QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 21:10)
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau!
Kaip tau liepia gyd., taip daryk. Jeigu leido startuoti, vadinasi viskas gerai. O kaip ir Singerita sakė, prolaktiną galima tirti bet kurią c.d., tą tikrai žinau, nes turiu prolaktinomą ilgiau negu 10 metų...
Dar, stresas tikrai įtakoja prolaktino užkilimą. Taip kad pasistenk nusiraminti. Kas dėl adatų - pasiruošk emociškai, nes per šias savaites daug badytis reiks
Kaip jau anksčiau rašiau, jeigu prolaktinas užkilęs, prieš IVF arba bent pradėjus stimuliaciją paprastai gyd. skiria vaistus (dažniausiai bromokriptiną). Siūlau pasitarti su gydytoju, kuris prižiūrės stimuliaciją, gal jis ką patars (kaip suprantu tau kitas gyd. leido startuoti?)
Sėkmės jums