Mykolina
nu suuuuper!!! Net du isitaise
Dvigubas dziaugmas
Taip dziaugiuos uz tave
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!!
isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas...
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 12, 08:17)
Sveika, ačiū, kad nepamiršti
Aš, t.y. mes, laikomės neblogai; nevemiu, miegu 14val per parą, apetitas sumažėjęs, esu visada pavargusi... Bet kaip smagu
Treijs mane jau "paleido" pas LT gydytojus, bet kaip bijau čia eiti... brrr...
O kada tavo kitas sėkmingasis startas?
O kada tavo kitas sėkmingasis startas?
kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta
O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 17:02)
kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka 
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta
Nebijok eit pas lt gyd juk nieko kitaip nepadarys jau tavo mazylis isitvirtines ir viskas bus kuo puikiausiai 
Mikolina
Rugegele sveikinimai
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus
bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties...

atsimenu tave
ir visas kitas mergaites sveikinu
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais
Kad jie ir toliau dziugintu
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Laukiam tik dideliu skaiciuku
QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 13:49)
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra
Lauksim ir kitu geru naujienėlių 
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
Tikrai nekreipk demesio i tuos pojucius! Mano pojuciai taip pat nieko gero nezadejo- is pradziu krutine lyg buvo padidejusi,o po to subliusko,po to lyg vos teplioti pradejo ir siaip nuotaika buvo
Papildyta:
Mergaites,aciu visoms uz sveikinimus
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 11:47)
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
QUOTE(Corsica @ 2010 12 12, 13:17)
Griebiu virusiuka
QUOTE(mykolina @ 2010 12 12, 13:33)
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus.
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 13:42)
Laukiam dideliu skaiciuku
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 20:02)
sekmingo starto ir lai jis buna paskutinis
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 10, 21:20)
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 
Wow, mergyt, nuostabu
Sveikos, mergaitės
Grįžau po labai informatyvios kelionės pas gydytojus Latvijoj, tai dabar jau pasisakysiu
Tivita, gero starto tau
dangutex, kaip laukti sekasi? Gal jau atsakymus turi?
rita555, baisiai baisiai gaila
Tikiuosi, kad bandysit dar kartelį
eliute11, laikykis, mergyt
Tikiuosi, kad sveikatėlė pasitaisys
Atiloja, sėkmingos tau laparoskopijos
emiliux, oho, 52
Biškį prisiauginai
Tikrai čia pas juos yra buvęs ne vienas atvejis, kai išpunktuoja daug ir nukelia įsodinimą
Tikrai tarp tų 52 vaikų bus
Butvile, super super
Suteiki senbuvėms vilčių
juroszuvedra, sveikinimai
Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus
sniege555, sveikinimai pamačius gyventoją
rugegele1, pasipasakojam
Grįžau po labai informatyvios kelionės pas gydytojus Latvijoj, tai dabar jau pasisakysiu
Tivita, gero starto tau
dangutex, kaip laukti sekasi? Gal jau atsakymus turi?
rita555, baisiai baisiai gaila
eliute11, laikykis, mergyt
Atiloja, sėkmingos tau laparoskopijos
emiliux, oho, 52
Butvile, super super
juroszuvedra, sveikinimai
Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus
sniege555, sveikinimai pamačius gyventoją
rugegele1, pasipasakojam
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 13:33)
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
aha, pasakok
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 12, 17:03)
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!!
isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas... 
na jo savijauta tai tikrai nekokia buvo, spazmuodavo pilva visa issiputus , net pykindavo pastoviai
skambinau siandien i klinika dek dvieju dalyku pirma kad paklausciau tai kiek gi kaiusineliu apsivaisino tai gavau atsakyma kad 15