Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(cccitrin @ 2010 12 15, 14:22)
Kokius jus NT darot? As dariausi 3, taciau visi-neigiami, skau, gal kokius netikusius nusiperku. g.gif

As neturiu favoritu, koks buna vaistinej, toki imu, bandziau ir kesetes, ir juosteles, ir puodelius ax.gif Niekad nebuvo jokiu netiketumu, rodo kaip yr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 15, 16:31)
As neturiu favoritu, koks buna vaistinej, toki imu, bandziau ir kesetes, ir juosteles, ir puodelius  ax.gif Niekad nebuvo jokiu netiketumu, rodo kaip yr smile.gif

Na, reikes 4 testa savaitgali pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 15:34)
hmmm g.gif  kazkaip idomiai buvo, kai ilasinau fonas gal koks trecdalis nusidaze rausvai, po to jau po 10 min pabalo ir pamaciau viena ryskia, kita ne, bet kiek esu dariusi testu, tai jei nieko, rodo viena juostele, o cia vaiduokliukas, man su pirmu taip buvo, pasidariau ne ryte buvo vaiduoklis, o kita ryta jau ryskios dvi rolleyes.gif
idomu kaip cia si syki g.gif  nestumas butu didelis SIURPRIZAS, dziaugsmas ir kartu galvos skausmas biggrin.gif dariausi after 10 testuka smile.gif

tiesa, dar jauciu kad turiu temperaturos, nes sedziu tai saltis krecia, tai jau karsta g.gif

after 10 man dazniausiai rodydavo kai padziudavo reagenine zona. O as galvodavau kad nestuke.gif doh.gif
tai neapsigauk. Bet linkiu, kad butu II wub.gif
Atsakyti
Silver, o liniuotes grazumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pažadu lotuliukas.gif iki 19 d nepirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 15, 22:20)
Pažadu  lotuliukas.gif iki 19 d nepirkti  ax.gif

tikiuosi nemegsti pazadu lauzyt umn.gif kitu atveju gausi dirzo oi gausi dirol.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženy: 15 gruodžio 2010 - 22:40
schmoll.gif
pažadu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 16, 00:13)

laikykis ir nepasiduok smalsumui thumbup.gif
Atsakyti
na ka gi, dariausi ryte, testas parode matoma antra juostele, tik ji dar ne tokia ryski kaip pirmoji rolleyes.gif
Nieko sau, siurprizas nerealus mums su vyru, cia toks netyciukas, kad net sunku apsakyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos o man rodos MM prasidejo, rudai rausvai teplioja, bet kol kas labai mazai. sad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 16, 10:50)
na ka gi, dariausi ryte, testas parode matoma antra juostele, tik ji dar ne tokia ryski kaip pirmoji rolleyes.gif
Nieko sau, siurprizas nerealus mums su vyru, cia toks netyciukas, kad net sunku apsakyti doh.gif  lotuliukas.gif

Sveikinimai dideliausi 4u.gif Labai smagu... o as dar viena diena pratempiau nesugadinus dar vieno testo lotuliukas.gif Ir liko dar viena diena maziau laukti thumbup.gif
Ech... kaip tikiuos nenusivilt... blush2.gif
Atsakyti
na ka gi, dariausi ryte, testas parode matoma antra juostele, tik ji dar ne tokia ryski kaip pirmoji 
Nieko sau, siurprizas nerealus mums su vyru, cia toks netyciukas, kad net sunku apsakyti 

4u.gif sveikinu
Atsakyti