Labas visoms, tema tikrai aktuali ir man - isteku vasaros pabaigoje. Suknele zadu deveti siuvejos siuta, tai nusipirkau medziagos (oi didelis vargas buvo..) ir jau aptariau su siuveja visas delates. Dabar pradejau galvoti,ka vilktis po apacia, t.y. koki apatini trikotaza rinktis. Seip, man viskas aisku, bet problema yra ta, kad mano suknele bus balta, bet ne to akinamo baltumo (as vadinu ta atspalvi - "ledo ar sniego" baltumu), o tokio pavadinciau "pieno" baltumo. Zodziu, kai salia mano medziagos padedi ta akinamo baltumo medziaga, tai manoji atrodo tokia kremine labiau, o kai i ja viena ziuri, tai ji baltos spalvos. Problema yra ta, kad dabar galvoju, jog sunku bus rasti tokio atspalvio apatini trikotaza, nes as isivaizduoju, jog pvz kojinaiciu atspalviu pasirinkimas yra menkas. Tas akinamo baltumo rasti butu super lengva, bet va tokias paprastai baltas...? O ir kokio sampano atspalvio nenoreciau, nes jau butu per tamsu. Pavyzdziui, jau ir tiulio veliumui nera tokio atspalvio, nes yra tik akinamai balto. Tai busiu be veliumo, nes ir nelabai norejau - cia problemos ir nebuvo. Bet ka daryti su ta "pieno" baltumo apatiniu trikotazu? akinamai baltumo ar sampaninio nenoriu...Kazin, kur galima butu rasti didesni pasirinkima? Ka patartumet?
Pavyzdziui, jau ir tiulio veliumui nera tokio atspalvio, nes yra tik akinamai balto. Tai busiu be veliumo, nes ir nelabai norejau - cia problemos ir nebuvo.
Sveikos, dekui uz nurodas, kur ieskoti apatinio trikotazo.
O del veliumo atspalvio - nemanau, kad prie pieno atspalvio sukneles tiks ledo spalvos veliumas - tada suknute atrodys tamsesne. As tik pastebejima parasiau, kad galetu but didesnis tiulio pasirinkimas. Seip veliuma buciau dejusis, jei buciau pirkusi ta ledo baltumo medziaga. Pritariu tam, kad pieno spalvos veliumas nekaip atrodo, bet tokio atspalvio toks mazytis, gal kokio retro stiliaus tinklelis ant galvos,prie kuodo labai sauniai butu atrodes - o tokio tiulo (retesnio ar stambesnio)pirkti nera, deja. Tiek to, siuveja jau pasiule kelis variantus, kaip apsipuosti galva.
Tai yra profesionalo patarimas, nes suknele ir nuometa siuvuosi pas dizainere. Nors suknele pieno spalvos, pasake, kad nuometas butinai bus baltas. Pasidairyk foto, jei suknele ir kitos spalvos, nuometas buna baltas
Gristam i tema
tai va as irgi galvoju kad nelabai yra tolkas pinigus leisti..as nusipirkau toki kostiumeli is Ann Summers bet dbr galvoju kad jis tarp ju susinarplios tiktai ir viskas