Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

mmm veluoja savaite, pasidariau testa, neistveriau tad diena dariau, testas rodo antra juostele ne tokia ryskia, bet matosi, ar gali jis meluoti?
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 15:04)
kita savaitė ir man bus pilna nerimo ir nekantrumo... ax.gif irgi nežinau kaip išverti nepasidarius NT...
tu neturi NT tai tau lengviau, o pas mane du guli namuose... ax.gif  ax.gif  tai as už save neatsakau smile.gif

lotuliukas.gif oi pralinksminot smile.gif MAn ad nebuciau tokia liudna MB katik nupirko pizama. Po egle pades biggrin.gif (dukryte prase kaledu senelio, kad mamytei salta nebutu) tai teko pirkt. MB patampe kelnes per liemeni, sako tampos tilpsi lotuliukas.gif pardaveja ziu nieko nesupranta, o man juokas ima. Mano MB sako taip dirbom, ramybes nedavei nu turi but smile.gif
Papildyta:
mmm veluoja savaite, pasidariau testa, neistveriau tad diena dariau, testas rodo antra juostele ne tokia ryskia, bet matosi, ar gali jis meluoti?

tikriausiai kad nemeluoja, bet pabandyk ryt padaryti ryte. ir aisku viskas bus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 15 gruodžio 2010 - 13:22
žiauriai per anksti pasidariau doh.gif oj tas nekantrumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 12:43)
blush2.gif pasidariau tigi testą, nu neiškenčiau  doh.gif ir š... viena juostelė ir nė užuominos apie antrą  verysad.gif
PS. nu vakar kontrolinį padarėm  lotuliukas.gif
Laukiam tos 19 d. ir tikiuosi nesulaukti  thumbup.gif
Laukiam toliau mergytes  drinks_cheers.gif

oi tu nekalntruole doh.gif lotuliukas.gif tikiuosi daugiau testu neturi nusipirkusi ir siukstu be 19 nepirk schmoll.gif biggrin.gif
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 13:05)

rytinis testukas butu daug ryskesnis, tad nekiltu abejoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 15:32)
žiauriai per anksti pasidariau  doh.gif oj tas nekantrumas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif jei buciau turejus as ir buciau pasidariu, bet tvardaus ir neperku. cool.gif o vakar kai parasiai kad pagal isskyras tau dabar turetu but O, tai grizus OT pasidariau, tvarkingai I. Bet OT ir nestuma rodo g.gif bet tikiuosi, kad dar peranksti ka nors spersti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 13:04)
kita savaitė ir man bus pilna nerimo ir nekantrumo... ax.gif irgi nežinau kaip išverti nepasidarius NT...
tu neturi NT tai tau lengviau, o pas mane du guli namuose... ax.gif  ax.gif  tai as už save neatsakau smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 13:05)

jeigu jau rodo realiai matoma juostele, ne vaiduokliuka, tai meluot nelabai gali schmoll.gif Kazkur esu skaicius, jog NT teigiamas gali but, neesant nestumui, nebent vartojant kazkokius hormoninius vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 15:01)
jeigu jau rodo realiai matoma juostele, ne vaiduokliuka, tai meluot nelabai gali  schmoll.gif Kazkur esu skaicius, jog NT teigiamas gali but, neesant nestumui, nebent vartojant kazkokius hormoninius vaistus.

geriau nakvisu alieju tik tai, bet tai papildai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 15 gruodžio 2010 - 14:04
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 14:03)
geriau nakvisu alieju tik tai, bet tai papildai g.gif

Ne, sis tikrai neitakotu II rezultato. Isbandykit ryta kitos rusies testuka ir viskas bus aisku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliza: 15 gruodžio 2010 - 14:06
Kokius jus NT darot? As dariausi 3, taciau visi-neigiami, skau, gal kokius netikusius nusiperku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 14:24)
lotuliukas.gif  oi pralinksminot smile.gif MAn ad nebuciau tokia liudna MB katik nupirko pizama.  Po egle pades  biggrin.gif (dukryte prase kaledu senelio, kad mamytei salta nebutu) tai teko pirkt. MB patampe kelnes per liemeni, sako tampos tilpsi  lotuliukas.gif  pardaveja ziu nieko nesupranta, o man juokas ima.  Mano MB sako taip dirbom, ramybes nedavei nu turi but smile.gif

blush2.gif  ax.gif

Papildyta:

tikriausiai kad nemeluoja, bet pabandyk ryt padaryti ryte. ir aisku viskas bus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 15:05)
Ne, sis tikrai neitakotu II rezultato. Isbandykit ryta kitos rusies testuka ir viskas bus aisku  wub.gif

hmmm g.gif kazkaip idomiai buvo, kai ilasinau fonas gal koks trecdalis nusidaze rausvai, po to jau po 10 min pabalo ir pamaciau viena ryskia, kita ne, bet kiek esu dariusi testu, tai jei nieko, rodo viena juostele, o cia vaiduokliukas, man su pirmu taip buvo, pasidariau ne ryte buvo vaiduoklis, o kita ryta jau ryskios dvi rolleyes.gif
idomu kaip cia si syki g.gif nestumas butu didelis SIURPRIZAS, dziaugsmas ir kartu galvos skausmas biggrin.gif dariausi after 10 testuka smile.gif

tiesa, dar jauciu kad turiu temperaturos, nes sedziu tai saltis krecia, tai jau karsta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 15 gruodžio 2010 - 14:36
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 15:34)
hmmm g.gif  kazkaip idomiai buvo, kai ilasinau fonas gal koks trecdalis nusidaze rausvai, po to jau po 10 min pabalo ir pamaciau viena ryskia, kita ne, bet kiek esu dariusi testu, tai jei nieko, rodo viena juostele, o cia vaiduokliukas, man su pirmu taip buvo, pasidariau ne ryte buvo vaiduoklis, o kita ryta jau ryskios dvi rolleyes.gif
idomu kaip cia si syki g.gif  nestumas butu didelis SIURPRIZAS, dziaugsmas ir kartu galvos skausmas biggrin.gif dariausi after 10 testuka smile.gif

tiesa, dar jauciu kad turiu temperaturos, nes sedziu tai saltis krecia, tai jau karsta g.gif

pakartosi dar vieną testuką ir tada jau bus tikrai aišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 15, 15:22)
Kokius jus NT darot? As dariausi 3, taciau visi-neigiami, skau, gal kokius netikusius nusiperku. g.gif

gal paskubėjai darytis...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lliinute: 15 gruodžio 2010 - 14:41