Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(Tivita @ 2010 12 28, 18:01)
taip man siandien 10 DPI,  siandien dar nesidariau,nebuvo galimybes, ryt pasidarysiu HCG, o atsakymas tik sekancia diena doh.gif  jau siandien neistverus pasidariau nestumo testa, rodo neryskia antra juostele, bet aisku tai dar nieko nereiskia ir ji atsirado ne iskarto, o isryskejo po min gal, bet nuotaika pakele biggrin.gif  o ir pilvo maudimas gasdina , kad prasides tos taip nelaukiamos mmm schmoll.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kaip matau mane itrauke i sarasa, tai braukit verysad.gif , nepavyko musu 1IVF
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 28, 18:37)
liepuže wub.gif  wub.gif  wub.gif Kokie planai? blush2.gif

konkretaus dar nieko... blush2.gif izraelietis prirase visokiu idomybiu per konsultacija, tai dabar renkuosi info. buvo minciu ir man i LV, bet cia labai siulo ta Imsi ( kaip ir daugumai biggrin.gif ) tai vel nezinau... laukia dar histeroskopija kitamet, po jos, gal konkreciau ka zinosiu, bet norisi jau tu zuikuciu labai wub.gif wub.gif sako protingi, kūrybingi gautusi 2011-aisiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2010 12 28, 22:50)

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Primink ar pas jus yra snaigučių?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 28, 09:44)
Kartais užtai ir susidaro nuomonė, kad pas gydytojus su kompetencija sunkiai unsure.gif Aš savais tikėjau iki galo, atrodė, kad ir procentas jų neblogas, ir šiaip gana neblogi tokie unsure.gif Bet po 6 karto pradėjus prašyti tyrimų, pastovus atsakymas buvo mažiau internete skaityk doh.gif Savu keliu po 8 karto pasidariau tyrimus Rygoje ir išlindo galai verysad.gif Dabar taip norisi tuos rezultatus nunešti ir sukišti jiems į vieną vietą mad.gif Ir paklausti, gal norėtų jie man pinigus gražinti bent už kokius 4-5 kartus mad.gif Nes su tokiais rezultatais praktiškai šansų nebuvo verysad.gif Va tada susidaro nuomonė, kad plaunami pinigai verysad.gif
Lygiai kaip ir Butvilė, daugiau neturiu, ką pasakyti cool.gif

Na nesusilaikau, ir as isikisiu blink.gif ,Tikrai lietuvoje labai sunku rasti gyd su kompetencija,patys pries 8metus buvom zali kaip obuoliukai kai pradejom gyditis,tyrimu per daugiausia niekas nedare,po 4nepavykusiu ivf gyd tik ir suigebejo pasakyti kad jauni esat rankas turit pinigu dar uzsidirbsit blink.gif ,va o jau dabar po beveik 8 metu esam labiau paskauste ir kaip sakot internetas visagalis daug padeda smile.gif O siaip tai pradedu abejoti kad lt gyd is tikruju bando padeti..pinigu plovimas ir dar koks..gerai jeigu simtais tik plauna..o ne tukstanciais,kazkoks siaubas pridurti nebera ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 21:57)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Primink ar pas jus yra snaigučių?

turim 5 snaigutes
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 28, 12:49)
nu ziauru ir pikta  schmoll.gif  oi kaip reikia istatymo, kad butu bent kazkokia tvarka, kontrole ir privaloma ssarasas tyrimu, kazkokia metodika.

as esu irgi nusivylusi LT medikais.
o dar labiau save grauziu, kam as prisiprasiau diagnostines laparoskopijos ...... man sveika kiauside pasalino praktiskai visa. turbut pradejo kraujuoti ir pjove.  ir ta suzinojau tik latvijoje, o ne lietuvoje  angel_sadangel.gif  cia visi tylejo, kaip siknos uzsispaude.

Sveikute, sakyk kuriame mieste ir kurioje klinikoje dare laparaskopija? kad ir i AZ, tai labai svarbu, kadangi ruoshia mane laparaskopijai ir labai bijau kad ko neprikeverzotu!
Labai busiu dekinga uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2010 12 28, 19:50)

Labai gaila, tikėkimės, kad snaigutės bus stipruolės wub.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 28, 20:16)
Na nesusilaikau, ir as isikisiu  blink.gif ,Tikrai lietuvoje labai sunku rasti gyd su kompetencija,patys pries 8metus buvom zali kaip obuoliukai kai pradejom gyditis,tyrimu per daugiausia niekas nedare,po 4nepavykusiu ivf gyd tik ir suigebejo pasakyti kad jauni esat rankas turit pinigu dar uzsidirbsit  blink.gif

Dar kartą noriu paminėti, kad mano atvejis - ne Lietuvoj daryti IVF ax.gif
Bet šiaip aišku, išgirdus, kad pinigų užsidirbsit, pakraupt bet kuri turbūt galėtumėm doh.gif doh.gif Juk po šitiek bandymų jau nebe tik pinigai koją kiša doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mergytes, dar klausimelis to kam buvo tvarkytas kiausintakiu praeinamumas kai patys galiukai nepraeinami buvo? kokie rezultatai? labai bijau prastu rezultatu. ir kazhkodel smegenyse kirba mintis kad tik jie ten specialiai ko nepadarytu, kad tik pinigus dirbtiniam paimti (turbut jau nuo protelio nuvaziuoju) bet juk niekas nepatikrins ka jie ten padare! kadangi vakar per GN pati maciau kaip pirma uzhstrigo skistys, o paskui ishsiliejo. O kitas taip ir neissiliejo sad.gif tai gydytoja pasake kad atseit tik vienas uzhstriges ant pacio galiuko. O gine mano siandiena paziurejo nuotrauka ir pasake jog lygtai abu nepratekami. Tai jau nieko nesuprantu kas te ir kaip! verysad.gif vakarykste man primygtinai ipirsho laparaskopija, nors buvau siusta pas ja asmeniskai mano gines tik tyrimui. Uzregistravo laparaskopijai, padare EKG ir pas terapeuta nuvede. O maniske siandiena pasake, kad neturejau pas ja sutikti, kad registruotu, kadangi gydausi pas ja ir ji zino kas turetu tai padaryti, kadangi dar paklause pas ka uzhrase i LP ( o as vakar tokiame shoke buvau, kad man zeme is po koju slydo, tai net jokiu pavardziu ir nepaklausiau). Dar mane ta gydytoja uzhregistravo 16 ciklo dienai i LP, o manoji nustebo ir pabrezhe jog LP daroma tik ishkart po menesiniu, kadangi tiketina kad viduryje ciklo ar i jo pabaiga gali kiausides pazeisti. Tai vat ir nesuprantu del ko cia man tokios negrazios mintys galvon sulindo!
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(liullie yu @ 2010 12 29, 01:26)
Mergytes, dar klausimelis to kam buvo tvarkytas kiausintakiu praeinamumas kai patys galiukai nepraeinami buvo? kokie rezultatai? labai bijau prastu rezultatu. ir kazhkodel smegenyse kirba mintis kad tik jie ten specialiai ko nepadarytu, kad tik pinigus dirbtiniam paimti (turbut jau nuo protelio nuvaziuoju) bet juk niekas nepatikrins ka jie ten padare! kadangi vakar per GN pati maciau kaip pirma uzhstrigo skistys, o paskui ishsiliejo. O kitas taip ir neissiliejo sad.gif tai gydytoja pasake kad atseit tik vienas uzhstriges ant pacio galiuko. O gine mano siandiena paziurejo nuotrauka ir pasake jog lygtai abu nepratekami. Tai jau nieko nesuprantu kas te ir kaip! verysad.gif vakarykste man primygtinai ipirsho laparaskopija, nors buvau siusta pas ja asmeniskai mano gines tik tyrimui. Uzregistravo laparaskopijai, padare EKG ir pas terapeuta nuvede. O maniske siandiena pasake, kad neturejau pas ja sutikti, kad registruotu, kadangi gydausi pas ja ir ji zino kas turetu tai padaryti, kadangi dar paklause pas ka uzhrase i LP ( o as vakar tokiame shoke buvau, kad man zeme is po koju slydo, tai net jokiu pavardziu ir nepaklausiau). Dar mane ta gydytoja uzhregistravo 16 ciklo dienai i LP, o manoji nustebo ir pabrezhe jog LP daroma tik ishkart po menesiniu, kadangi tiketina kad viduryje ciklo ar i jo pabaiga gali kiausides pazeisti. Tai vat ir nesuprantu del ko cia man tokios negrazios mintys galvon sulindo!

Yra atskira tema apie laporaskopiją. 4u.gif O šiap nežinau, dėl galiukų, pats mane ir nepraeina iki galo, man nieko nepakoregavo, bet klausk ir rašyk kitoje temoje
Papildyta:
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 17:32)
Neskaitot visko is eilės  book.gif
Ka tik rasiau. Abiems su vyru eme meginius ir pas vyra rado chlamidioze, o pas mane ne. Gydytojas paminejo, kad gali buti uzslepta forma pas mane. Moterims taip buna. Reikia gydyti abudu.

O kokį gydymą siūlo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 29 gruodžio 2010 - 08:33
QUOTE(liullie yu @ 2010 12 29, 01:17)
Sveikute, sakyk kuriame mieste ir kurioje klinikoje dare laparaskopija? kad ir i AZ, tai labai svarbu, kadangi ruoshia mane laparaskopijai ir labai bijau kad ko neprikeverzotu!
Labai busiu dekinga uz atsakyma!

dare santariskese, ginekologinio skyriaus vedeja 4u.gif

o kad ko neprikeverzotu, nelabai isivaizduoju kaip suziureti..... tu juk gulesi narkozeje, o ka jie su tavim darys neaisku...
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 12 28, 17:37)
Teisingai MonaJ, išliūdėk kiek pačiai reikia ir nenuleisk rankų. Mane taip pat palaiko tik mintis kad reikia kažką daryti ir pačiai domėtis. Užsirašiau jau pas genetikus, endokrinologa, darysiu dar vieną kartą histeroskopiją, tik šį kartą su gleivinės biopsija. Dar imuosi visokių netradicinio gydymo būdų, vartoju bičių pienelį ir duonelę, giminaičiai padovanojo fikusą (sako, kad kiekviena šeima, kuriems sunku susilaukti vaikučių turi auginti jį namie). Vaikščiosiu į akupunktūrą ir paprašiau draugų atvežti bobų daržo šaltinio vandens. Gal ir skamba kvailai šie dalykai, bet žinau, kad jei nieko nedarysiu, išprotėsiu. Todįl imuosi visko ką galiu ir tikiu, kad stebuklas aplankys..... Tave taip pat..... tikėk......

Ai,pradejau nagrinetis, gal kur nuskristi pigiai - aplankyti Londona (nei karto nebuvau), Paryziu... per kokia valentino diena, pvz. kad numusti mintis.. ir apsipirkt galima... o fikusa as seniai auginu... girdejau, kad ne vienai padejo biciu pienelis ir duonele, bet reikia labai atsargiai su jais, neperdozuoti. o tikejimas svarbu - prisideda kiekviena smulkmena... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(puikutte @ 2010 12 28, 23:25)
turim 5 snaigutes

tai tikek tomis snaigutemis...
man tai buvo bajeris su snaigutem. vyras isitikines buvo, kad pas mus liko 1 snaigute. sako, nu kaip mazai. sakau, turim viena kasete su 5 snaigutem - tai toks vaizdas, kad jam nuo sirdies akmuo nukrito! thumbup.gif
Atsakyti