Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

As buvau nusipirkus komplekteli is La Senzos - naktinukai ir stringai, rozines spalvos. MB labai patiko wub.gif , ypac is ryto, nes vakare nelabai ka ir bemate biggrin.gif
Atsakyti
as tai vestuviu diena muvesiu tokias laaabai jau minimalias neriniuotas kelnaites su juostele. o pirmajai nakciai pamerges pasirupins bigsmile.gif
Atsakyti
as tai ieskojau siandien , nieko neradau blink.gif noriu tokios liemneles iki puses papulio,tokia forma kad pakeltu...
Atsakyti
o tai sukneles korsetas to nepadarytu??
Atsakyti
as irgi pirkau tik kelnaites vestuvems, ir tai ne stringus, nes norejosi kazko kitokio, tai pakirtau tokius super neriniuotus stringinius sortukus, jauciausi seksuliai, nes tai buvo kazkas naujo mano garderobe.
o pirmai nakciai tai net nemasciau ka rengtis, nors per mergvakari gavau ir neriniu ir zuikuciupuikuciu... vis tiek lipom i ziedlapiu vonia... as graziausia jam nuoga biggrin.gif
Atsakyti
tai taip ir turi buti smile.gif bet vyram labai jau patinka nurengineti..tai reikia suteikti galimybe patraukti petneseles zemyn..ir upssssss...nukrito tongue.gif
Atsakyti
Kai dabar pilna ivairiu apatiniu rubu parduotuviu tai galima išsirinkti. Aišku kai sukneles su visokiais kaušeliais ir panašiai sutvarkytos, tad liemenėlės nereikia. Bet pirmai nakčiai reikia ypatingai seksualių drabužių , tai labai svarbu kaip ir pačios vestuvės. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. norėjau paklausti kaip teisingai vadinasi tas daiktas , kuris prilipinamas pedkelnes laiko? ne snoriu eit į parduotuvę pirktis, bet nežinau kaip vadinasi, nenoriu , kad pardvėjos kreivai žiūrėtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 07 22, 12:18)
Sveikos. norėjau paklausti kaip teisingai vadinasi tas daiktas , kuris prilipinamas pedkelnes laiko? ne snoriu eit į parduotuvę pirktis, bet nežinau kaip vadinasi, nenoriu , kad pardvėjos kreivai žiūrėtu  blush2.gif

as tai vadinu priklijuojamom kojinem, manau pardavejos supras
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 07 22, 15:50)
as tai vadinu priklijuojamom kojinem, manau pardavejos supras

aš turėjau omeny toks mini korsetukas, kuris užsideda ant klubų ir prisegamos priklijuojamos pėdkelnės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 07 23, 19:13)
aš turėjau omeny toks mini korsetukas, kuris užsideda ant klubų ir prisegamos priklijuojamos pėdkelnės  blush2.gif  4u.gif

tai ir sakyk korsetukas kojinems prisegti manau tikrai supras drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai idomiai ir ekstravagantiskai atrodo .... bigsmile.gif
Atsakyti