QUOTE(Wedi @ 2010 12 28, 13:59)
estrelija, stiprybes
pamenu kai skaiciau kiek tau dvejoniu buvo del visko, galvojau kad jos jau issiklaide,prisiminus tave nusprendziau paieskot ir radau sita tema..
nebijok ir nesigedyk priimt pagalbos, kai tau jos reikia labiausiai. kai atsistosi ant koju viskas atrodys daug geriau, tada galesi ir kitiems padet kada galesi ir to reiks, ir viskas bus atlyginta
man tik toks klausimas kilo, supratau is depresijos temos is seniau, kad tu turi sese, kuri gyvena uzsienyje. Ar su ja praradus rysi esi? gal ji galetu kuo daugiau padet? atsiust bent kazkiek pinigeliu ar rubeliu vaikui?
turiu sese,kuri gyvena vokietijoj,su ja rysiu siuo metu nebepalaikom,ji man sunui rubelius siunte anksciau,tai sunui tikrai nieko netekdavo pirkti,tik dukrai,bet dabar kaip suzinojo kad laukiuos trecio,primigtynai liepe darytis aborta,ir pasake jai pagimdysiu trecia su manim nustos bendrauti,istikro man per skaudu apie ja sneketi,ji yra mano sese,bet siuo metu ir jau nera,ji sake neturiu as teises gimdyti trecio skurde,nuskriausiu savo jau turimus vaikus....
mes su ja esam labai skirtingos.ir manau kad viena kitos nesuprantam.