ismeginusi maxfactor miricle touch galiu pasakyti,kad odai tikra atgaiva vel uzsitepti bourjois healty mix, ne tas zodis,nors jau buvau pradejus sakyti kad ir si nepatinka,bet palyginus,kad komfortas veidui,tai tikrai shaunu,o su maxfactor taip ir likau nesupratus,dienos sviesoj kai daziausi tikrai lb graziai atrode,bet kai pasidazau su ja ir visa diena prie skirtingu apsvietimu na man asmeniskai veidas baisiai atrodo,toks jausmas kad ziauriai sausina oda,net pasausejimai vos tokie atsirado,veidas toks fee lyr temtu,ko gyvenime nera buve,bet va dienos sviesoje buvau lb nustebinta ant kiek graziai.kokias 3dienas tepiausi ja ir po to veidas isvis uzsitepus lyg sausas atrode,prisitepiau kremuku nakciai,o siandien su bourjois ir net tepiau EZ kad kazka riebiau gauti,nors jos kokius metus nebenaudoju,kadangi riebina ji man veida, o siuo metu ir oda pasausejo plius manau miricle touch savo padare,nors ji islieka tikrai ilgai,bet na noretusi kad su pudra veidas visuose apsvietimuose gaiviai graziai atrodytu,o ne toks kad pamatai ir isigasti,galvojau sventem teptis ja,kad neislaidziautlabai,nusipirkau,o net nzn ar graziai cia man su ja bus