na sveikos merginos, man kol kas MM neatejo tik vis truputi pateplioja tokia idomia spalva. Laikau kumscius, kad neateitu. Sianakt sapnavau, kad as su apvaliu, nemazu pilvuku
tikuosi issipildys
Na, ką, man tepliojimai baigėsi ir atėjo nelemtosios. Planuosim toliau...
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:02)
na sveikos merginos, man kol kas MM neatejo tik vis truputi pateplioja tokia idomia spalva. Laikau kumscius, kad neateitu. Sianakt sapnavau, kad as su apvaliu, nemazu pilvuku
tikuosi issipildys 
Man kazkaip nuojauta kuzda, kad esi
QUOTE(Stumblin'In @ 2010 12 17, 11:07)
tikuosi, labai labai.
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 09:02)
tikuosi issipildys 
o kokia ta spalva? gal i ruduma labiau? kazkaip manau kad ne veltui toki sapna susapnavai
QUOTE(gera52 @ 2010 12 17, 10:06)
Nieko, ne šį, bus kitą
Mane tai jau žudo tas visas "baby thing"
Tai kadangi nusprendžiau, kad jau rytas, tai nuėjau sugadinau vieną testuką, žinoma, ten nieko nepamačiau, grįžau atgal ir tada kažkaip ramiai užmigau
Kaip jūs taip merginos ištveriat... man dar atrodo, kad bent jau minimaliai iki tos 19 dienos, taaaaaip toli....
QUOTE(Dženy @ 2010 12 17, 11:19)
o kokia ta spalva? gal i ruduma labiau? kazkaip manau kad ne veltui toki sapna susapnavai

na taip i ruduma. As manau, kad galetu but implantacinis pakraujavimas, bet... Nenoriu sau perdaug vilciu susiteikt, paskui tik dar labiau sirdele skaudes, jei MM ateis
Papildyta:
QUOTE(rrutele @ 2010 12 17, 11:23)
Nieko, ne šį, bus kitą
Nenusimink
Šiąnakt atsikėliau 5 ryto ir užmušk, negaliu užmigti, visos mintys į galva lendą apie tą
Tai kadangi nusprendžiau, kad jau rytas, tai nuėjau sugadinau vieną testuką, žinoma, ten nieko nepamačiau, grįžau atgal ir tada kažkaip ramiai užmigau
Kaip jūs taip merginos ištveriat... man dar atrodo, kad bent jau minimaliai iki tos 19 dienos, taaaaaip toli....
tau taip pat 19 d ?
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:28)
tau taip pat 19 d ?
ir man 19d. na kaip nors pakentekim, jei MM neateis tai tikrai nedarysiu bent jau iki 20d. As sau isiteigt bandau, kad negalima NT darytis, kad zirniuko neisbaidyciau 
Yep... man kažkur irgi apie 19 jau turėtų parodytų, bet aš kartais tokia nekantri, net pačiai pikta ant savęs...
Tikėkimės galbūt po 19 dienos, jau keliausim ir į nėštukių skyrelį
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 09:28)
na taip i ruduma. As manau, kad galetu but implantacinis pakraujavimas, bet... Nenoriu sau perdaug vilciu susiteikt, paskui tik dar labiau sirdele skaudes, jei MM ateis
nelaukiu as ju nelaukiu!!!
na tikrai labai panasu i implantacini pakraujavima
Aš dabar jau valdausi, nors anksčiau ne tik, kad NT darydavausi, bet ir HCG
Mane trikdo tai, kad paskurtiniu metu jaučiuosi nerealiai išsiderinusi....
mes su vyru nusprendėm nebeaskaluoti "baby thing" temos, nes tas prie gero neveda, užsigrūzinam abu ir tiek. Stengiuosi apie kitus dalykus galvoti.
Jums irgi vidinės ramybės linkiu
mes su vyru nusprendėm nebeaskaluoti "baby thing" temos, nes tas prie gero neveda, užsigrūzinam abu ir tiek. Stengiuosi apie kitus dalykus galvoti.
Jums irgi vidinės ramybės linkiu
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:02)
tikuosi issipildys 
kaip saunku laukti... o atrodo gi tik kelios dienos... linkiu kad nepramustu
QUOTE(agute07 @ 2010 12 16, 21:39)
Man tai požymiai visur vaidenasi: tai man persmirda, tai silpna, tai ...
Griūk negyvas
Vakar įsivaizdavau, kaip sužinau, jog gims dukra ir tas džiaugsmas prilygtų milijono laimėjimui
Manau, kad vistiek pasistosim, anksčiau ar vėliau

Vakar įsivaizdavau, kaip sužinau, jog gims dukra ir tas džiaugsmas prilygtų milijono laimėjimui
Būtent, anksčiau ar vėliau, bet vistiek tas stebuklas įvyks