Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Čia apie teoriją klausiat? Jei apie teoriją, tai greičius reikia mokėti ir kategorijas.
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 05 30, 10:57)
Čia apie teoriją klausiat? Jei apie teoriją, tai greičius reikia mokėti ir kategorijas.

taip, apie teoriją klausiu. nu nesuprantu, kokio velnio man žinoti, ką koks autobusas privalo turėti, nu bet jei reikia, tai reikia mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 05 30, 12:00)
taip, apie teoriją klausiu. nu nesuprantu, kokio velnio man žinoti, ką koks autobusas privalo turėti, nu bet jei reikia, tai reikia mokytis  bigsmile.gif

Gal jums dar kazkas tiksliau atsakys, kokie reikalavimai iš tikro yra, bet man per egzamina papuole lentele apie krovininius automobilius ir klausimas apie maza autobusa (9 vietu be vairuotojo vietos) - kokia kategorija turint galima toki vairuoti. Todel ir atsakiau, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 05 30, 11:49)
O sakykit, jei laikai B kategoriją, klausinėja apie visokius dviračius, autobusus ir sunkvežimius? Turiu minty, ar reik mokėti, pavyzdžiui, kokiu greičiu gali kitos kategorijos transporto priemonės važiuoti?

Reikia wink.gif
Ir greicius, ir ilgius ivairius, ir kokie atsvaitai is kokios puses tvirtinami ir pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 30, 11:22)
Reikia wink.gif
Ir greicius, ir ilgius ivairius, ir kokie atsvaitai is kokios puses tvirtinami ir pan. wink.gif

doh.gif
pražilsiu
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 05 30, 12:53)
doh.gif
pražilsiu

viskas ismokstama wink.gif
Atsakyti
Sveikos, nežinau ar čia klausiu, bet pabandysiu. Atėjo ta dieną, kad reikia keisti teises. Labai neturėjau laiko nueiti, tai užsisakiau vairuotojo pažymėjimą per elektroninius valdžios vartus, žodžiu, internetu. Tai dabar iškilo klausimas, kiek ilgai gamina tą pažymėjimą? Kažkada teko Mažeikiuose išsiimti, tai per savaitę man jas padarė (o pačiuose Mažeikiuose nedaro, tai bene Šiauliuose darė) ir atsiuntė į Mažeikius. Žodžiu, greitai. Dabar va užsisakiau Vilniuje (Viršuliškių grupės regitroje). Gal kam teko keistis, darytis ten pažymėjimą? Kiek laiko užtruko? Nes darbar esu be teisių, o pavažiuoti reikia doh.gif Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 05 30, 11:49)
O sakykit, jei laikai B kategoriją, klausinėja apie visokius dviračius, autobusus ir sunkvežimius? Turiu minty, ar reik mokėti, pavyzdžiui, kokiu greičiu gali kitos kategorijos transporto priemonės važiuoti?

Na,kai as laikiau C kat.,tai man buvo imesti keturi klausimai apie motociklus,apie kuriuos net nesidomejau pries egza,i du klausimus atsakiau neteisingai,o kitus du pavyko atspeti ax.gif Tai manau,kad gali pasitaikyti ir atvirkstinis variantas,reiketu zinoti viska ax.gif
Atsakyti
keista...
Bent kai as laikiau, skelbe, kad yra rodos 6 klausimai specifiniai apie ta (tas) kategorija kuria laikai, o like yra bendri, kuriuos kaip ir visi turetu zinot... Man bent su B klausimu ne i tema nepakliuvo...

QUOTE(denaxa @ 2011 06 01, 13:20)
Na,kai as laikiau C kat.,tai man buvo imesti keturi klausimai apie motociklus,apie kuriuos net nesidomejau pries egza,i du klausimus atsakiau neteisingai,o kitus du pavyko atspeti ax.gif  Tai manau,kad gali pasitaikyti ir atvirkstinis variantas,reiketu zinoti viska ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 06 01, 15:58)
keista...
Bent kai as laikiau, skelbe, kad yra rodos 6 klausimai specifiniai apie ta (tas) kategorija kuria laikai, o like yra bendri, kuriuos kaip ir visi turetu zinot... Man bent su B klausimu ne i tema nepakliuvo...

Taip,taip ir turetu buti,itariu,kad man tada gal kaip moteriskei uzfundijo,nes dar du buvo bendri,o visi kiti-specifiniai pagal kategorija smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Norėčiau pasiterauti. Ilgai nevairavau automobilio kai nusprendžiau sėsti prie vairo apsižiūrėjau kad mano teisės jau 1 metai kaip pasibaige galioti. Gal kas žinote kur kreiptis kad jas galima būtų pasikeisti. Gyvenu Kaune
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2011 06 03, 08:49)
Sveikutės. Norėčiau pasiterauti. Ilgai nevairavau automobilio kai nusprendžiau sėsti prie vairo apsižiūrėjau kad mano teisės jau 1 metai kaip pasibaige galioti. Gal kas žinote kur kreiptis kad jas galima būtų pasikeisti. Gyvenu Kaune

Į regitrą kreipkites 4u.gif
Atsakyti