Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(zhydelka @ 2011 02 28, 16:45)
o kada geriau laikytis praktika vilniuje? penktadieni ar sestadieni ir kuriuo metu, kad nebutu daug masinu. nes sestadieniais ryte gi gariunai, nebus taip, kad neimanoma bus pravaziuoti niekur?

nera skirtumo, nei kuria diena, nei kuria valanda - jei tikrai moki vairuoti, islaikysi bet kada.
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 02 28, 18:39)
nera skirtumo, nei kuria diena, nei kuria valanda - jei tikrai moki vairuoti, islaikysi bet kada.

na skirtumas yra pavyzdžiui šeštadienį mažesni mašinų srautai, todėl iš karto lengviau atlikti manevrus
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2011 03 03, 15:44)
na skirtumas yra pavyzdžiui šeštadienį mažesni mašinų srautai, todėl iš karto lengviau atlikti manevrus

na kazin ar mazesni ypac ties gariunais g.gif

as asmeniskai laikiau ketvirtadieni puse 4,tai ir prie regitros super daug masinu nebuvo ir pikas vakarinis dar nebuvo prasidejes,masinu buvo nemazai,bet tai netrukde man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2011 03 03, 17:29)
na kazin ar mazesni ypac ties gariunais  g.gif

as asmeniskai laikiau ketvirtadieni puse 4,tai ir prie regitros super daug masinu nebuvo ir pikas vakarinis dar nebuvo prasidejes,masinu buvo nemazai,bet tai netrukde man  smile.gif

na ties gariūnais gal ir jūsų tiesa, kad mašinų daugiau, bet kas žino ar tuo maršrutu teks važiuoti smile.gif . Važinėjau prie regitros šiandien apie 2 val mašinų be proto daug, snakryžose pasukti labai sunku unsure.gif , prieš tai važiavau antradienį labiau į pavakarę mašinų buvo žymiai mažiau tai nežinai nuo ko priklauso tie srautai, tiesiog kaip pasiseka.
Atsakyti
Sveikos,
tikriausiai tokiu kaip as mazai, bet gal vis delto kazkas zinos ir gales pasakyti biggrin.gif
Situacija tokia, kad vairavimo kursus baigiau 2008 metais, teorija islaikiau tais paciai metais, o vat iki praktikos taip ir nepriejau, nes paniskai bijojau vairuoti.
Dabar nusprendziau, kad pagaliau laikas susiimti ir issilaikyti teises.
Ir idomu ar mano mokyklos baigimo liudijimas ir regitros islaikytas teorijos egzaminas vis dar galioja ar reikia pradeti viska nuo nulio?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 27, 18:44)
Sveikos,
tikriausiai tokiu kaip as mazai, bet gal vis delto kazkas zinos ir gales pasakyti  biggrin.gif
Situacija tokia, kad vairavimo kursus baigiau 2008 metais, teorija islaikiau tais paciai metais, o vat iki praktikos taip ir nepriejau, nes paniskai bijojau vairuoti.
Ir idomu ar mano mokyklos baigimo liudijimas ir regitros islaikytas teorijos egzaminas vis dar galioja ar reikia pradeti viska nuo nulio?

Mokyklos baigimo pazymejimas turetu galioti visada, o teorijos egz. iki rugsejo. Kai tarsies mokykloj del vaziavimu, pasiklausk, jie tikrai zinos tiksliai.
Atsakyti
Sveikos,
tikriausiai tokiu kaip as mazai, bet gal vis delto kazkas zinos ir gales pasakyti  biggrin.gif

kursu liudijimas galioja iki rugsejo 1 dienos, o egzaminas jau nebegalioja. schmoll.gif galioja tik metus laiko nuo islaikymo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Cia info is regitros puslapio 4u.gif
Kiek laiko galioja išlaikytas egzaminas?

Vadovaujantis vidaus reikalų ministro 2008 m. rugsėjo 10 d. įsakymu Nr. 1V-329 „Dėl motorinių transporto priemonių vairuotojų egzaminavimo sąlygų ir tvarkos aprašo patvirtinimo" (Žin., 2008, Nr. 106 - 4061), nuo 2008 m. rugsėjo 17 d. teigiamas teorijos egzamino rezultatas galioja, iki bus išlaikytas praktikos egzaminas, bet ne ilgiau kaip vienerius metus. Išlaikyto praktikos egzamino rezultatas galioja, kol asmeniui bus išduotas vairuotojo pažymėjimas, bet ne ilgiau kaip vienerius metus. Iki 2008 m. rugsėjo 17 d. išlaikytų egzaminų rezultatai galioja vienerius metus nuo 2008 m. rugsėjo 17 d. Tuo atveju, kai teorijos ar praktikos egzamino rezultatas negalioja, šie egzaminai laikomi iš naujo minėtame apraše nustatyta tvarka.

Kiek laiko galioja mokyklos išduotas vairavimo mokymo kurso baigimo liudijimas?

Mokymo kurso baigimo liudijimas galioja neribotą laiką.

Nebegalioja egzamino rezultatas. Ar, prieš laikant egzaminą iš naujo, man ir vėl reikės lankyti vairavimo mokyklą ir „Regitroje“ pateikti naują vairavimo mokymo kursų baigimo liudijimą?

Šiuo atveju „Regitroje“ reikės pateikti Jūsų jau turimą (išduotą anksčiau) vairavimo mokymų kurso baigimo liudijimą, lankyti kursų iš naujo nebūtina.
Taip pat reikės pateikti: asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą apie jo sveikatos būklės tinkamumą pageidaujamų kategorijų transporto priemonių vairavimui (Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos nustatyta forma); sveikatos žinių pažymėjimą, kad išklausytas pirmosios medicinos pagalbos nukentėjusiesiems suteikimo kursas (Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos nustatyta forma).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Orchidėja*: 28 kovo 2011 - 12:14
B.r.i.u.n.e.t.e pas mane situacija vienoda,taip pat baigiau mokykla,islaikiau teorijos egzamina,o praktikos taip ir nepabaigiau iki siol.Turiu viena klausimeli,gal kam buvo teke susidurti su tokia situacija,zodziu kursus esu baigusi su mechanine pavaru deze,bet egzamina noriu laikyti su automatine.Gal kas zinot ar galimas toks variantas? ax.gif nesiseka man su mechanine vaziuoti isvis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gera mamytė @ 2011 03 28, 15:17)
B.r.i.u.n.e.t.e pas mane situacija vienoda,taip pat baigiau mokykla,islaikiau teorijos egzamina,o praktikos taip ir nepabaigiau iki siol.Turiu viena klausimeli,gal kam buvo teke susidurti su tokia situacija,zodziu kursus esu baigusi su mechanine pavaru deze,bet egzamina noriu laikyti su automatine.Gal kas zinot ar galimas toks variantas? ax.gif  nesiseka man su mechanine vaziuoti isvis blush2.gif

Gali laikyti su automatu smile.gif tik nezinau ar reikes pazymejimo,kad ir su automatu moki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 28 kovo 2011 - 14:51
Dekui merginos, tik labai priestaringos nuomones.
Reikia bandyti i registra pasuks paklaust smile.gif
Atsakyti
reikes pasiskambinti i regitra ir suzinot kaip ten tiksliai yra smile.gif reikejo iskart mokintis su automatu,gal jau senai teises buciau turejusi ax.gif
Atsakyti