Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Dženy @ 2010 12 16, 12:11)
o tai cia tikrai stebuklas  wub.gif o kodel dare IUI, kokios problemeles buvo?  4u.gif

pas vyra buvo problemyciu, kaip suprantu jau nebera ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 13:47)
Na va, MM nesirode 15 dienu, taciau siryt sulaukiau  verysad.gif

4u.gif cia tau prasau. Neliudek
Atsakyti
Sunku neliudet, nes jau tikejausi, o vat kaip gavosi...
Atsakyti
užjaučiu tave cccitrin, nes man vis tas pats.... Bet kažkaip šį kart ramiakas, gal išmokau valdyti save. nes po praeitų mėnesių, kai kiekieną organizmo ženklą (nuo spuogo iki žandų kaitimo) laikaiu nėštumu ir vis ateidavo mmmm, tai pakalbėjusi su savim nusprendžiau keisti požiūrį smile.gif
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 14:54)
užjaučiu tave cccitrin, nes man vis tas pats.... Bet kažkaip šį kart ramiakas, gal išmokau valdyti save. nes po praeitų mėnesių, kai kiekieną organizmo ženklą (nuo spuogo iki žandų kaitimo) laikaiu nėštumu ir vis ateidavo mmmm, tai pakalbėjusi su savim nusprendžiau keisti požiūrį smile.gif
Sėkmės tau  4u.gif

Na mane ramina, tas, kad tai buvo pirmas musu bandymu menuo... Gal kita kart pasiseks... tik dabar kai susirgau 15 dienu veliau, nebezinau kada vaisingos dienos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 14:42)
Sunku neliudet, nes jau tikejausi, o vat kaip gavosi...

tikėkimės kitas kartas bus labai sėkmingas, nenusimink taip jau...
Manau, kad ir mane aplankys mm..mano nuojauta man taip sako..
Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 15:13)
Na mane ramina, tas, kad tai buvo pirmas musu bandymu menuo... Gal kita kart pasiseks... tik dabar kai susirgau 15 dienu veliau, nebezinau kada vaisingos dienos. g.gif

tuomet mėginkit visą mėn kas antrą dieną... manau neapsiriksit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 16:13)

gali kaip lliinute sake, + prieto dar OT ir iskyru tikrinima,, manau tada pataikysit smile.gif
Atsakyti
Na taip ir reiks daryt...
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 15:28)
Na taip ir reiks daryt...

Vaisingų darbų jums... 4u.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif
Ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 16, 15:52)
Dekui smile.gif
Ir jums  4u.gif

aha, ačiū labai.... kad tik tie linkėjimai išsipildytų... aš tai esu laukime šiuo metu... kitą savaitę jau nerimauti pradėsiu... nors manau, kad veltui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 16, 11:40)
Aciu uz sveikinimus, bet pati dar nesuvokiu nieko unsure.gif
Pirmas vaikas pas mus gime ne naturaliai, taikant IUI, tad tikrai bent isivaizduoti galite koks musm su vyru cia siurprizas bigsmile.gif

kaip smagu girdeti tokias dziugias naujienas smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif svekinu labai nuosirdziai smile.gif
Atsakyti