Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(cccitrin @ 2010 12 15, 12:44)
Taigi va, ir neramu jau, nei MM, nei II  g.gif

buna kad testukas ir neparodo, vienai pazistamai tik nuo 3 men. pradejo rodyt doh.gif visko buna. O hcg kraujo tyrimukas viska parodytu. tikuosi kad nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 15, 10:44)
drinks_cheers.gif butent, mano irgi, nors labai noreciau irgi triju vaikeliu, bet jeigu cia su tokiais pastojimo tempais, tai jau bent viena tegu duoda ir tai laimes butu per akis  smile.gif

Nu sako kad po pirmo vaikelio jau daug lengviau pastoti, ypac, jei nedidelis laiko tarpas praejes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 12:56)
Nu sako kad po pirmo vaikelio jau daug lengviau pastoti, ypac, jei nedidelis laiko tarpas praejes  ax.gif

na nebent jei nedidelis tas laiko tapas, nes mano tai antras butu, bet kaip ner taip ner, net rankeles svyra . Na jei si cikla nebus leliuko, tai nebebus jokiu planavimu, kai bus taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 15, 11:44)
drinks_cheers.gif butent, mano irgi, nors labai noreciau irgi triju vaikeliu, bet jeigu cia su tokiais pastojimo tempais, tai jau bent viena tegu duoda ir tai laimes butu per akis  smile.gif

tai jau tikrai... bent vienu duotų pasidžiaugt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 12:00)
na nebent jei nedidelis tas laiko tapas, nes mano tai antras butu, bet kaip ner taip ner, net rankeles svyra . Na jei si cikla nebus leliuko, tai nebebus jokiu planavimu, kai bus taip.  smile.gif

o kiek laiko jau planuojat?
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 11:00)
na nebent jei nedidelis tas laiko tapas, nes mano tai antras butu, bet kaip ner taip ner, net rankeles svyra . Na jei si cikla nebus leliuko, tai nebebus jokiu planavimu, kai bus taip.  smile.gif

o kodel daugiau nebandysit planuoti?
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 13:26)
tai jau tikrai... bent vienu duotų pasidžiaugt wub.gif
Papildyta:
o kiek laiko jau planuojat?

su OT, ir visais kitais stebejimais tai 3 men. bet siaip nesisaugom tai jau senokai.
o kodel daugiau nebandysit planuoti?

tai kad atsibodo tas nusivylimas, kad ner tu II, o be to nenoriu kad leliukas ziema gimtu. O tas neplanavimas bus toks, nesisaugosim toliau jei uzkibs valio, jei ne, tai ne zodziu be OT ir viso kito. Cia kaip sakant Dievui i rankas atsiduosim smile.gif
Papildyta:
Ir dar nezinau kaip cia ta NT islaukt ir pasidaryt po 19d. Rankos niezti juodai. Labai apsidziaugciau jei parodytu II. ech
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 12:55)
su OT, ir visais kitais stebejimais tai 3 men. bet siaip nesisaugom tai jau senokai.

tai kad atsibodo tas nusivylimas, kad ner tu II, o be to nenoriu kad leliukas ziema gimtu. O tas neplanavimas bus toks, nesisaugosim toliau jei uzkibs valio, jei ne, tai ne zodziu be OT ir viso kito. Cia kaip sakant Dievui i rankas atsiduosim smile.gif
Papildyta:
Ir dar nezinau kaip cia ta NT islaukt ir pasidaryt po 19d. Rankos niezti juodai. Labai apsidziaugciau jei parodytu II. ech

Aš panašiai kaip ir tu... neturiu kantrybės kažko laukti.. todėl manau jei šį kartą nieko nesigavo, dar kokį ciklą pamėginsim, o po to jau kaip likimas duos...

Kantrybės tau... išlauksi 19 d. tikrai, kas čia beliko jau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 11:55)

thumbup.gif nedaug beliko laukti
Atsakyti
blush2.gif pasidariau tigi testą, nu neiškenčiau doh.gif ir š... viena juostelė ir nė užuominos apie antrą verysad.gif
PS. nu vakar kontrolinį padarėm lotuliukas.gif
Laukiam tos 19 d. ir tikiuosi nesulaukti thumbup.gif
Laukiam toliau mergytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 13:43)
blush2.gif pasidariau tigi testą, nu neiškenčiau  doh.gif ir š... viena juostelė ir nė užuominos apie antrą  verysad.gif
PS. nu vakar kontrolinį padarėm  lotuliukas.gif
Laukiam tos 19 d. ir tikiuosi nesulaukti  thumbup.gif
Laukiam toliau mergytes  drinks_cheers.gif

laukiam.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 12:43)
blush2.gif pasidariau tigi testą, nu neiškenčiau  doh.gif ir š... viena juostelė ir nė užuominos apie antrą  verysad.gif
PS. nu vakar kontrolinį padarėm  lotuliukas.gif
Laukiam tos 19 d. ir tikiuosi nesulaukti  thumbup.gif
Laukiam toliau mergytes  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif oi tas nekantrumas, man irgi niezti pirstai, oi niezti, bandau nepirkti testo, nes tada tikrai neiskesiu rolleyes.gif Dar bent savaite reik pratempt umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 14:00)
lotuliukas.gif  oi tas nekantrumas, man irgi niezti pirstai, oi niezti, bandau nepirkti testo, nes tada tikrai neiskesiu  rolleyes.gif Dar bent savaite reik pratempt  umn.gif

kita savaitė ir man bus pilna nerimo ir nekantrumo... ax.gif irgi nežinau kaip išverti nepasidarius NT...
tu neturi NT tai tau lengviau, o pas mane du guli namuose... ax.gif ax.gif tai as už save neatsakau smile.gif
Atsakyti