Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Beja ar yra kokios gero efekto kremines pudros is tu ne paciu brangiausiu firmu? kadangi po svenciu isvykstu,pagalvojau,kad neverta moketi tokias kosmines sumas pas mus LT uz guerlain pudryte,nors aisku labai jos norisi,bet jei neuzilgo turesiu galimybe isigyt pigiau,tai manau reik kentet:)) Bet kad pudrytes man dabar reikia,tai gal tiesiog ka gero patartumet is nebdrangiu? sventem juk reikes graziai atrodyt:) turiu bourjois healty mix,kuri tiesa sakant ryte pasidazius jau diena lyg nuejus nuo veido,vakar pirma kart dienos sviesoj pamaciau su ja veida. Aisku iskart pasidazius ji puikiai lb atrodo,bet po to nieko nebelieka,tik lyg blizgantis veidas. Toliau..turiu gosh kuri irgi nepatinka per daug matiska,na ir turejau galimybe pameginti loreal tru match,kiek esu skaicius kad is pigiu ji net labai nebloga,bet man visiskai priesingai, prie lempu veidas baisia atrodo isryskeja visos poros plius isryskina visokius pasausejimus kuriu net nesimato siaip kad turiu,na ir pati tekstura nepatiko per skysta ir nepadaro grazaus pailsejusio veido yspudzio. Oda mano misri. Norisi kad gerai isliktu pudryte ir kad veiduka grazu darytu. Aisku imciau guerline parure arba naujaja lingeria,bet reikia pakentet smile.gif) lauksiu dar patarimu,nors lyg ir sekdavau tema,tik turbut neuzfiksavau tu pigesniu firmu, gal vis tik atsiras kas tinkamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 12 13, 09:52)
Padėkit apsispręsti  ,kuria pudra isigyti.
NARS Sheer Glow ar MAC Sudio Sculpt? rolleyes.gif
Oda mano misri. Žiema buna issauseja.
Ačiū 4u.gif

Turiu abi, nors pastaruoju metu Dior Nude naudojau, bet atšalus ji mano odai nebetinka. unsure.gif Tad sugrįžau prie pastarųjų. Man asmeniškai tiek Mac tiek Nars labai labai patinka. wub.gif MAC šiek tiek sunkesne, maskavimo daugiau nei Nars. Nars dienai ideali. Labai gražiai pasidengia, skalsi, labai mažai jos reikia padengti visam veidui, taupiai naudojasi. Spalva atitaikiau idealiai. Patys geriausi atsiliepimai.
O apie MAC aš irgi tik gerai galiu atsiliepti. Man ji tinka idealiai. Gerai pamaskuoja, maloniai dengiasi, išsilaiko gražiai visą dieną, porų man nekemša.
Mano oda mišri.
Atsakyti
Na as negaliu atsidziaugti kad atradau idealia pudra savo labai sausai odai, o dar taip pigiai bigsmile.gif Dabar tikrai galiu drasiai sakyti kad Lirene mano favorite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 14, 13:24)
Na as negaliu atsidziaugti kad atradau idealia pudra savo labai sausai odai, o dar taip pigiai  bigsmile.gif Dabar tikrai galiu drasiai sakyti kad Lirene mano favorite  4u.gif

o koks tikslus pavadinimas? nes berods yra 2 rūšių pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 01:28)
Tai turbut viena is mylimiausiu mano pudru  ax.gif  esu sunaudojusi 4 buteliukus. Nebepirkau penkto, nes tiesiog atsibodo smile.gif Bet man labai patinka, nes yra sviesiu atspalviu, grazus vaizdas su ja smile.gif veidas nera matinis, bet ilgokai neislenda blizgesys. Manau ziemai tikrai neblogas variantas. Galbut net tiktu misriai i sausuma odai.
Neblogai maskuoja. Nelabai aktualu man maskavimas, taigi nezinau ar uzmaskuotu labai problematiskas vietas.  4u.gif

lb aciu:) o koki jus nr naudojate,as esu lb lb balta ir pvz clarins truly mat naudoju nr 3(gal kartais su cia pudra gyvenchy galetume palyginti?) o i kuria iskeitete gyvenchy photo?
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 00:28)
Tai turbut viena is mylimiausiu mano pudru  ax.gif  esu sunaudojusi 4 buteliukus. Nebepirkau penkto, nes tiesiog atsibodo smile.gif Bet man labai patinka, nes yra sviesiu atspalviu, grazus vaizdas su ja smile.gif veidas nera matinis, bet ilgokai neislenda blizgesys. Manau ziemai tikrai neblogas variantas. Galbut net tiktu misriai i sausuma odai.
Neblogai maskuoja. Nelabai aktualu man maskavimas, taigi nezinau ar uzmaskuotu labai problematiskas vietas.  4u.gif

kokį atspalvį rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 14, 19:36)
lb aciu:) o koki jus nr naudojate,as esu lb lb balta ir pvz clarins truly mat naudoju nr 3(gal kartais su cia pudra gyvenchy galetume palyginti?) o i kuria iskeitete gyvenchy photo?

QUOTE(Estela_ @ 2010 12 14, 19:43)
kokį atspalvį rinkotės?

Naudojau 04 Perfect Vanilla, yra dar 2 sviesesni, bet su rozinu atsplaviu, o sis gelsvas ir pakankamai sveisus, na dar truputeli sviesesnis galetu buti smile.gif As taip pat turejau Clarins Truly Matte, bet dabar neprisimenu kuri numeriuka turejau...kazkuri is sviesesniu 3 gal... Bet Givenchy man labiau tiko spalvyte, ir pati pudra daug malonesne, graziau atrode. Clarins gal matiskesne, bet ne visada graziai visa diena islikdavo ant veido, vietomis pasausindavo oda.
O Givenchy iskeiciau i Chanel Vitalumiere aqua smile.gif Bet jinai tikrai netiks misriai i sausuma odai, ir ypac ziemos metu, kai oda dar labiau issauseja. Ant misrios odos graziai islieka visa diena, man tikrai niekas "neatsoka" kaip cia kazkas rase smile.gif daug komplimentu susilaukiau, oda labai labai lygi atrodo, neatrodo, kad kazkas tepta, nors kartais kelis sluoksius uztepu, jei kazkur reikia maskavimo didesnio. Per visas pugas man atlaike, nenuejo demem veidas, ir siaip atspari prisilietimams. Tikrai 10 balu ax.gif Nors as vis dar svarstau, ar ziema ja verta naudoti, kazkokios didesnes apsaugos, riebesnes, kitaip tariant, pudros noretusi esant tokiems salciams smile.gif Siuo atveju Givenchy photo butu kaip tik. Arba dar knieti ta Guerlain Lingerie ismegint... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 14 gruodžio 2010 - 20:45
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 21:35)
Naudojau 04 Perfect Vanilla, yra dar 2 sviesesni, bet su rozinu atsplaviu, o sis gelsvas ir pakankamai sveisus, na dar truputeli sviesesnis galetu buti smile.gif As taip pat turejau Clarins Truly Matte, bet dabar neprisimenu kuri numeriuka turejau...kazkuri is sviesesniu 3 gal... Bet Givenchy man labiau tiko spalvyte, ir pati pudra daug malonesne, graziau atrode. Clarins gal matiskesne, bet ne visada graziai visa diena islikdavo ant veido, vietomis pasausindavo oda.
O Givenchy iskeiciau i Chanel Vitalumiere aqua smile.gif Bet jinai tikrai netiks misriai i sausuma odai, ir ypac ziemos metu, kai oda dar labiau issauseja. Ant misrios odos graziai islieka visa diena, man tikrai niekas "neatsoka" kaip cia kazkas rase smile.gif daug komplimentu susilaukiau, oda labai labai lygi atrodo, neatrodo, kad kazkas tepta, nors kartais kelis sluoksius uztepu, jei kazkur reikia maskavimo didesnio. Per visas pugas man atlaike, nenuejo demem veidas, ir siaip atspari prisilietimams.  Tikrai 10 balu  ax.gif Nors as vis dar svarstau, ar ziema ja verta naudoti, kazkokios didesnes apsaugos, riebesnes, kitaip tariant, pudros noretusi esant tokiems salciams smile.gif Siuo atveju Givenchy photo butu kaip tik. Arba dar knieti ta Guerlain Lingerie ismegint... rolleyes.gif

cia ta pati photo perfection? kazkada ja buvau itraukus i sarasa prie tu kurias ismeginti,bet man kazkas iz mamyciu sake,kad ji sausiaodems o ne misriaodems irg aliu su ja blizgeti
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 22:35)

o chanel vitalumiere nera skirta sausiaodems? kiek supratau jus tai misriaode..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 14, 22:28)

manau ji turėjo galvoje naująją Chanel Vitalumiere Aqua smile.gif Ši labiau skirta mišriaodėms, ne tokia blizganti.
Atsakyti
QUOTE(Amichetta @ 2010 12 14, 15:25)
o koks tikslus pavadinimas? nes berods yra 2 rūšių pirkti smile.gif

stai tokia http://server2.manod....jpg?1279124455
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 14, 23:28)

QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 22:35)
… Givenchy iskeiciau i Chanel Vitalumiere aqua smile.gif Bet jinai tikrai netiks misriai i sausuma odai, ir ypac ziemos metu,  …

va tokia smile.gif user posted image

QUOTE(Twinklyte @ 2010 12 14, 23:05)
cia ta pati photo perfection? kazkada ja buvau itraukus i sarasa prie tu kurias ismeginti,bet man kazkas iz mamyciu sake,kad ji sausiaodems o ne misriaodems irg aliu su ja blizgeti

Taip, Photo'Perfexion. As irgi jums apie ja rasiau. Ji nera skirta sausiaodems (nebent misriai-sausai odai), siaip nenurodyta konkreciai kokiam tipui skirta. Bet kadangi jus nenorit matinio efekto pudros, tai sita ir siuliau, nes mano misri oda beveik visa diena atrodo gaiviai su ja (po 5-6 val islenda blizgesys). Zinoma, karstam ore ji tikrai nesilaikys visa diena, cia reikia matines pudros, arba birios ant virsaus ir tt. Vienu zodziu, rinktis jums, geriausia paciai isbandyt ir atsirinkt, nes vis del to mes skirtingus dieninius kremus naudojam, kad ir odos tipas tas pats, bet vienai tinka ir patinka pudra, o kitai ne..
O siltuose krastuose, kad ne matine pudra graziai atrodytu visa diena tai manau - misija neimanoma (turint misria oda). mirksiukas.gif
Atsakyti