Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(lliinute @ 2010 12 16, 16:17)
aha, ačiū labai.... kad tik tie linkėjimai išsipildytų... aš tai esu laukime šiuo metu... kitą savaitę jau nerimauti pradėsiu... nors manau, kad veltui... verysad.gif

O gal įvyks stebuklas smile.gif Labai to linkiu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 16:43)
O gal įvyks stebuklas smile.gif Labai to linkiu smile.gif  smile.gif

tikiuosi... smile.gif
Atsakyti
na praejo keletas meteliu ir mazoji jau paaugo, ir taip vel norisi to labai mazo svelnumo... 2.gif kazin kaip cia gausis. Nuo vakar pradedu skaiciuoti dienas po O 4u.gif . dar taip ilgai laukti... doh.gif bet sventes ant nosies newyear.gif tikiuosi laukimas nepraiilgs blush2.gif viena NT namie turiu tik kaip cia iki tos 10 dienos islaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 16, 16:51)
na praejo keletas meteliu ir mazoji jau paaugo, ir taip vel norisi to labai mazo svelnumo... 2.gif kazin kaip cia gausis. Nuo vakar pradedu skaiciuoti dienas po O 4u.gif . dar taip ilgai laukti... doh.gif  bet sventes ant nosies  newyear.gif tikiuosi laukimas nepraiilgs  blush2.gif viena NT namie turiu tik kaip cia iki tos 10 dienos islaukti  g.gif

Išlauksi....net neabejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 16, 17:51)
na praejo keletas meteliu ir mazoji jau paaugo, ir taip vel norisi to labai mazo svelnumo... 2.gif kazin kaip cia gausis. Nuo vakar pradedu skaiciuoti dienas po O 4u.gif . dar taip ilgai laukti... doh.gif  bet sventes ant nosies  newyear.gif tikiuosi laukimas nepraiilgs  blush2.gif viena NT namie turiu tik kaip cia iki tos 10 dienos islaukti  g.gif

kantrybe dorybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 14:13)
Na mane ramina, tas, kad tai buvo pirmas musu bandymu menuo... Gal kita kart pasiseks... tik dabar kai susirgau 15 dienu veliau, nebezinau kada vaisingos dienos. g.gif

dar pasiulymas BT matuoti mirksiukas.gif
QUOTE(lliinute @ 2010 12 16, 15:17)
aha, ačiū labai.... kad tik tie linkėjimai išsipildytų... aš tai esu laukime šiuo metu... kitą savaitę jau nerimauti pradėsiu... nors manau, kad veltui... verysad.gif

nu kas cia dabar, tik nenukabinam nosies anksciau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 16, 18:58)
dar pasiulymas BT matuoti  mirksiukas.gif

nu kas cia dabar, tik nenukabinam nosies anksciau laiko  mirksiukas.gif

nenukabinu... negaliu pasigirti kantrumu, todėl čia viskas taip... bet bus taip kaip ir reikia būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 16, 09:50)
na ka gi, dariausi ryte, testas parode matoma antra juostele, tik ji dar ne tokia ryski kaip pirmoji rolleyes.gif
Nieko sau, siurprizas nerealus mums su vyru, cia toks netyciukas, kad net sunku apsakyti doh.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif nerealiai!!! Sveikinu labai labai! Tokie netyciukai pats geriausias dalykas, nereik nei planuot, laukt, nervuotis, NT gadint - ima ir duoda D viena diena wub.gif

QUOTE(aurkev @ 2010 12 16, 09:52)
sveikos o man rodos MM prasidejo, rudai rausvai teplioja, bet kol kas labai mazai. sad.gif    angel_sadangel.gif

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 11:47)
Na va, MM nesirode 15 dienu, taciau siryt sulaukiau  verysad.gif

console.gif belieka audringai atsvesti sventes ir vel kibt i darbus 4u.gif

QUOTE(3mamavita @ 2010 12 16, 15:51)

wub.gif nerealiai grazu man tokios gausios seimynos!
Atsakyti
Man tai požymiai visur vaidenasi: tai man persmirda, tai silpna, tai ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Griūk negyvas lotuliukas.gif
Vakar įsivaizdavau, kaip sužinau, jog gims dukra ir tas džiaugsmas prilygtų milijono laimėjimui thumbup.gif Manau, kad vistiek pasistosim, anksčiau ar vėliau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 16, 19:39)
Man tai požymiai visur vaidenasi: tai man persmirda, tai silpna, tai ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Griūk negyvas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man irgi panasiai lotuliukas.gif Antra diena kaip noriu marinuotu agurkeliu lotuliukas.gif bet nesvarbu,kad as dar tik po mmm doh.gif lotuliukas.gif Jau paciai juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Antra konstravome 05.29 d., tai mmm turejo buti 18 d, taciau simtomus jau jutau apie 15 d, kad kazkas ne taip thumbup.gif
Atsakyti
O mes pirmaji pasigaminom naujuju metu nakti, bet vienintelis pozymis per visa nestuma buvo augantis pilvas lotuliukas.gif
Atsakyti