Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:01)
man pas advokate sausio men,tai tada alamentus tvarkausi,tai sake kad jie bus greitesni,o del skyrybu ji man sake kad musu niekas taip greit neiskirs,motyvavo tuo kad mazi vaikai,teismo privilegija yra jus sutaikyti,tipo mes advokatiai turetumem irodyti kad tikrai gyventi kartu nenorim niekad.
todel pirma norejau alementus prisiteisti kad tureciau bent kiek stabiliu pajamu.
tai ryt pas gine,tada vaziuosiu i pilicija del to pareiskimo.

teismas atsižvelgs į tai, kad nešiojat po širdim nuo kito vyro leliuką. tai turėtų paspartint skyrybas.
o šiaip tikrai, viską reikia tvarkyti teisiniu keliu...
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:19)
aciu uz palaikyma,jis toks stiprus,kad man duoda daug tikejimo wub.gif

kazkaip nejauku buvo priimti,nu nepratus esu taip.

wub.gif
o dėl dovanų priėmimo-dėkok Dievui, kad jas dar teikia kažkas. kai atsitiesi, kitoms padėsi. todėl ir nesijausk kalta....

gal kvailai nuskambės, bet kai pradėjo mažėt finansai, pradėjau rankdarbiaut. numezgu eilę ir jau jaučiuos kažko verta....ir blogos mintys mažiau puola...
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 14:17)

mes su ja esam labai skirtingos.ir manau kad viena kitos nesuprantam.

As pritariu jusu seseriai 4u.gif Bet dabar jau velu. Dabar reikia laukti naujojo gyventojo ir juo dziaugtis.
Ar mokat megzti? Net jei nemokat, gal vertetu pabandyti ismokti? Mamytes galetu atvezti ir pirmus siulus, ir virbalus. Turiu viena pazistama, nu nuostabiai sauni moteris, mezga skraistes, sukneles. Nedirba, bet nuosavu pinigeliu turi, augina vaikus. Nepaminejau svarbiausio punkto-ji serga veziu. Mezgimas-vienintelis jos "vaistas" nuo depresijos. Arba bet koks rankdarbelis? Gal mokat? Jums kazkuom uzsiimti reikia, kad pabegtumet nuo slogiu minciu, nes antidepresantu siuo metu gerti negalite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 14:02)
su vyro giminem nebebendrauju,dar su jo sese bendravau pakankamai artimai,bet kaip isejo is namu jis tai ir nustojom bendrauti.tai as tik jo darboviete zinau.
nezinau ko jis dabar nori,pradzioj graziuoju taremes,bet jis kazkodel persigalvojo,nenori tos paskolos moket vienas,nors ji man nepriklauso nes ji imta kaip mes nevede buvom dar.
nezinau ko jis pats dabar nori,tik liepe atsikabinti nuo jo ir netrukdyti jam gyventi su jo nauja meile.sake as viska noriu pamirsti kas buvo praeiti,nes ten klaida buvo.

prašyme išskirti turi taip pat prašyti, kad padalintų turtą ir skolas/paskolas. teismas, įvertinęs, kad paskola imta iki vestuvių, priteis jam pačiam išsimokėti....
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 14:17)
turiu sese,kuri gyvena vokietijoj,su ja rysiu siuo metu nebepalaikom,ji man sunui rubelius siunte anksciau,tai sunui tikrai nieko netekdavo pirkti,tik dukrai,bet dabar kaip suzinojo kad laukiuos trecio,primigtynai liepe darytis aborta,ir pasake jai pagimdysiu trecia su manim nustos bendrauti,istikro man per skaudu apie ja sneketi,ji yra mano sese,bet siuo metu ir jau nera,ji sake neturiu as teises gimdyti trecio skurde,nuskriausiu savo jau turimus vaikus....
mes su ja esam labai skirtingos.ir manau kad viena kitos nesuprantam.

tavo sesė nežino ką kalba. ne jai spręsti, ar tu turi teisę gimdyti ar ne....gyvybė užmegsta, ją reikia gerbti. juk net ne kiekviena moteris gali išnešioti kūdikį. dėl to Marijos maldoj ir yra žodžiai-palaimintos įsčios, kurios nešioja vaiką...estrelija-tu jau dabar esi labiausiai palaiminta iš visų žmonių....o sunkumai tave tik užgrūdins, sustiprins. nesvarbu kaip dabar jautiesi...po kelių metų viskas atrodys kitaip....džiaugsies savo vaikais, jie tavop gyvenimo ašis ir variklis. tik dėl jų turi stengtis išgyventi , turi išmokti priimti dovanas. juk jos dovanojamso iš tyros širdies....

QUOTE(Rucelie @ 2010 12 28, 14:18)
estrelija, ne tavo sesei spręsti, kurie tavo vaikai turi teisę į gyvenimą  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš manau, kad seseriai rūpi jūsų vaikai, bet jai skaudu dėl jūsų elgesio.

Iš vis šioje istorijoje yra daug mamos savanaudiškumo ir atsakomybės trūkumo, kalbu iš to dar negimusio vaiko pusės.
Atsakyti
Kam dabar 'pjaut' priekaistais ja? Kokia nauda is to dabar besilaukianciai, depresija serganciai moteriai?
Kaip yra taip yra. Geriausia pagelbet arba patylet. Nemanau, kad pamokslu dabar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 28, 15:14)
Kam dabar 'pjaut' priekaistais ja? Kokia nauda is to dabar besilaukianciai, depresija serganciai moteriai?
Kaip yra taip yra. Geriausia pagelbet arba patylet. Nemanau, kad pamokslu dabar reikia.

Būtent. Tokioj situacijoj ir ,,sveikam ''žmogui sunku labai o čia depresija serganti nėščia moteris. Mielosios, turbūt net neįsivaizduojat kas tai yra depresija?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 12 28, 14:10)
Aš manau, kad seseriai rūpi jūsų vaikai, bet  jai skaudu dėl jūsų elgesio.
Iš vis šioje istorijoje yra daug mamos savanaudiškumo ir atsakomybės trūkumo, kalbu iš to dar negimusio vaiko pusės.

o jau mes visos tai Mis Tobulybės, visada žinančios kurion pusėn krisim ir suspėjančios po dubce pagalvėlę pakedentą pasikišti, ir klaidų nedarom ir išvis vienintele Teisinga Kryptimi gyvenam bigsmile.gif ir mintys mūsų tyros tyros kaip tas kalnų vanduo, ir niekad palūžti sau neleidžiam...
kaip lengva karksėti, kai problema svetimam kieme, kaip tada aišku, kas teisinga o kas ne... įsiliptumėt jūs į šitos moteriškės batus, kaži ar ne kitaip ir jums jie spausti pradėtų...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 12 28, 15:22)

kaip lengva karksėti, kai problema svetimam kieme, kaip tada aišku, kas teisinga o kas ne... įsiliptumėt jūs į šitos moteriškės batus, kaži ar ne kitaip ir jums jie spausti pradėtų...

Pirmiausia, tai 98 procentai moteru i tuos batus neisiliptu. Neviena yra likusi be vyro su vaikais, be darbo, bet nelakste su nepazistamais vyriskiais, nesigyde tokiu budu dvasios zaizdas. O jei lakste-tai naudojosi apsaugomis. Ir net jei pastojo-dare skubiai isvalymus, kai nestumai mazi, o gyvenimo salygos prastos.

Zodziu, sios mamytes "batai" pernelyg spaudzia, kad galetu juos siulyti kitoms pasimatuoti.
Padeti jai reikia, jos vaikuciams padeti reikia 4u.gif Bet pagalba lai buna motiniska: ir su pabarimu, ir su istiesta ranka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 28, 15:41)
Pirmiausia, tai 98 procentai moteru i tuos batus neisiliptu. Neviena yra likusi be vyro su vaikais, be darbo, bet nelakste su nepazistamais vyriskiais, nesigyde tokiu budu dvasios zaizdas. O jei lakste-tai naudojosi apsaugomis. Ir net jei pastojo-dare skubiai isvalymus, kai nestumai mazi, o gyvenimo salygos prastos.

Zodziu, sios mamytes "batai" pernelyg spaudzia, kad galetu juos siulyti kitoms pasimatuoti.
Padeti jai reikia, jos vaikuciams padeti reikia 4u.gif Bet pagalba lai buna motiniska: ir su pabarimu, ir su istiesta ranka 4u.gif

visu pirma is kur jus taip gerai zinot kad tas nepazystamasis yra man nepazystamas?is as nesu kokia kekse kad laksciau su daug vyru,as ta zmogu mylejau ir myliu,ne viena moteri paliko nescia tai dabar man ka del to daryti?visu pirma reik issiaiskinti kada jis mane paliko ir kiek man buvo nestumo laiko.
Atsakyti
Nesuprantu kam cia dabar smerkt ta mama, manau ji pati geriausiai is visu cia rasanciu zino savo klaidas ir is ju mokosi, tai kam dar jai reikia visa tai priminti ir "barti". As pati esu padariusi klaidu savam gyvenime ir taip is ju pasimokiau, kad tikrai nenoreciau kad man dabar kas jas pastoviai primintu, juolab kad pati ju nepamirsiu, bet laiko atgal neatsuksi, kaip ir ta mamyte, ji atsukt laiko ir pakeist nieko negali, o kad paimoke tai tikiu 4u.gif
Atsakyti
as dar karta pakartosiu,gyvenau pries tai skurde,ir dabar galiu toliau gyventi ir be pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 16:02)
visu pirma is kur jus taip gerai zinot kad tas nepazystamasis yra man nepazystamas?

As nezinau, tik sprendziu is jusu pacios citatu, kur sakot, kad zinot jo tik varda ir pavarde. Nei gyvenamos vietos, nei darbines vietos, i telefono skambucius neatsiliepia, slapstosi, ruosiasi isvykti i uzsieni, tevystes nepripazista. Ir jus dar sakot, kad gerai ji pazistat?
Meile akla. Is meiles jam jus neisdrisit kreiptis i policija. Geriau aukosites, raudosit, bet nesikreipsit. O realiai tokius vyrus saudyti reikia be perspejimo. Maziau nukentejusiu moteru liks.
Atsakyti