Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
Juroszuvedra nuosirdziausi sveikinimai ,dziaugtis svajoti niekada neper anksti,linkiu laimingu 9menesiuku nestuke.gif SNIEGE555 labai dziaugiuos kad klostosi viskas puikiai,laikykites taip ir toliau thumbup.gif spurgekit ir mojuokit laimingai visus devynis menesiukus.
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 

thumbup.gif wub.gif Skubu pirmoji pasveikinti wub.gif Jegele, kaip smagu pries sventes isgirsti tokias naujienas wub.gif Sveikinu visas mergaites, isivaizduoju jusu busenas wub.gif Megaukites siomis akimirkomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 

Prisimenu tave 4u.gif Sveikinu labai labai 4u.gif Žinau, kad dar baisu, bet džiaukis - šiandien atšvęskit 4u.gif
Atsakyti
[quote=rugegele1,2010 12 12, 10:47]
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91

sveikinu 4u.gif thumbup.gif ramiu tau 9 menesiuku nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tivita: 12 gruodžio 2010 - 12:10
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi uz mergytes, kurioms pavyko nestuke.gif O jus ziuriu visai nemazai thumbup.gif
Saugokit savo zirniukus ir lengvu visu 9 menesiuku 4u.gif

Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku nestuke.gif
Atsakyti
sniege555 geros naujienos, jau pamatei savo dziaugsma tau mojuojanti wub.gif O antras kaip supratau neisitvrtino blush2.gif Bet dziaukis savo stipruoliuku thumbup.gif Kelinta buvai pas Treijsa? As apie 9.30 buvau mirksiukas.gif
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles blush2.gif Dabar sake uz 2 savaiciu atvaziuoti bet Kaledos kaip tik, tai gal po ju vaziuoti, bus jau kaip tik 8 savaites sueje g.gif Israse magnio diasporal milteliu gerti, sake del to kad du. O man siaip nuo uzvakar prasidejo blogumai, uzeina labai negera, bet nevemiu ax.gif
Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Atsakyti
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...

Aš irgi sveikinu Juroszuvedra smile.gif Lauksim ir kitu geru naujienėlių smile.gif
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 14:49)
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra smile.gif Lauksim ir kitu geru naujienėlių smile.gif
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.

Sveikute,svarbiausiai stenkis nesinervinti ,as irgi nieko nejutau -visiskai nei jokiu pakitimu o skaiciukai dziuginantys ,jau sesiolika dienu po isodinimo o visiskai ramu organizme,geru tau skaiciuku ir daug dziaugsmo ,sekmes,tik neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 13:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif O tu darei Embrions? Papasakok viską 4u.gif

juroszuverda didžiausi sveikinimai ir tau 4u.gif

sniege, mykolina thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau palinketi visom, isgirsti dziugias naujienas, ypac artejan graziausioms metu sventem...stiprybes jums visom laukiant stebuklo wub.gif
Atsakyti