Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 02:09)
na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius doh.gif , del perdidelio

Oho čia tai rekordas. blink.gif Daug metų skaitinėju šitą skyrelių, bet šitiek dar nei vienai nebuvo. Tikiuosi savijauta normali, bent kiek įmanoma tokiu atveju.
Atsakyti
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! rolleyes.gif
Atsakyti
Mykolina, kaip tu? Kaip naujienos iš gydytojo? 4u.gif Laukiam žinių smile.gif
Viktoriuk, pakoreguok mano "duomenis" į vieną lelių, kuris jau spurda, rankytėm mojuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 19:10)
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! rolleyes.gif

Aš vėl įsiterpsiu dėl to prolaktino, bet kadangi pačiai jis labai aktualus tai jau nemažai apie jį žinau. Prolaktiną tikrai galima tirti bet kurią ciklo dieną. mirksiukas.gif Man dažnai jį gydytoja liepia pasidaryti ciklo pradžioje, nes tada jo koncentracija yra mažiausia, bet šiaip jį galima darytis bet kada. Taip, stresas labai įtakoja prolaktiną, todėl svarbu duodant kraują būti kuo ramesniai. O ar eiti ginčytis, nežinau, aš pasitikiu savo gydytoja, ji man neleistų bandyti su aukštu, o kaip reaguoti į kitokią gydytojos nuomonę net nežinau ką patarti.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 17:10)

TAIP TIESA KAIP SIGNERITA SAKE,PROLAKTINA GALIMA TIRTIS BET KURIA CIKLO DIENA,BET PATARTINA PRADZIOJA..STENKIS BUTI KUO RAMESNE IR MAZIAU STRESUOK! mANO PATS PIRMAS IOVF BUVO DAROMAS SU GAN DIDELIU PROLAKTINU SKAICIU NEPAMENU BET TAI TIESA,NIEKADA NETUREJAU PROBLEMU,BET KAIP SAKO STRESAS DARO SAVO! LABAI JAUDINAUSIIR DEL VAISTU LEIDIMOSI IR SIAIP DEL VSISOS PROCEDUROS VISA LAIKA BUVAU PATI KAIP ANT ADATU...TAIP KAD JOKI STRESU! BET MAN GYD LEIDO STARTUOTI TAIP PAT..NEZINAU AR NUO GYD PRIKLAUSO AR NUO KO,BET SI GYD DAUG KIENO CIA YRA ISGIRTA,NORS AS GERO ZODZIO NEGALIU PASAKYTI..GAL KLYSTU

kRISTIANA,O TU AR LT GYDAISI? BANDYK DAR KARTA DARYT TYRIMA,O PASKUI EIK PAS GYD SU FAKTAIS IR SAKYK KAD DAUG SKAITEI INTERNETE KAD SUKELIA PERSILEIDIMUS ZODZIU SAKYK KODEL TAIP O NE KITAIP!! GAL PAAISKINS TAU KA NORS NEZINAU..SUNKU KA IR PASAKYTI.

SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS! 4u.gif 4u.gif 4u.gif kAIP PATI JAUTIESI?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 21:10)

Kaip tau liepia gyd., taip daryk. Jeigu leido startuoti, vadinasi viskas gerai. O kaip ir Singerita sakė, prolaktiną galima tirti bet kurią c.d., tą tikrai žinau, nes turiu prolaktinomą ilgiau negu 10 metų...
Dar, stresas tikrai įtakoja prolaktino užkilimą. Taip kad pasistenk nusiraminti. Kas dėl adatų - pasiruošk emociškai, nes per šias savaites daug badytis reiks smile.gif
Kaip jau anksčiau rašiau, jeigu prolaktinas užkilęs, prieš IVF arba bent pradėjus stimuliaciją paprastai gyd. skiria vaistus (dažniausiai bromokriptiną). Siūlau pasitarti su gydytoju, kuris prižiūrės stimuliaciją, gal jis ką patars (kaip suprantu tau kitas gyd. leido startuoti?)
Sėkmės jums 4u.gif smile.gif
Atsakyti
suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro seimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.(seimos gydytoja pamacius mano tyrimus pasake,kad jei butu 90mq/ml tai butu blogai o 31 tai viskas gerai).paskui skambinuosi ir klausiu kaip mano tyrimu rezultatai.jie man viska paaiskina.tiesa sakius as savo gydytojo kuris darys apvaisinima nesu net akyse maciusi.bendrauju tik su klinikos sesute.ji tariasi su gydytoju ir skambina man.vat kokia cia sistema.bandziau aiskintis del prolaktino,desciau kad negerai,bet sesute pasake as jum perskambinsiu,nes jusu gydytojas turi perziureti jusu byla.sulaukiau skambucio,kad viskas gerai.nezinau kaip elgtis dabar,tiesiog mintys vien ir sukas apie tai.visgi pinigai neauga ant medziu ir gaila butu juos prarast,o dar baisiau del nervu.nu bandysiu savo iniciatyva tirtis dar karta.kosmaras verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 12 gruodžio 2010 - 00:23
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:19)
suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro zeimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.verysad:

Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip, jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 12 gruodžio 2010 - 00:25
QUOTE(Singerita @ 2010 12 12, 01:24)
Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip,  jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu.  4u.gif

jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:35)
jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri g.gif

Tik nepanikuokit, gal jums prolaktinas tik dėl baimės ir streso buvo sukilęs, tad kuo mažiau stresų ir nervų tuo laikotarpiu ir viskas bus gerai. 4u.gif O visa pradžia nebaisi, baisios dvi savaitės laukimo. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, o kokiu atveju "ivyksta" hiperstimuliacija? g.gif
Tik neperseniausiai pasiektas "rekordas" daugiau negu 50. Vis tik, kokiu atveju yra nutraukiamas IVF?
Tikiu, kad pati prisijungsiu prie jūsų po gerų pusantrų metų.... verysad.gif nors taip norėtųsi kuo greičiau...
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 11, 22:58)
SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kAIP PATI JAUTIESI?

Sveika, ačiū, kad nepamiršti ax.gif Aš, t.y. mes, laikomės neblogai; nevemiu, miegu 14val per parą, apetitas sumažėjęs, esu visada pavargusi... Bet kaip smagu wub.gif Treijs mane jau "paleido" pas LT gydytojus, bet kaip bijau čia eiti... brrr...
O kada tavo kitas sėkmingasis startas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 12 gruodžio 2010 - 10:17