QUOTE(kumiko @ 2010 12 14, 19:36)
lb aciu:) o koki jus nr naudojate,as esu lb lb balta ir pvz clarins truly mat naudoju nr 3(gal kartais su cia pudra gyvenchy galetume palyginti?) o i kuria iskeitete gyvenchy photo?
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 14, 19:43)
Naudojau 04 Perfect Vanilla, yra dar 2 sviesesni, bet su rozinu atsplaviu, o sis gelsvas ir pakankamai sveisus, na dar truputeli sviesesnis galetu buti

As taip pat turejau Clarins Truly Matte, bet dabar neprisimenu kuri numeriuka turejau...kazkuri is sviesesniu 3 gal... Bet Givenchy man labiau tiko spalvyte, ir pati pudra daug malonesne, graziau atrode. Clarins gal matiskesne, bet ne visada graziai visa diena islikdavo ant veido, vietomis pasausindavo oda.
O Givenchy iskeiciau i Chanel Vitalumiere aqua

Bet jinai tikrai netiks
misriai i sausuma odai, ir ypac ziemos metu, kai oda dar labiau issauseja. Ant misrios odos graziai islieka visa diena, man tikrai niekas "neatsoka" kaip cia kazkas rase

daug komplimentu susilaukiau, oda labai labai lygi atrodo, neatrodo, kad kazkas tepta, nors kartais kelis sluoksius uztepu, jei kazkur reikia maskavimo didesnio. Per visas pugas man atlaike, nenuejo demem veidas, ir siaip atspari prisilietimams. Tikrai 10 balu

Nors as vis dar svarstau, ar ziema ja verta naudoti, kazkokios didesnes apsaugos, riebesnes, kitaip tariant, pudros noretusi esant tokiems salciams

Siuo atveju Givenchy photo butu kaip tik. Arba dar knieti ta Guerlain Lingerie ismegint...