O aš manau, kad praktinio egzamino išlaikymas - grynai sėkmės dalykas. Na, ir, aišku, koją nemenkai pakiša baimė, stresas, nepasitikėjimas savimi. Neretai ir egzaminuotojas labai jau nekoks pasitaiko, kai tiesiog akivaizdžiai bando "sukirsti". Bent jau man taip buvo vakar. Vyliausi, kad papuls koks jaunas linksmas instruktorius su pozityvia nuotaika, uvy... Kai išgirdau savo pavardę ir pamačiau, koks diedas mane egzaminuos, iškart pasitikėjimas dingo. Nors, kita vertus, mažai jo ir tebuvo

... Pasisveikino pimas, paklausė, ar tikrai esu pasiruošusi vairavimo egzaminui, mandagiai atidarė duris ir praleido pasitikti "svajonių" automobilio. Pasitaikė golfas, paklausė, ar esu vairavusi jį. Atsakiau, jog teko mokytis tokiu automobiliu. Tada ramiu kunigišku balsu liepė susireguliuoti viską, kas priklauso, kai taip padariau, paklausė, ar galim judėti. Pasiūlė pasitikrinti automobilį aikštelėje, bet, koks ten tas pasitikrinimas, kai net antros pavaros negali įjungti. Iš pradžių pamaniau, nieko sau egzaminuotojas: toks romus, mažakalbis, rūščios minos, kas mane labiausia ir trikdė - jo išvaizda. Gal realiai ir nėra toks blogas, bet ta perdėta ramumo povyza ir 0 emocijų, man kėlė dar didesnę baimę. Bet, kai išvingiavom į gatves, vis rašė ir rašė kažką tame savo sąsiuviny. Kalbėjo monotonišku balsu, lyg koks kompiuteris, kur man sukti ir pan. Tiesa, sykį perspėjo, jog susikaupčiau, nes, jei taip ir toliau, nieko gero nebus. O aš tikrai maniau, kad vairuoju net geriau nei su savo mokytoju: esu pastabi, susikaupusi, pakankamai rami ir kelyje elgiuosi laisvai, be to, eismas pasitaikė gana neintensyvus, tad pro kelias sankryžas pravažiavau tiesiog atsitiktinumo dėka. Jei egzaminuotojas nebūtų man pasakęs, jog susikaupčiau, gal viskas būtų pakrypę kita linkme, nes kai tai pasakė, ne tiek į kelio ženklus žiūrėjau, kiek galvojau apie tai, ką aš negerai darau...
Merginos, čia toks nekuklus klausimas man "pasitojo"

. O kažin įmanoma pinigėliais paremti tuos piktus dėdes

? Aš asmeniškai esu kategoriškai prieš tai nusiteikusi, bet, jei neišlaikysiu bent kelis kartus, tokia mintis, norom nenorom, peršasi į galvą

. Čia konkrečiai apie Kauno "Regitrą" kalbu.
Mano draugė vairavo idealiai, ne tik mano, bet ir instruktoriaus akimis, o praktinio vairavimo egzą tik iš 7 karto išlaikė, tai nžn... Kai pagalvoju, kad ir man taip gali nutikti, šaltas prakaitas išmuša.