Ar dar reikia busimam leliukui vezimuko? turiu likusi nuo savo mergaites, mielai padovanociau, taip pat ir tasyte visiskai nauja prie vezimuko. Vasario men tureciau buti Lt, tada galeciu jums atvezti. Taip pat turiu pora visiskai nauju bliuskuciu nestukei, nestumo pabaigai (jusu dydzio). Rasykit nesidrovedama ko jums reikia - kartu tikrai surinksim ir padesim jums!
estrelij@ sekmes jums ir daug daug stiprybes!! ziurekit kiek moteriskiu nori jums padeti, laikykites!
Ar dar reikia busimam leliukui vezimuko? turiu likusi nuo savo mergaites, mielai padovanociau, taip pat ir tasyte visiskai nauja prie vezimuko. Vasario men tureciau buti Lt, tada galeciu jums atvezti. Taip pat turiu pora visiskai nauju bliuskuciu nestukei, nestumo pabaigai (jusu dydzio). Rasykit nesidrovedama ko jums reikia - kartu tikrai surinksim ir padesim jums!
QUOTE(liusi2003 @ 2010 12 27, 14:30)
as nieko nenorėjau blogo parašyti
tikriausi pas mus charakteris skirtingos
, as irgi auginu vaikus viena, bet nieko
laikykities ir bukite optimiste ir viskas bus gerai. gyvenimas kaip zebra dabar juoda bet greit bus ir balta
laikykities ir bukite optimiste ir viskas bus gerai. gyvenimas kaip zebra dabar juoda bet greit bus ir balta
Visų charakteriai skirtingi...ir situacijos...tad nežinant visko, geriau nerašinėti bet ko...moteris laukiasi dar vieno vaikelio, neišsivaduoja iš depresijos, bet jokios pagalbos neprašė...tai kitos mergaitės nutarė jai padėti...paskaitykit visą temą...daug kartų estrelij@ prašė tą temą uždaryti, nes pati jautiesi dėl to nesmagiai...ir tik kitų mamų atkaklumo dėka, ji sutiko priimti pagalbą...
estrelij@, laikykitės
Estrelija, o jums pavyzdziui rubeliu reiktu vaikisku? Turiu nemazai labai geros bukles arba pora kart devetu, galeciau issiusti jei reik..
Dar gal kokiu kudikisku reikalu, na visokie maudyniu ziedai, buteliukai ir pan
Dar turiu pora nauju pakuociu vitaminu nescioms ir zindancioms
Dar gal kokiu kudikisku reikalu, na visokie maudyniu ziedai, buteliukai ir pan
Dar turiu pora nauju pakuociu vitaminu nescioms ir zindancioms
estrelij@, o ar jau zinote, kas gims mergyte ar berniukas?
noreciau ir as kazkuo jums padeti
kadangi esu is Garliavos, o istiest ranka kaimynei visad norisi
noreciau ir as kazkuo jums padeti
kadangi esu is Garliavos, o istiest ranka kaimynei visad norisi
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 18:19)
kolkas sitam vaikui nieko neturiu,nei vezimo nei rubeliu,nieko,tik turesiu kur pasiguldyti tai salia saves.
sake kad gims mergaite,bet zinot gali ir klysti juk.
sake kad gims mergaite,bet zinot gali ir klysti juk.
Tai brukstelkit savo rekvizitus i az, issiusiu
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 18:29)
as viesai rasau savo adresa,Arune Baltrusaitiene.berzu 22.garliava kauno raj.
O pasto kodas koks?
QUOTE(Soy @ 2010 12 27, 19:31)
O pasto kodas koks?
53261
beje gal ko ir vyresnėlem reikia? parašyk
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 19:56)
Jeigu per kelias dienas niekas man neparašys į a.ž. kad važiuoja pas jus iš Vilniaus į Kauną, chalatą atsiųsiu paštu. Tikrai geros kokybės drabužis, jums labai pravers
QUOTE(Interdiz @ 2010 12 27, 21:05)
Jeigu per kelias dienas niekas man neparašys į a.ž. kad važiuoja pas jus iš Vilniaus į Kauną, chalatą atsiųsiu paštu. Tikrai geros kokybės drabužis, jums labai pravers 
aciu jums.
ir tikrai visoms mamoms kurios man nori padeti.