Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 28, 12:38)
Pacioj pradzioj jus rasote, kad ruosiates irgi isvykti po nauju i uzsieni g.gif Tai tiesa, ar pasikeite viskas?

pasikeite,norejau isvykti,bet labai gerai kad to nepadariau.tik jusu visu deka.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:37)
dabar pradedu galvoti,tikrai ka reiks daryti gimus vaikui,kaip padaryti gimimo liudijima,jei nepasidarysiu negalesiu tvarkytis pasalpu ir visa kito.
ar ne?

Gimimo liudijima ar su tevu ar be tevo vaikui vis vien isduos. Tiesiog jei be tevo, tai ten butu irasas - "tevas nenustatytas".
Tau tevystes nustatymas reikalingas del alimentu priteisimo.
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 12:39)
As irgi manau, kad visom prasmem geriau yra siekti, kad treciajam butu nustatyta jo tevyste - manau tokiu budu bendroji gaunamu alimentu suma per du tevus bus didesne, nei gautum is vieno uz 3 vaikus.... cool.gif

bet as juk savo vyrui negaliu vaiko prikisti,nes tai ne jo,o jei jis uzsimanys padaryti dnr tyrima,ir juk jis bus neigiamas,tai man reiks visas islaidas apmoketi,ir as juk zinau kad tai ne jo vaikas o draugo.

Papildyta:
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 12:43)
Gimimo liudijima ar su tevu ar be tevo vaikui vis vien isduos. Tiesiog jei be tevo, tai ten butu irasas - "tevas nenustatytas".
Tau tevystes nustatymas reikalingas del alimentu priteisimo.

tai as galiu pasidaryti gimimo liudijima,ir tik po to ieskoti tevelio ir teistis alementus?ar taip negalima,gal man geriau su advokate savo pasneketi apie tai.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:43)
bet as juk savo vyrui negaliu vaiko prikisti,nes tai ne jo,o jei jis uzsimanys padaryti dnr tyrima,ir juk jis bus neigiamas,tai man reiks visas islaidas apmoketi,ir as juk zinau kad tai ne jo vaikas o draugo.

Taip, zinoma. Todel ir nedaryk taip. Gyvenime visada pasiteisina saziningumas, todel patarciau ta kelia ir rinktis. Isreikalauk teismo keliu, kad kiekvienas tevas dalintusi su Tavimi jo vaiku auginimo islaidas. Taip pamazu ir susidelios Tavo gyvenime tvarka.
Atsakyti
Estrelija, jeigu vaikiukai darželyje, tai visus reikalus pasistenk ką įmanoma tvarkytis kol mažiulis negimė, gi su pilveliu lengviau nei paskui su mažiuku reikėtų marmaliuotis. ir aš patarčiau kuo greičiau judinti skyrybas, kai išsiskirsi automatiškai bus lengviau įvairių pašalpų ir kompensacijų tikėtis. kai tapsi vieniša mamyte su trim vaikais, tikrai daugiau durų tau atsidarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:45)
tai as galiu pasidaryti gimimo liudijima,ir tik po to ieskoti tevelio ir teistis alementus?ar taip negalima,gal man geriau su advokate savo pasneketi apie tai.

Viskas yra galima. Cia pateiksiu savo pamastymus, koks turi buti veiksmu eiliskumas ir kodel:
1. Kuo greiciau parasomas pareiskimas policijai nustatyti tevo asmens tapatybes rekvizitus turint informacijos apie jo plana isvykti is Lietuvos dar iki vaiko gimimo, kad isvengti tevystes nustatymo ir vaiko auginimo prievoliu. (Kadangi Tavo advokate gris is atostogu, kai "tevukas" jau galimai bus isvykes is Lietuvos, todel SAUGIAU siuo klausimu butu netempti gumos, nes "tevukui" isvykus, ir nustacius, kad Tavo turimi jo asmens tapatybes duomenys yra nepakankami jo paieskai skelbti, gali buti ilgai trunkanti ir ypac sunki paieska bei Tavo nervu gadinimas.)
2. Kai gimsta vaikelis - metrikacijos skyriuje , dar nenustacius tevo, jis iregistruojamas ir paimamas vaiko gimimo liudijimas.
3. Parasomas pareiskimas policijai del tevo privertimo atlikti DNR testa vaiko tevystei nustatyti.
4. Kreipiamasi i teisma del vaiko alimentu priteisimo remiantis DNR testo rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 12 28, 12:54)
Estrelija, jeigu vaikiukai darželyje, tai visus reikalus pasistenk ką įmanoma tvarkytis kol mažiulis negimė, gi su pilveliu lengviau nei paskui su mažiuku reikėtų marmaliuotis. ir aš patarčiau kuo greičiau judinti skyrybas, kai išsiskirsi automatiškai bus lengviau įvairių pašalpų ir kompensacijų tikėtis. kai tapsi vieniša mamyte su trim vaikais, tikrai daugiau durų tau atsidarys  4u.gif

man pas advokate sausio men,tai tada alamentus tvarkausi,tai sake kad jie bus greitesni,o del skyrybu ji man sake kad musu niekas taip greit neiskirs,motyvavo tuo kad mazi vaikai,teismo privilegija yra jus sutaikyti,tipo mes advokatiai turetumem irodyti kad tikrai gyventi kartu nenorim niekad.
todel pirma norejau alementus prisiteisti kad tureciau bent kiek stabiliu pajamu.
tai ryt pas gine,tada vaziuosiu i pilicija del to pareiskimo.

ir eisiu ryt i socialini,nes siandien snekejau su darzelio direktore,tai patare nueiti,gal jie pades man kazka susitvarkyti del darzelio,nors ji labai abejojo,nes musu su vyru rodo bendras pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelij@: 28 gruodžio 2010 - 12:03
galima čia sm bendraminčiuose surasti advokačių skyrelį ir paprašyti, gal apsiimtų kuri pakonsultuoti tave. nepamaišytų manau papildoma nuomonė, ne tik tavo advokatės 4u.gif
šaunuolė, ką gali tą daryk, važiuok, rašyk prašymus, kreipkis, kartais net nedidelė viltis pavirsta į kažką apčiuopiamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:01)

Oho ! Na matai, kai pradedi ieskoti iseiciu, pats Dievas Tau galimybes siuncia - pasirodo turi kaimyne policininke thumbup.gif
Tai lek pas ja arbateles kuo greiciau, viska papasakok ir isklausyk patarimu bei paprasyk gal ji asmeniskai galetu "pakuruoti" Tavo prasyma policijoje, kad kur "stalciuje nepasimestu" .... thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma,jis toks stiprus,kad man duoda daug tikejimo wub.gif

reiks viska pradeti tvarkytis.
Papildyta:
gavau dukrai lovyte wub.gif wub.gif seimai labai didelis aciu 4u.gif 4u.gif

kazkaip nejauku buvo priimti,nu nepratus esu taip.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:01)
man pas advokate sausio men,tai tada alamentus tvarkausi,tai sake kad jie bus greitesni,o del skyrybu ji man sake kad musu niekas taip greit neiskirs,motyvavo tuo kad mazi vaikai,teismo privilegija yra jus sutaikyti,tipo mes advokatiai turetumem irodyti kad tikrai gyventi kartu nenorim niekad.
todel pirma norejau alementus prisiteisti kad tureciau bent kiek stabiliu pajamu.
tai ryt pas gine,tada vaziuosiu i pilicija del to pareiskimo.

ir eisiu ryt i socialini,nes siandien snekejau su darzelio direktore,tai patare nueiti,gal jie pades man kazka susitvarkyti del darzelio,nors ji labai abejojo,nes musu su vyru rodo bendras pajamas.

O tavo vyras sutinka skirtis? Jei taip, tada abipusiu susitarimu išskiria labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 12 28, 13:21)
O tavo vyras sutinka skirtis? Jei taip, tada abipusiu susitarimu išskiria labai greitai.

nebesutinka graziuoju jau,nes as ir zinojau kad graziuoju skiriamasi tai viskas greiciau.as jam sakiau ta bet jis manes nebeklauso,tai visaip negraziai isvadino ir tiek.o dabar jo net numerio neturiu ir kur gyvena nezinau.
Atsakyti