Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Santaika @ 2011 01 16, 15:35)
Kokių dar esminių pasikeitimų atsirado po sausio 1 d.?  4u.gif

Prisimenu tik tai, kad sankaba galima nuspaudus laikyti 5s, o parkuojantis galima daugiau pasitaisyti, tiksliai neprisimenu kaip ten leidziama. Aj ir dar mazesniu nei rekomenduojama greiciu galima vaziuot. Delfi kazkada buvo straipsnis. Is esmes tikrai niekas nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 16, 22:33)
Prisimenu tik tai, kad sankaba galima nuspaudus laikyti 5s, o parkuojantis galima daugiau pasitaisyti, tiksliai neprisimenu kaip ten leidziama. Aj ir dar mazesniu nei rekomenduojama greiciu galima vaziuot. Delfi kazkada buvo straipsnis. Is esmes tikrai niekas nepasikeite.

sankaba ir anksciau reikejo nuspaudus laikyti neilgiau 5s g.gif
dar privaziavus prie parkingo vietos, istrizam ir 90 laipsniu pries sausio pirma reikejo daugiau nei metra, o db kaip ir soniniam reikia privaziuoti kuo arciau (nezinau ar suprasit, nelabai aiskiai gal paaiskinau unsure.gif ) pasitaisyti galima tris kartus, bet anksciau kai pasitaisydavai antra karta nieko nezymedavo, o dabar kai 3 karta pasitaisai zymes nekritine. tik tiek pamenu, kiek instruktorius sake mastau.gif
Atsakyti
Man irgi netrukus laukia egzaminas regitroje, bet kaip sake mano instruktorius, pasikeitimu yra nemazai. Mieste jau buvau tikrai ismokus ten apie Regitra visur vazinetis, bet dabar jau sako prades vaziuoti i Lazdynus, ta naujaji zieda (cia as apie Vilniu kalbu). Visus laikancius siuo metu pravaro uz tai, kad aiksteleje vairo nesuka vaziuodami (turiu omenyje, kai parkuojiesi, susuki vaira ir tik po to vaziuoji, tai jau cia klaida. Reikia viska daryti vaziuojant). Taip pat statmenam parkavime pasikeite privaziavimas ir vairo pasukimas. Nelabai moku paaiskint, bet reikia apie 1 metra privaziuot prie stulpeliu, ir kai pirmas stulpelis susivienodina su masinos desiniuoju veidrodeliu sukti visa vaira i kaire ir tuo paciu galiniame veidrodi gaudyti kada antras kuolelis pasisleps.
Be to man dar minejo, kad aiksteleje nuo sausio 1 dirzai BUTINI.
Atsakyti
Nu b.lyn jei man reikes i ta lazdynu zieda ivaziuoti, bus amen, ziedas mano priesas doh.gif siaip ar taip bus amen thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 01 17, 09:47)
sankaba ir anksciau reikejo nuspaudus laikyti neilgiau 5s g.gif
dar privaziavus prie parkingo vietos, istrizam ir 90 laipsniu pries sausio pirma reikejo daugiau nei metra, o db kaip ir soniniam reikia privaziuoti kuo arciau (nezinau ar suprasit, nelabai aiskiai gal paaiskinau unsure.gif ) pasitaisyti galima tris kartus, bet anksciau kai pasitaisydavai antra karta nieko nezymedavo, o dabar kai 3 karta pasitaisai zymes nekritine. tik tiek pamenu, kiek instruktorius sake mastau.gif

Nu negali būti dėl to metro. KET aiškiai parašyta, kad turi sustot 0,5-1m atstumu ir paveikslėly pažymėta. O galioja nuo praeitu metu. Manau, kad nesvarbu kokiu atstumu atsistoji ar kur vairą suki, svarbu, kad geri atstumai būtų kai jau pasistatai.
Dėl to trečio karto irgi nelogiškai skamba. Jei leidžia tris kartus, tai vadinasi tris ir galima, kaip gali būti klaida? g.gif Kad vairą suki nevažiuodama tai tikrai ne kritinė klaida. Aš net paklausiau kiek klaidų bus jei visada stovėdama vairą suksiu, sakė viena nekritinė. Ir diržai nebūtini. Pagal mane tai negali jie prigalvot taisyklių, kurių nėra numatyta ket knygutėj.
Ar ne tris sekundes anksčiau buvo leidžiama sankabą laikyti?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 17, 19:04)
Nu negali būti dėl to metro. KET aiškiai parašyta, kad turi sustot 0,5-1m atstumu ir paveikslėly pažymėta. O galioja nuo praeitu metu. Manau, kad nesvarbu kokiu atstumu atsistoji ar kur vairą suki, svarbu, kad geri atstumai būtų kai jau pasistatai.
Dėl to trečio karto irgi nelogiškai skamba. Jei leidžia tris kartus, tai vadinasi tris ir galima, kaip gali būti klaida? g.gif  Kad vairą suki nevažiuodama tai tikrai ne kritinė klaida. Aš net paklausiau kiek klaidų bus jei visada stovėdama vairą suksiu, sakė viena nekritinė. Ir diržai nebūtini. Pagal mane tai negali jie prigalvot taisyklių, kurių nėra numatyta ket knygutėj.
Ar ne tris sekundes anksčiau buvo leidžiama sankabą laikyti?

mergyt, taigi pakeitimai galioja nuo sausio 1 d. 4u.gif tai logiska,kad tavo KET knygelei viso to nera 4u.gif mano instruktorius buvo seminare, tai zino ka sako 4u.gif del trecio karto vaziuojant atbuliniu, tai tiesiog, anksciau jei jau 3kart taisaisi, iskart islaipindavo, o db gali pasitaisyt, pazymes NK smile.gif
man asmeniskai tai tas pats, as jau issilaikiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 17 sausio 2011 - 19:50
Mergyt, o tai nuo šių metų sausio pirmos išleista nauja knygutė? Man jau iš naujos mokytis? Aš nesakau, kad netikiu tuo kas yra dabar. Sakau kad ir anksčiau buvo iki metro, nes dabartinese ket taip nurodyta.
Atsakyti
QUOTE(Akviliukass @ 2011 01 17, 16:34)
Nu b.lyn jei man reikes i ta lazdynu zieda ivaziuoti, bus amen, ziedas mano priesas doh.gif siaip ar taip bus amen thumbup.gif

o tai kaip per ziedus vazinesite gavus teises? Ar auto kazkam iskarto suddauzysite? Tam ir yra vairavimo mokyklos, kad ismokti doh.gif
o jei nera noro ismokti tai Jums teises nereikalingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ®Olandas: 17 sausio 2011 - 20:49
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 17, 20:16)
Mergyt, o tai nuo šių metų sausio pirmos išleista nauja knygutė? Man jau iš naujos mokytis? Aš nesakau, kad netikiu tuo kas yra dabar. Sakau kad ir anksčiau buvo iki metro, nes dabartinese ket taip nurodyta.

as sakau, ka man sake instruktorius ir tiek 4u.gif vaziuokit jus kaip norit, manes tai jau nebeliecia 4u.gif tik pasidalinti tuo norejau, ka girdejau...
Atsakyti
Sveikos,

vis paskaitinedavau tema, tik nieko nerasiau.
bet sian islaikiau praktika is trecio karto, tad nusprendziau parasyti, pasidziaugti smile.gif
gal buciau ir neislaikiusi, tik pries egza prisigeraiu tableciu anti-stresas su valerijonu ir melisa. Man labai padejo, nes pirmus du kartus koja drebejo, kai ant sankabos laikiau. net nebuvau is aiksteles isvaziavusi, uzsikirtau pirma syki soniniam parkavime, o antra 90 laipsniu nepadariau. o sian aikstele idealiai atlikau, mieste buvo klaidu. du kartus neparodziau posuki, kelis kartus per greit keiciau sankaba i zemesne, nenuleidus iki tinkamo greicio, bet is esmes tai neblogai. vaziauvau su opeliu, nors mokiausisu golfu, su opeliu net nebuvau vaziavus ne karto. bet pasiseke. egzaminatorius papuole laibai geras, ramus, viska puikiai isaiskino, perspedavo tikrai laiku.
Nebijokit merginos, tikekit savo jegomis, ir viskas bus gerai smile.gif beje, emiau papildomas pamokas, viso teises man kainavo puses metu laiko ir virs 1500 litu, bet verta!!!
Atsakyti
QUOTE(manęs čia nėra @ 2011 01 18, 15:42)

sveikinu !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 01 18, 17:07)
sveikinu !!! 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti