Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 15, 23:32)
Man isdave ta vairavimo kursu baigimo liudijima 2006,bet pabaigusi tuos kursus teisiu nelaikiau. Issilaikiau jas ana vasara, 2010, su tuo paciu pazymejimu.  Taip kad man galiojo viskas.
Nebent dabar kazkas pasikeite g.gif

Tai cia ir yra ju paminetas atvejis, kad pazymejimai isduoti iki 2010 09 01 galioja iki 2011 09 01 smile.gif
Jei pazymejimas isduotas po 2010 09 01 tai jis galioja vienerius metus nuo isdavimo datos.
Nebent kazkas pasikeite ir jie nepakeite informacijos savo puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 15, 22:32)
Man isdave ta vairavimo kursu baigimo liudijima 2006,bet pabaigusi tuos kursus teisiu nelaikiau. Issilaikiau jas ana vasara, 2010, su tuo paciu pazymejimu.  Taip kad man galiojo viskas.
Nebent dabar kazkas pasikeite g.gif

pasikeite nuo 2010 metu. anksciau liudijimai galiojo neribotai, o nuo 2010 padare, kad tik vienerius metus. o tiems kuriems liudijimai buvo isduoti pries 2010 metus, tai jie dar galiojo vienerius metus iki 2011 m.
Atsakyti
Sveikos. Ryt ryte užsirašiau teorijos egzaminui regitroj ir draugė mane prigąsdino, kad sumokėti reikia būtinai internetu. Sakė, kad vietoj 35 litų nepriimą. Kiek tiesos tame yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštru @ 2011 05 20, 21:45)
Sveikos. Ryt ryte užsirašiau teorijos egzaminui regitroj ir draugė mane prigąsdino, kad sumokėti reikia būtinai internetu. Sakė, kad vietoj 35 litų nepriimą. Kiek tiesos tame yra?  g.gif

Pirma karta girdziu...paprastai mokama Regitros kasoje,nemanau,kad kas butu pasikeite...
Atsakyti
sveikos,gal kas žinote arba turite regitros teorijos egzaminų bilietus,kur galima atsisiųsti g.gif mano mamai reikia doh.gif pati pamenu turėjau,mokindavausi namuose,buvau iš kažkur gavus,db vėl reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sony* @ 2011 05 20, 22:47)
sveikos,gal kas žinote arba turite regitros teorijos egzaminų  bilietus,kur galima atsisiųsti g.gif mano mamai reikia doh.gif pati pamenu turėjau,mokindavausi namuose,buvau iš kažkur gavus,db vėl reikia smile.gif

www.ketbilietai.lt
ten mokama, bet lb gerai paruosia smile.gif
Atsakyti
Pagaliau is antro karto siandien islaikiau vairavimo egzamina. Galu gale sitas siaubas baigesi, nes pinigu, kiek sukisau i papildomas pamokas, nebeskaiciuoju, o kiek prasinervinta buvo doh.gif Tik kazkodel nesidziaugiu, 0 emociju pas mane. schmoll.gif Is vairavimo pamoku prisiminsiu tik baime, cypianti ir labai grubu instruktoriu, o paskui, kai vazinejau su M raide - tevas irgi nuolat surikdavo ir gasdindavo mane, mazdaug stabdyk - pestieji ir pan doh.gif
Sekmes visoms besimokancioms 4u.gif Stiprybes, kantrybes, drasos. Man, asmeniskai, Regitros iveikimas kainavo labai daug. Kai pamatysiu mokomaja, iskart pagalvosiu, kookie vargai laukia zmoguciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cangoroo: 24 gegužės 2011 - 18:04
QUOTE(princesee @ 2011 05 20, 23:51)
www.ketbilietai.lt
ten mokama, bet lb gerai paruosia smile.gif

ačiū smile.gif o ten tie bilietai lygiai tokie pat kaip per egzaminą būna g.gif

cangoroo sveikinu thumbup.gif
aš iki šiol stengiuos nesimaišyt,ka pamatau,kad važiuoja mokomasis arba egzaminą laiko,traukiuos iš kelio,nes žinau,kaip ten žmonėms "lengva" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sony* @ 2011 05 24, 18:30)
ačiū smile.gif o ten tie bilietai lygiai tokie pat kaip per egzaminą būna g.gif

na klausimai ne identiski, bet savaite pasimokius, as surinkau regitroje 100 proc. smile.gif ten klausimai suskirstyti: yra vien apie kelio zenklus, vien apie zenklinima ir t.t. kai atsimokau atskirom temom, mokaisi bendra. as taip mokiausi ir be klaidu islaikiau egzamina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 24 gegužės 2011 - 21:07
aš iki šiol stengiuos nesimaišyt,ka pamatau,kad važiuoja mokomasis arba egzaminą laiko,traukiuos iš kelio,nes žinau,kaip ten žmonėms "lengva" smile.gif
[/quote]

labas, saunuole, tikrai reikia palaikyti mokinukus ir laikancius egzamina, thumbup.gif

kaip as laikiau, tai vaziuojant viaduko posukiu man kaskoks zasinas net pypinti sumane, blink.gif tipo per letai vaziuoju... blink.gif bet as ta zasina mintyse laaaaaaaaabai toli pasiunciau blush2.gif ir toliau vaziavau... smile.gif labai jau savimi pasitikejau, nes ziauriai aiksteles bijojau, o kaip ten viskas kaip sviestu patepta praejo, tai mieste rami kaip belgas vaziavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2011 05 24, 19:02)
Kai pamatysiu mokomaja, iskart pagalvosiu, kookie vargai laukia zmoguciu smile.gif

O aš kai pamatau nusišypsau ir pagalvojau kaip jiems smagu. smile.gif
Atsakyti
O sakykit, jei laikai B kategoriją, klausinėja apie visokius dviračius, autobusus ir sunkvežimius? Turiu minty, ar reik mokėti, pavyzdžiui, kokiu greičiu gali kitos kategorijos transporto priemonės važiuoti?
Atsakyti