QUOTE(teardrop @ 2010 12 16, 18:44)
Sveikos, ateinu prasydama patarimo, niekaip neatsitaikau krempudra...

Turejau kazkada CLINIQUE Supermoisture MakeUp - No. 06 Neutral ( MF-N ), man patinka kad ji tokia riebiasne, nes as sausaode, bet per tamsi, bandziau ieskotis sviesesniu, bet aisku pas mus pardese neradau, o siustis aklai pasirinkus spalva bijau. Turejau Guerlain Parure Aqua 02 numeri, ir buvo per tamsus, dabar nusipirkau Givenchy Photo'Perfexion 01, ir nesuprantu kodel as gaunuosi kazkokia baltai ruzava. Mano skruostai yra linke rausti, veidas siaip baltas, bet kaklas ir dekolte toki gelsvi palyginus su veidu. Gal galit kas patart kaip padaryt jog veidas atrodytu panasiai kaip ir kaklas? Gal kas esat su panasia problema susiduria ir sugebejot rast sau tinkama pudra? Esu nusistacius pries soliariuma ir savaiminio idegio priemonem tepliotis nenoreciau...

Busiu labai dekinga uz pagalba
Givenchy Photo'Perfexion 01 numeriukas yra su roziniu atspalviu, todel veidas nors ir sviesus, bet skiriasi nuo kaklo. As ir pati vengiu pudru su rausvu atspalviu, nes nelabai tinka. Man vienintele pudra, turbut, kuri visai nesiskyre nuo kaklo spalvos buvo -
Givenchy Skin Tonic.

Ji skirta sausai odai, yra riebesne nei Photo'perfexion. Nzn kiek jums metu, bet si pudra su liftingo efektu (nors as jo nepastebejau)

Man oda nuo jos blizgedavo gana greitai, bet pasitepus labai graziai atrodydavo, tokia svytinti oda, o atspalvis idelus, as turejau 502 numeriuka. Taip pat esu labai sviesi

Tikrai rekomenduoju ismeginti
(siaip mano oda misri, per klaida sia pudra nusipirkau, bet apie tai jau anksciau rasiau..)