mmm veluoja savaite, pasidariau testa, neistveriau tad diena dariau, testas rodo antra juostele ne tokia ryskia, bet matosi, ar gali jis meluoti?
QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 15:04)
kita savaitė ir man bus pilna nerimo ir nekantrumo...
irgi nežinau kaip išverti nepasidarius NT...
tu neturi NT tai tau lengviau, o pas mane du guli namuose...
tai as už save neatsakau 

Papildyta:
mmm veluoja savaite, pasidariau testa, neistveriau tad diena dariau, testas rodo antra juostele ne tokia ryskia, bet matosi, ar gali jis meluoti?
tikriausiai kad nemeluoja, bet pabandyk ryt padaryti ryte. ir aisku viskas bus

žiauriai per anksti pasidariau
oj tas nekantrumas

QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 12:43)

PS. nu vakar kontrolinį padarėm

Laukiam tos 19 d. ir tikiuosi nesulaukti

Laukiam toliau mergytes

oi tu nekalntruole

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 13:05)
rytinis testukas butu daug ryskesnis, tad nekiltu abejoniu

QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 15:32)

QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 13:04)
kita savaitė ir man bus pilna nerimo ir nekantrumo...
irgi nežinau kaip išverti nepasidarius NT...
tai as už save neatsakau 

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 13:05)
jeigu jau rodo realiai matoma juostele, ne vaiduokliuka, tai meluot nelabai gali

QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 15:01)
jeigu jau rodo realiai matoma juostele, ne vaiduokliuka, tai meluot nelabai gali
Kazkur esu skaicius, jog NT teigiamas gali but, neesant nestumui, nebent vartojant kazkokius hormoninius vaistus.

geriau nakvisu alieju tik tai, bet tai papildai

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 14:03)
Ne, sis tikrai neitakotu II rezultato. Isbandykit ryta kitos rusies testuka ir viskas bus aisku

Kokius jus NT darot? As dariausi 3, taciau visi-neigiami, skau, gal kokius netikusius nusiperku.

QUOTE(aurkev @ 2010 12 15, 14:24)

Papildyta:
tikriausiai kad nemeluoja, bet pabandyk ryt padaryti ryte. ir aisku viskas bus

QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 15:05)
Ne, sis tikrai neitakotu II rezultato. Isbandykit ryta kitos rusies testuka ir viskas bus aisku 

hmmm

idomu kaip cia si syki

tiesa, dar jauciu kad turiu temperaturos, nes sedziu tai saltis krecia, tai jau karsta

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 15:34)
hmmm
kazkaip idomiai buvo, kai ilasinau fonas gal koks trecdalis nusidaze rausvai, po to jau po 10 min pabalo ir pamaciau viena ryskia, kita ne, bet kiek esu dariusi testu, tai jei nieko, rodo viena juostele, o cia vaiduokliukas, man su pirmu taip buvo, pasidariau ne ryte buvo vaiduoklis, o kita ryta jau ryskios dvi
idomu kaip cia si syki
nestumas butu didelis SIURPRIZAS, dziaugsmas ir kartu galvos skausmas
dariausi after 10 testuka 
tiesa, dar jauciu kad turiu temperaturos, nes sedziu tai saltis krecia, tai jau karsta

idomu kaip cia si syki

pakartosi dar vieną testuką ir tada jau bus tikrai aišku

Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 15, 15:22)
Kokius jus NT darot? As dariausi 3, taciau visi-neigiami, skau, gal kokius netikusius nusiperku. 

gal paskubėjai darytis...?