Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

Mykolina clap.gif nu suuuuper!!! Net du isitaise thumbup.gif Dvigubas dziaugmas wub.gif wub.gif Taip dziaugiuos uz tave bigsmile.gif
Atsakyti
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!! doh.gif isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 12, 08:17)
Sveika, ačiū, kad nepamiršti  ax.gif Aš, t.y. mes, laikomės neblogai; nevemiu, miegu 14val per parą, apetitas sumažėjęs, esu visada pavargusi... Bet kaip smagu  wub.gif Treijs mane jau "paleido" pas LT gydytojus, bet kaip bijau čia eiti... brrr... 
O kada tavo kitas sėkmingasis startas?  4u.gif

kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka smile.gif
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta smile.gif

O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely 4u.gif Nebijok eit pas lt gyd juk nieko kitaip nepadarys jau tavo mazylis isitvirtines ir viskas bus kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 17:02)
kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka smile.gif
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta smile.gif

O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely  4u.gif Nebijok eit pas lt gyd juk nieko kitaip nepadarys jau tavo mazylis isitvirtines ir viskas bus kuo puikiausiai  mirksiukas.gif

Mikolina thumbup.gif Naujienos,smagu kad jusu trijule laikosi gerai mirksiukas.gif Lengvu tau 9men 4u.gif

Rugegele sveikinimai 4u.gif 4u.gif Lengvu 9men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsimenu tave wub.gif sveikinimai thumbup.gif
ir visas kitas mergaites sveikinu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais

Kad jie ir toliau dziugintu 4u.gif

QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...

Laukiam tik dideliu skaiciuku mirksiukas.gif

QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 13:49)
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra smile.gif Lauksim ir kitu geru naujienėlių smile.gif
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.

Tikrai nekreipk demesio i tuos pojucius! Mano pojuciai taip pat nieko gero nezadejo- is pradziu krutine lyg buvo padidejusi,o po to subliusko,po to lyg vos teplioti pradejo ir siaip nuotaika buvo doh.gif ,tai kai ejau priduoti kraujo,jau buvau susitaikiusi su nesekme( na,sekmei daviau tik 1%) Tai kad laukiam ketvirtadienio smile.gif
Papildyta:
Mergaites,aciu visoms uz sveikinimus smile.gif ryt poryt galvoju vel pasidaryti tyrima,kad butu drasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 12 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 11:47)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 

thumbup.gif sveikinu 4u.gif
QUOTE(Corsica @ 2010 12 12, 13:17)
Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku  nestuke.gif

Griebiu virusiuka 4u.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 12 12, 13:33)
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus.

thumbup.gif

QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 13:42)
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...

Laukiam dideliu skaiciuku 4u.gif
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 20:02)

sekmingo starto ir lai jis buna paskutinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 10, 21:20)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91  ax.gif

Wow, mergyt, nuostabu wub.gif wub.gif Įkvepi vilties rolleyes.gif Lauksim didesnių skaičiukų šiandie bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Grįžau po labai informatyvios kelionės pas gydytojus Latvijoj, tai dabar jau pasisakysiu ax.gif

Tivita, gero starto tau blush2.gif

dangutex, kaip laukti sekasi? Gal jau atsakymus turi?

rita555, baisiai baisiai gaila verysad.gif Tikiuosi, kad bandysit dar kartelį wub.gif

eliute11, laikykis, mergyt wub.gif Tikiuosi, kad sveikatėlė pasitaisys wub.gif

Atiloja, sėkmingos tau laparoskopijos wub.gif

emiliux, oho, 52 blink.gif Biškį prisiauginai blink.gif Tikrai čia pas juos yra buvęs ne vienas atvejis, kai išpunktuoja daug ir nukelia įsodinimą ax.gif Tikrai tarp tų 52 vaikų bus biggrin.gif

Butvile, super super thumbup.gif Suteiki senbuvėms vilčių wub.gif

juroszuvedra, sveikinimai wub.gif

Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus wub.gif

sniege555, sveikinimai pamačius gyventoją wub.gif

rugegele1, pasipasakojam bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 13:33)
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?

aha, pasakok ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 12, 17:03)
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!!  doh.gif  isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas...  blush2.gif

na jo savijauta tai tikrai nekokia buvo, spazmuodavo pilva visa issiputus , net pykindavo pastoviai verysad.gif
skambinau siandien i klinika dek dvieju dalyku pirma kad paklausciau tai kiek gi kaiusineliu apsivaisino tai gavau atsakyma kad 15 rolleyes.gif , o antra tai pasiskundziau kad visa savaitgali baisiai jauciausi nuo pilvo tempimo ir skausmu nei i darba eiti negalejau nei siaip normaliai gyventi, tai iskviete i apziura tuoj vaziuosiu. unsure.gif
Atsakyti