Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Na ka, siandien is trecio karto islaikiau praktika Vilniaus Regitroje. Pirma karta neislaikiau mieste praejusi sestadieni, sankryzoje prie STOP zenklo nepraleidau artejancio automobilio verysad.gif antra karta vakar neislaikiau aiksteleje, isibegejau ir nesustojau prie linijos paciame pirmame pratime, isibegejau iki reikiamo greicio, stabdziau, bet praslydau pro linija, nes buvo plikledis doh.gif siandien kaip nekeista papuoliau pas ta pati egzaminuotoja kaip ir vakar, vardu Gintaras smile.gif nelabai malonus... vakar klause poros klausimu pries vaziuojant: kur pasiziureti koks slegis padangose turi buti ir prase ijungti avarini..siandien nieko nebeklause, vaziavom iskart, aiksteleje tik viena akrta pasitaisiau, daugiau jokiu klaideliu, mieste turejom nesusipratima nes nesupratau pasakymo "ziede suk i kaire" ax.gif ar stresas paveike, ar kas, bet pagalvojau kad liepia pries eisma vaziuoti, todel sustojau nevaziavau i zieda, kol supratau kaip man vaziuopti, rezultatas - ne is tos juostos i zieda ivaziavau... doh.gif tai jau buvo sustabdes salikeleje, bet itikinau, kad zinau kaip reikia vaziuoti, kad tiesiog jo nesupratau, leido vaziuoti toliau thumbup.gif
kai parvaziavom i aikstele labai pyko, kad as teisinuosi kai padarau klaida, vos nereke ant manes, jau galvojau tikrai neislaikiau.. sako kodel tu atejai vaziuoti, vakar praciuozei pro stop linija, reikejo eiti mokytis vairuoti, tu tik tiesiai aziuoji gerai, o kai bandziau teisintis sako uzteks cia man makaronus kabinti, viskam yra ribos..taip piktai kalbejo, vos nereke, galvojau tikrai neislaikiau, BET vis delto islaikiau thumbup.gif buvo tiek streso, kad is laimes apsiverkiau po situ zodziu, norejau apkabinti sita piktaji egzaminuotaji, aisku susilaikiau biggrin.gif
visoms, kurios dar tik laikys - sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 30 kovo 2011 - 15:56
Blem, panos, kaip aš jums pavydžiu, kad jau išsilaikėte praktikos egzaminą. Su tuo, aišku, ir sveikinu 4u.gif . O vat aš vakar neišlaikiau verysad.gif . Nors ir pirmas kartas buvo, bet taip numušė pasitikėjimą savimi ir ūpą, kad nemoku apsakyti lotuliukas.gif . Tikiuosi ir labai viliuosi, antras kartas bus sėkmingas, nes, ne kiek pinigėlių gaila, kiek tas menkavertiškumo jausmas pjauna, o dar ir aplinkinių klausimai: na, jau??? Be to, gėda kažkaip ir prieš savo instruktorių, nes, rodos, kai su juo važiavau tuos maršrutus Kaune, jis pats mane pastūmėjo egzaminui, sako: nusiramink, viskas bus gerai, išlaiko tikrai prasčiau važiuojantys, o tu jau gali... Pasirodo, nelabai verysad.gif .
Aikštelėje ir gi "grybą pjoviau" su tuo prisiparkavimu ir įvažiavimu į tiesų garažą, nes koja taip drebėjo, kad, atrodo, tas drebėjimas nevaldomas, nuo manęs nepriklauso. Prisiparkuojant palikau per daug vietos nuo ištisinės linijos, o į tiesų garažą įvažiavau kažkaip kreivai, bet linijų nekirtau. Kai reikėjo išvažiuoti iš to garažo, vos nenuverčiau gairelės, tai pasidaviau atgal, po to vėl pirmyn, dar kartą atgal, kol egzaminuotojas nepaklausė "kiek mes čia taip "smaukysimės?". Tada susukau visą vairą į dešinę ir labai lėtai išvažiavau, nors 99,9% rizikavau nuversti stulpelį. Laimei, kažkokio stebuklingu būdu pavyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 30 kovo 2011 - 16:40
QUOTE(Pupsia @ 2011 03 30, 16:54)
Na ka, siandien is trecio karto islaikiau praktika Vilniaus Regitroje. Pirma karta neislaikiau mieste praejusi sestadieni, sankryzoje prie STOP zenklo nepraleidau artejancio automobilio  verysad.gif  antra karta vakar neislaikiau aiksteleje, isibegejau ir nesustojau prie linijos paciame pirmame pratime, isibegejau iki reikiamo greicio, stabdziau, bet praslydau pro linija, nes buvo plikledis  doh.gif siandien kaip nekeista papuoliau pas ta pati egzaminuotoja kaip ir vakar, vardu Gintaras  smile.gif nelabai malonus... vakar klause poros klausimu pries vaziuojant: kur pasiziureti koks slegis padangose turi buti ir prase ijungti avarini..siandien nieko nebeklause, vaziavom iskart, aiksteleje tik viena akrta pasitaisiau, daugiau jokiu klaideliu, mieste turejom nesusipratima nes nesupratau pasakymo "ziede suk i kaire"  ax.gif ar stresas paveike, ar kas, bet pagalvojau kad liepia pries eisma vaziuoti, todel sustojau nevaziavau i zieda, kol supratau kaip man vaziuopti, rezultatas - ne is tos juostos i zieda ivaziavau...  doh.gif tai jau buvo sustabdes salikeleje, bet itikinau, kad zinau kaip reikia vaziuoti, kad tiesiog jo nesupratau, leido vaziuoti toliau  thumbup.gif
kai parvaziavom i aikstele labai pyko, kad as teisinuosi kai padarau klaida, vos nereke ant manes, jau galvojau tikrai neislaikiau.. sako kodel tu atejai vaziuoti, vakar praciuozei pro stop linija, reikejo eiti mokytis vairuoti, tu tik tiesiai aziuoji gerai, o kai bandziau teisintis sako uzteks cia man makaronus kabinti, viskam yra ribos..taip piktai kalbejo, vos nereke, galvojau tikrai neislaikiau, BET vis delto islaikiau  thumbup.gif buvo tiek streso, kad is laimes apsiverkiau po situ zodziu, norejau apkabinti sita piktaji egzaminuotaji, aisku susilaikiau  biggrin.gif
visoms, kurios dar tik laikys - sekmes  4u.gif

thumbup.gif Sveikinu mirksiukas.gif Jau dabar nebesuk galvos,kaip buvo taip mirksiukas.gif svarbu,kad VP jau pakeliui i tavo pinigine biggrin.gif biggrin.gif Gero kelio 4u.gif
Atsakyti
O aš manau, kad praktinio egzamino išlaikymas - grynai sėkmės dalykas. Na, ir, aišku, koją nemenkai pakiša baimė, stresas, nepasitikėjimas savimi. Neretai ir egzaminuotojas labai jau nekoks pasitaiko, kai tiesiog akivaizdžiai bando "sukirsti". Bent jau man taip buvo vakar. Vyliausi, kad papuls koks jaunas linksmas instruktorius su pozityvia nuotaika, uvy... Kai išgirdau savo pavardę ir pamačiau, koks diedas mane egzaminuos, iškart pasitikėjimas dingo. Nors, kita vertus, mažai jo ir tebuvo verysad.gif ... Pasisveikino pimas, paklausė, ar tikrai esu pasiruošusi vairavimo egzaminui, mandagiai atidarė duris ir praleido pasitikti "svajonių" automobilio. Pasitaikė golfas, paklausė, ar esu vairavusi jį. Atsakiau, jog teko mokytis tokiu automobiliu. Tada ramiu kunigišku balsu liepė susireguliuoti viską, kas priklauso, kai taip padariau, paklausė, ar galim judėti. Pasiūlė pasitikrinti automobilį aikštelėje, bet, koks ten tas pasitikrinimas, kai net antros pavaros negali įjungti. Iš pradžių pamaniau, nieko sau egzaminuotojas: toks romus, mažakalbis, rūščios minos, kas mane labiausia ir trikdė - jo išvaizda. Gal realiai ir nėra toks blogas, bet ta perdėta ramumo povyza ir 0 emocijų, man kėlė dar didesnę baimę. Bet, kai išvingiavom į gatves, vis rašė ir rašė kažką tame savo sąsiuviny. Kalbėjo monotonišku balsu, lyg koks kompiuteris, kur man sukti ir pan. Tiesa, sykį perspėjo, jog susikaupčiau, nes, jei taip ir toliau, nieko gero nebus. O aš tikrai maniau, kad vairuoju net geriau nei su savo mokytoju: esu pastabi, susikaupusi, pakankamai rami ir kelyje elgiuosi laisvai, be to, eismas pasitaikė gana neintensyvus, tad pro kelias sankryžas pravažiavau tiesiog atsitiktinumo dėka. Jei egzaminuotojas nebūtų man pasakęs, jog susikaupčiau, gal viskas būtų pakrypę kita linkme, nes kai tai pasakė, ne tiek į kelio ženklus žiūrėjau, kiek galvojau apie tai, ką aš negerai darau...
Merginos, čia toks nekuklus klausimas man "pasitojo" blush2.gif . O kažin įmanoma pinigėliais paremti tuos piktus dėdes lotuliukas.gif ? Aš asmeniškai esu kategoriškai prieš tai nusiteikusi, bet, jei neišlaikysiu bent kelis kartus, tokia mintis, norom nenorom, peršasi į galvą doh.gif blush2.gif . Čia konkrečiai apie Kauno "Regitrą" kalbu.
Mano draugė vairavo idealiai, ne tik mano, bet ir instruktoriaus akimis, o praktinio vairavimo egzą tik iš 7 karto išlaikė, tai nžn... Kai pagalvoju, kad ir man taip gali nutikti, šaltas prakaitas išmuša.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 30, 19:01)
Merginos, čia toks nekuklus klausimas man "pasitojo" blush2.gif

Viskas galima, bet ar verta? doh.gif Jei nesąmonių nedarai, valdai situaciją tai išlaikysi.
O antrą kartą kodėl neišlaikyta? Su manim irgi nekalbėjo, tik sakė "už 200 m suksim į dešinę', 'sankryžoj į kairę' 'toliau tiesiai, į kairę ir į dešinę'. Man akys ant kaktos, 'o kada tie 200m praeis?' biggrin.gif buvau nepratus su robotu važinėt, bet susikaupiau ir visą dėmesį skyriau vairavimui. Dairiausi į kelio ženklus, veidrodėlius, sekiau greitį, klausiau variklio... Dabar sakyčiau netgi padėjo tas tylėjimas, neblaškė. Nereik norėt, kad su kiekvienu šiltai bendrautų. Įsivaizduokit, juk jiems tas darbas yra tik konvejeris, nes jiems diena iš dienos tas pats. Oficialus bendravimas yra žymiai geriau nei rėkimas ar gąsdinimas.
Atsakyti
Afigena, dar pamenu gerai a jausma, kai neislaikai, jauciausi labai prastai, antra karta kai neislaikiau, jau galvojau niekad neislaikysiu, tokios mintys lindo i galva biggrin.gif is tikruju is dalies tai yra sekmes dalykas, sutinku su Tavimi. Bet svarbiausia buti kuo atidesnei 4u.gif As ryte islaikiusi dar dabar negaliu patiketi, kad jau turesiu pagaliau as ta VP, del kurio sugaisau tiek laiko, isleidau tiek pinigu ir sugadinau tiek nervu lasteliu doh.gif Sekmes, nepasiduok!
Atsakyti
Išlaikiau šiandien iš pirmo karto Vilniaus Regitroj. Instruktorius pakliuvo SUPERinis thumbup.gif , buvo geros nuotaikos, kas padėjo atsipalaiduoti ir nesinervint per daug smile.gif aišku buvo klaidelių, bet įsipaišiau į rezervą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KISSliatinka: 13 gegužės 2011 - 18:03
QUOTE(KISSliatinka @ 2011 05 13, 19:02)
Išlaikiau šiandien iš pirmo karto Vilniaus Regitroj. Instruktorius pakliuvo SUPERinis thumbup.gif , buvo geros nuotaikos, kas padėjo atsipalaiduoti ir nesinervint per daug smile.gif aišku buvo klaidelių, bet įsipaišiau į rezervą smile.gif

Sveikinu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kad tema numirusi buvo,nejaugi du menesius niekas teisiu nelaiket? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 05 13, 22:53)
o kad tema numirusi buvo,nejaugi du menesius niekas teisiu nelaiket?  biggrin.gif

aha rimtai kur visi regitrininkai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2011 03 28, 13:13)
Cia info is regitros puslapio 4u.gif
Kiek laiko galioja išlaikytas egzaminas?

Kiek laiko galioja mokyklos išduotas vairavimo mokymo kurso baigimo liudijimas?

Mokymo kurso baigimo liudijimas galioja neribotą laiką.
Nebegalioja egzamino rezultatas. Ar, prieš laikant egzaminą iš naujo, man ir vėl reikės lankyti vairavimo mokyklą ir „Regitroje“ pateikti naują vairavimo mokymo kursų baigimo liudijimą?

Šiuo atveju „Regitroje“ reikės pateikti Jūsų jau turimą (išduotą anksčiau) vairavimo mokymų kurso baigimo liudijimą, lankyti kursų iš naujo nebūtina.
Taip pat reikės pateikti: asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą apie jo sveikatos būklės tinkamumą pageidaujamų kategorijų transporto priemonių vairavimui (Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos nustatyta forma); sveikatos žinių pažymėjimą, kad išklausytas pirmosios medicinos pagalbos nukentėjusiesiems suteikimo kursas (Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos nustatyta forma).

As ju puslapyje radau, kad kursu baigimo liudijimas galioja irgi vienerius metus:
Kursų baigimo liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos. Liudijimai, išduoti iki 2010-09-01, dar galioja metus, t.y., iki 2011-09-01
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 14, 13:38)
As ju puslapyje radau, kad kursu baigimo liudijimas galioja irgi vienerius metus:
Kursų baigimo liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos. Liudijimai, išduoti iki 2010-09-01, dar galioja metus, t.y., iki 2011-09-01

Man isdave ta vairavimo kursu baigimo liudijima 2006,bet pabaigusi tuos kursus teisiu nelaikiau. Issilaikiau jas ana vasara, 2010, su tuo paciu pazymejimu. Taip kad man galiojo viskas.
Nebent dabar kazkas pasikeite g.gif
Atsakyti