyti
merginos na va kelte nusipirkau chanel vitalumerie eclact pati naujausia pudra is chanel bent jau taip kolsuntante sake smile.gif na siandien kaip tik isbandziau tai super kainavo 425 kr kompaktine jinai sake tinka misriai odai smile.gif
Papildyta:
kolkas tinka patinka ziuresim kaip atlaikys blizgesi ne sryte tepiausi tai eisuiu ziureti ar nepradejo blizget ir pazadu rasyt atsiliepimus apie ja, manosios B40 ATSLAPVIS
Atsakyti
QUOTE(mel@nija @ 2010 12 19, 22:21)
merginos na va kelte nusipirkau chanel vitalumerie eclact pati naujausia pudra is chanel bent jau taip kolsuntante sake smile.gif na siandien  kaip tik isbandziau tai super kainavo 425 kr kompaktine jinai sake tinka misriai odai smile.gif
Papildyta:
kolkas tinka patinka ziuresim kaip atlaikys blizgesi ne sryte tepiausi tai eisuiu ziureti ar nepradejo blizget ir pazadu rasyt atsiliepimus apie ja, manosios B40 ATSLAPVIS

tai kad ji kompaktinė, ne kreminė http://www.chanel.co...
Atsakyti
noriu nupirkt pudra mamai su sventem, jos oda sausa, linkus i pleiskanojima, ka patartumet? galvoju apie chanel vitalumerie, ar tiktu labai sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 20, 11:01)
noriu nupirkt pudra mamai su sventem, jos oda sausa, linkus i pleiskanojima, ka patartumet? galvoju apie chanel vitalumerie, ar tiktu labai sausai odai?

Dior Sculpt brandžiai sausai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 20, 12:28)
Dior Sculpt brandžiai sausai odai  smile.gif

gal kas palygintu dior sculpt ir chanel vitalumerie? kuri labiau tiktu 47m. moteriai su sausa pleiskanojancia oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 gruodžio 2010 - 11:44
Dior Sculpt tirštesnė, ale su liftingu, raukšleles vizualiai padaro lygesnes, maskuoja, drėkina

o Chanel Vitalumiere skystesnė, maskavimas lengvesnis
Atsakyti
Merginos, patarkite, kokią pudrą įsigyti bigsmile.gif .
Esu 30+ smile.gif, turiu mišrią odą, kapiliarų polinkį plėstis, vietomis reikia pamaskuoti išlendančius spuogus.
Atsakyti
Siandien bandziau Chanel Vitalumiere nr 30.. esu bandzius 20nr, bet kazkaip tuo metu kazko stebuklingo nepastebejau.. ir nepirkau biggrin.gif BET dabar, kai ziema JOKIA pudra nebetina.. Healthy mix atrodo kaip ant nzn ko, o Lancome Teint miracle ir ta sausina.. poros atrodo kaip isdziuvusios.. sausaodes mane supras.. tai ka galvoju reik dar karta pabandyt Chanel ziemos laiku ir pazet ar vaizdas bus toks pat.. ir ka jus galvojat bigsmile.gif nesausina! oda svyti, sveika, grazi.. poros kaip is po duso biggrin.gif seip 30nr is induko man ryskiai per tamsus..bet uzsitepus ir po kiek laiko toks jausmas, kad susigeria ir nebematau as to tamsumo arba apsiprato akys..bet vis del to kai pirksiu manau imsiu 20nr, nes vis tiek dedu dar EZ tai 30nr bus per tamsus.. nzn kaip kitom sauseodem, bet man lyginant Lancome teint miracle ir Chanel vitalumiere nugalejo Chanel..tik tiek, kad chanel svytejimas man ciut padidina vizualiai poras, ko nedaro Lancome, bet Lancome jas issausina.. tai nzn kas geriau, ar didesnes poros bet nesausos ar atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 gruodžio 2010 - 11:33