Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos, ateinu prasydama patarimo, niekaip neatsitaikau krempudra... doh.gif Turejau kazkada CLINIQUE Supermoisture MakeUp - No. 06 Neutral ( MF-N ), man patinka kad ji tokia riebiasne, nes as sausaode, bet per tamsi, bandziau ieskotis sviesesniu, bet aisku pas mus pardese neradau, o siustis aklai pasirinkus spalva bijau. Turejau Guerlain Parure Aqua 02 numeri, ir buvo per tamsus, dabar nusipirkau Givenchy Photo'Perfexion 01, ir nesuprantu kodel as gaunuosi kazkokia baltai ruzava. Mano skruostai yra linke rausti, veidas siaip baltas, bet kaklas ir dekolte toki gelsvi palyginus su veidu. Gal galit kas patart kaip padaryt jog veidas atrodytu panasiai kaip ir kaklas? Gal kas esat su panasia problema susiduria ir sugebejot rast sau tinkama pudra? Esu nusistacius pries soliariuma ir savaiminio idegio priemonem tepliotis nenoreciau... blush2.gif Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2010 12 16, 17:44)
Sveikos, ateinu prasydama patarimo, niekaip neatsitaikau krempudra... doh.gif  Turejau kazkada  CLINIQUE Supermoisture MakeUp - No. 06 Neutral ( MF-N ), man patinka kad ji tokia riebiasne, nes as sausaode, bet per tamsi, bandziau ieskotis sviesesniu, bet aisku pas mus pardese neradau, o siustis aklai pasirinkus spalva bijau. Turejau Guerlain Parure Aqua 02 numeri, ir buvo per tamsus, dabar nusipirkau Givenchy Photo'Perfexion 01, ir nesuprantu kodel as gaunuosi kazkokia baltai ruzava. Mano skruostai yra linke rausti, veidas siaip baltas, bet kaklas ir dekolte toki gelsvi palyginus su veidu. Gal galit kas patart kaip padaryt jog veidas atrodytu panasiai kaip ir kaklas? Gal kas esat su panasia problema susiduria ir sugebejot rast sau tinkama pudra? Esu nusistacius pries soliariuma ir savaiminio idegio priemonem tepliotis nenoreciau... blush2.gif Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif

pati esu labai šviesi, bet ieškau pudrų su gelsvesniu atspalviu, kol kas vienintelė kuri man tiko iš brangesnių -Diorskin Nude 010nr, bet žiemą mano labai sausai odai ji nelabai, nes padaro veidą per daug matišką, net riebus kremas negelbėja, tad tęsiu paieškas. ax.gif
Šiaip siūlau pamėginti, nes spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 16, 18:15)
pati esu labai šviesi, bet ieškau pudrų su gelsvesniu atspalviu, kol kas vienintelė kuri man tiko iš brangesnių -Diorskin Nude 010nr, bet žiemą mano labai sausai odai ji nelabai, nes padaro veidą per daug matišką, net riebus kremas negelbėja, tad tęsiu paieškas.  ax.gif
Šiaip siūlau pamėginti, nes spalvytė  thumbup.gif

Jeigu ieskote is gelsvesniu siulau pameginti is Sisley, ten tikrai yra gelsvas atspalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2010 12 16, 18:44)
Sveikos, ateinu prasydama patarimo, niekaip neatsitaikau krempudra... doh.gif  Turejau kazkada  CLINIQUE Supermoisture MakeUp - No. 06 Neutral ( MF-N ), man patinka kad ji tokia riebiasne, nes as sausaode, bet per tamsi, bandziau ieskotis sviesesniu, bet aisku pas mus pardese neradau, o siustis aklai pasirinkus spalva bijau. Turejau Guerlain Parure Aqua 02 numeri, ir buvo per tamsus, dabar nusipirkau Givenchy Photo'Perfexion 01, ir nesuprantu kodel as gaunuosi kazkokia baltai ruzava. Mano skruostai yra linke rausti, veidas siaip baltas, bet kaklas ir dekolte toki gelsvi palyginus su veidu. Gal galit kas patart kaip padaryt jog veidas atrodytu panasiai kaip ir kaklas? Gal kas esat su panasia problema susiduria ir sugebejot rast sau tinkama pudra? Esu nusistacius pries soliariuma ir savaiminio idegio priemonem tepliotis nenoreciau... blush2.gif Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif

Givenchy Photo'Perfexion 01 numeriukas yra su roziniu atspalviu, todel veidas nors ir sviesus, bet skiriasi nuo kaklo. As ir pati vengiu pudru su rausvu atspalviu, nes nelabai tinka. Man vienintele pudra, turbut, kuri visai nesiskyre nuo kaklo spalvos buvo - Givenchy Skin Tonic.user posted image
Ji skirta sausai odai, yra riebesne nei Photo'perfexion. Nzn kiek jums metu, bet si pudra su liftingo efektu (nors as jo nepastebejau) smile.gif Man oda nuo jos blizgedavo gana greitai, bet pasitepus labai graziai atrodydavo, tokia svytinti oda, o atspalvis idelus, as turejau 502 numeriuka. Taip pat esu labai sviesi ax.gif Tikrai rekomenduoju ismeginti mirksiukas.gif (siaip mano oda misri, per klaida sia pudra nusipirkau, bet apie tai jau anksciau rasiau..)
Atsakyti
Isbandziau siandien Lancome Teint miracle.. bet tik viena zanda, ryt tepsiu normaliai biggrin.gif kol kas laaaaabai patiko.. spalva tiko idealiai!!!! tik vel per savo durna galva nebepamenu nr blink.gif doh.gif atrodo 40... ar yra toks pas mus lietuvoj? g.gif zinau kad sviesus ir i geltonuma.. nu tu jopsikamt.. kaip db zinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 22:29)
Isbandziau siandien Lancome Teint miracle.. bet tik viena zanda, ryt tepsiu normaliai  biggrin.gif kol kas laaaaabai patiko.. spalva tiko idealiai!!!! tik vel per savo durna galva nebepamenu nr blink.gif  doh.gif atrodo 40... ar yra toks pas mus lietuvoj? g.gif zinau kad sviesus ir i geltonuma.. nu tu jopsikamt.. kaip db zinot doh.gif

lotuliukas.gif
Tikriausiai bus Buff 4C - sviesus gelsvas atspalvis mirksiukas.gif
Cia pasiziurekit atspalvius ir viskas bus aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 16 gruodžio 2010 - 21:58
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 16, 22:55)
lotuliukas.gif
Tikriausiai bus 4C - sviesus gelsvas atspalvis mirksiukas.gif
Cia pasiziurekit atspalvius ir viskas bus aisku  smile.gif

Sakot.. g.gif yra dar 045 g.gif nes ji gaminama kazkaip azijos ir ne azijos rinkai.. lotuliukas.gif nu zodziu skirias spalvus skaicius ir pacios spalvos.. idomu kokios pas mus.. zinau, kad girdejau sk 4 lotuliukas.gif ir nustebau, kad tokia tamsi.. nes pvz chanel bandziau 20 nr.. tai galvojau kad 40 dvigubai tamsiau.. biggrin.gif 4u.gif bet greiciausia bus tikrai 4c..nes prasiau sviesaus, gelsvo atspalvio 4u.gif aciu jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2010 - 22:00
amber, iš kur gavai pabandymui, jokių c negali būt, visokie c, buff ir pan. JAV rinkai

Lancome atspalvių pavadinimai Europai:

user posted image
Atsakyti
Mergytės, kokią pudrą rekomenduotumėte kaip išliekančią kuo ilgiau? Kad blizgėt veidas nepradėtų. Oda mišri. Aš labai tamsios odos. Ačiū... 4u.gif Reik, kad ir pamaskuotų...
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 12 16, 19:36)
Jeigu ieskote is gelsvesniu siulau pameginti is Sisley, ten tikrai yra gelsvas atspalvis 4u.gif

gelsvas, bet ne šviesus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 16, 23:46)
amber, iš kur gavai pabandymui, jokių c negali būt, visokie c, buff ir pan. JAV rinkai
Lancome atspalvių pavadinimai Europai:
user posted image

Is sarmos.. issikaulyjau.. isprievartavau pardaveja tiesiogine to zodzio prasme lotuliukas.gif 4u.gif
tai tada trb 045 ta bus.. unsure.gif bet siandien uzsitepiau ant viso veido nu ir ka tu sau galvoji... vaizdas beveik toks pat kaip nuo healthy mix.. ot issausejo oda blink.gif doh.gif ir dar vienas pastebejimas Chanel vitalumiere slapesne ant veido atrode, daugiau svytejo, kas man patiko.. tik spalvu ner Lietuvoj doh.gif bet seip Lancome tikrai gera manau.. tekstura maloni ir t.t cia mano odos bedos greiciau..
Atsakyti
Gal kas gali palyginti Chanel Vitalumiere ir Dior Nude pudras? mano oda i sausuma, tai kiek ziurejau pirmama psl Nude skirta riebesnei odai? bet juk ji turetu svytejima suteikti, tai galvojau, kad ji kaip tik sausai-normaliai odai g.gif man stipraus maskavimo nereikia, noreciau, kad pudra drekintu ir suteiktu sveikos, spindincios odos vaizda.. dekui uz komentarus smile.gif
Atsakyti