Juroszuvedra nuosirdziausi sveikinimai ,dziaugtis svajoti niekada neper anksti,linkiu laimingu 9menesiuku
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
Juroszuvedra nuosirdziausi sveikinimai ,dziaugtis svajoti niekada neper anksti,linkiu laimingu 9menesiuku
SNIEGE555 labai dziaugiuos kad klostosi viskas puikiai,laikykites taip ir toliau
spurgekit ir mojuokit laimingai visus devynis menesiukus.
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Prisimenu tave
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus
bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties...
Labai dziaugiuosi uz mergytes, kurioms pavyko
O jus ziuriu visai nemazai
Saugokit savo zirniukus ir lengvu visu 9 menesiuku
Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku
Saugokit savo zirniukus ir lengvu visu 9 menesiuku
Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku
sniege555 geros naujienos, jau pamatei savo dziaugsma tau mojuojanti
O antras kaip supratau neisitvrtino
Bet dziaukis savo stipruoliuku
Kelinta buvai pas Treijsa? As apie 9.30 buvau
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles
Dabar sake uz 2 savaiciu atvaziuoti bet Kaledos kaip tik, tai gal po ju vaziuoti, bus jau kaip tik 8 savaites sueje
Israse magnio diasporal milteliu gerti, sake del to kad du. O man siaip nuo uzvakar prasidejo blogumai, uzeina labai negera, bet nevemiu
Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles
Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 14:49)
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra
Lauksim ir kitu geru naujienėlių 
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
Sveikute,svarbiausiai stenkis nesinervinti ,as irgi nieko nejutau -visiskai nei jokiu pakitimu o skaiciukai dziuginantys ,jau sesiolika dienu po isodinimo o visiskai ramu organizme,geru tau skaiciuku ir daug dziaugsmo ,sekmes,tik neliudek
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 13:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus
bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties...

juroszuverda didžiausi sveikinimai ir tau
sniege, mykolina
Noreciau palinketi visom, isgirsti dziugias naujienas, ypac artejan graziausioms metu sventem...stiprybes jums visom laukiant stebuklo