Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

na sveikos merginos, man kol kas MM neatejo tik vis truputi pateplioja tokia idomia spalva. Laikau kumscius, kad neateitu. Sianakt sapnavau, kad as su apvaliu, nemazu pilvuku g.gif tikuosi issipildys tongue.gif
Atsakyti
Na, ką, man tepliojimai baigėsi ir atėjo nelemtosios. Planuosim toliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:02)
na sveikos merginos, man kol kas MM neatejo tik vis truputi pateplioja tokia idomia spalva. Laikau kumscius, kad neateitu. Sianakt sapnavau, kad as su apvaliu, nemazu pilvuku  g.gif  tikuosi issipildys  tongue.gif

Man kazkaip nuojauta kuzda, kad esi nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2010 12 17, 11:07)
Man kazkaip nuojauta kuzda, kad esi  nestuke.gif  smile.gif

tikuosi, labai labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 09:02)
na sveikos merginos, man kol kas MM neatejo tik vis truputi pateplioja tokia idomia spalva. Laikau kumscius, kad neateitu. Sianakt sapnavau, kad as su apvaliu, nemazu pilvuku  g.gif  tikuosi issipildys  tongue.gif

o kokia ta spalva? gal i ruduma labiau? kazkaip manau kad ne veltui toki sapna susapnavai bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 17, 10:06)
Na, ką, man tepliojimai baigėsi ir atėjo nelemtosios. Planuosim toliau... smile.gif

Nieko, ne šį, bus kitą 4u.gif Nenusimink smile.gif

Mane tai jau žudo tas visas "baby thing" lotuliukas.gif Šiąnakt atsikėliau 5 ryto ir užmušk, negaliu užmigti, visos mintys į galva lendą apie tą nestuke.gif
Tai kadangi nusprendžiau, kad jau rytas, tai nuėjau sugadinau vieną testuką, žinoma, ten nieko nepamačiau, grįžau atgal ir tada kažkaip ramiai užmigau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip jūs taip merginos ištveriat... man dar atrodo, kad bent jau minimaliai iki tos 19 dienos, taaaaaip toli....
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 17, 11:19)
o kokia ta spalva? gal i ruduma labiau? kazkaip manau kad ne veltui toki sapna susapnavai  bigsmile.gif  smile.gif

na taip i ruduma. As manau, kad galetu but implantacinis pakraujavimas, bet... Nenoriu sau perdaug vilciu susiteikt, paskui tik dar labiau sirdele skaudes, jei MM ateis protest.gif nelaukiu as ju nelaukiu!!!
Papildyta:
QUOTE(rrutele @ 2010 12 17, 11:23)
Nieko, ne šį, bus kitą  4u.gif  Nenusimink  smile.gif

Mane tai jau žudo tas visas "baby thing"  lotuliukas.gif  Šiąnakt atsikėliau 5 ryto ir užmušk, negaliu užmigti, visos mintys į galva lendą apie tą  nestuke.gif
Tai kadangi nusprendžiau, kad jau rytas, tai nuėjau sugadinau vieną testuką, žinoma, ten nieko nepamačiau, grįžau atgal ir tada kažkaip ramiai užmigau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip jūs taip merginos ištveriat... man dar atrodo, kad bent jau minimaliai iki tos 19 dienos, taaaaaip toli....

tau taip pat 19 d ? drinks_cheers.gif ir man 19d. na kaip nors pakentekim, jei MM neateis tai tikrai nedarysiu bent jau iki 20d. As sau isiteigt bandau, kad negalima NT darytis, kad islaukt TOS dienos, kad zirniuko neisbaidyciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 17 gruodžio 2010 - 09:29
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:28)
tau taip pat 19 d ?  drinks_cheers.gif ir man 19d. na kaip nors pakentekim, jei MM neateis tai tikrai nedarysiu bent jau iki 20d. As sau isiteigt bandau, kad negalima NT darytis, kad zirniuko neisbaidyciau  smile.gif

Yep... man kažkur irgi apie 19 jau turėtų parodytų, bet aš kartais tokia nekantri, net pačiai pikta ant savęs... doh.gif
Tikėkimės galbūt po 19 dienos, jau keliausim ir į nėštukių skyrelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 09:28)
na taip i ruduma. As manau, kad galetu but implantacinis pakraujavimas, bet... Nenoriu sau perdaug vilciu susiteikt, paskui tik dar labiau sirdele skaudes, jei MM ateis  protest.gif nelaukiu as ju nelaukiu!!!

na tikrai labai panasu i implantacini pakraujavima thumbup.gif viskas daugiau nesakau tik kumscius laikau stipriai wub.gif
Atsakyti
Aš dabar jau valdausi, nors anksčiau ne tik, kad NT darydavausi, bet ir HCG smile.gif Mane trikdo tai, kad paskurtiniu metu jaučiuosi nerealiai išsiderinusi....
mes su vyru nusprendėm nebeaskaluoti "baby thing" temos, nes tas prie gero neveda, užsigrūzinam abu ir tiek. Stengiuosi apie kitus dalykus galvoti.
Jums irgi vidinės ramybės linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 17, 10:02)

kaip saunku laukti... o atrodo gi tik kelios dienos... linkiu kad nepramustu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 16, 21:39)
Man tai požymiai visur vaidenasi: tai man persmirda, tai silpna, tai ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Griūk negyvas  lotuliukas.gif
Vakar įsivaizdavau, kaip sužinau, jog gims dukra ir tas džiaugsmas prilygtų milijono laimėjimui  thumbup.gif Manau, kad vistiek pasistosim, anksčiau ar vėliau  4u.gif  biggrin.gif

Būtent, anksčiau ar vėliau, bet vistiek tas stebuklas įvyks thumbup.gif
Atsakyti