Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:25)
nebesutinka graziuoju jau,nes as ir zinojau kad graziuoju skiriamasi tai viskas greiciau.as jam sakiau ta bet jis manes nebeklauso,tai visaip negraziai isvadino ir tiek.o dabar jo net numerio neturiu ir kur gyvena nezinau.

Vadina jie visi negražiai ir dar su grasinimais, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif
Jooo, jei nesutinka ir dar nežinai koordinačių, tai sunkiau. O uošviai padėt negali? ar jie irgi prieš tave?
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 13:25)
nebesutinka graziuoju jau,nes as ir zinojau kad graziuoju skiriamasi tai viskas greiciau.as jam sakiau ta bet jis manes nebeklauso,tai visaip negraziai isvadino ir tiek.o dabar jo net numerio neturiu ir kur gyvena nezinau.

Ta prasme nesutinka gražiuoju, o tai kaip jis nori skirtis? Ar visai nenori skirtis?
Aš suprantu, kad jūs bendro turto neturit, tai tos skyrybos formalumas ,nei gražiuoju, nei piktuoju. Tiesiog išskirs ir viskas ar kaip čia ?
Atsakyti
estrelija, stiprybes 4u.gif
pamenu kai skaiciau kiek tau dvejoniu buvo del visko, galvojau kad jos jau issiklaide,prisiminus tave nusprendziau paieskot ir radau sita tema..
nebijok ir nesigedyk priimt pagalbos, kai tau jos reikia labiausiai. kai atsistosi ant koju viskas atrodys daug geriau, tada galesi ir kitiems padet kada galesi ir to reiks, ir viskas bus atlyginta 4u.gif
man tik toks klausimas kilo, supratau is depresijos temos is seniau, kad tu turi sese, kuri gyvena uzsienyje. Ar su ja praradus rysi esi? gal ji galetu kuo daugiau padet? atsiust bent kazkiek pinigeliu ar rubeliu vaikui?
Atsakyti
su vyro giminem nebebendrauju,dar su jo sese bendravau pakankamai artimai,bet kaip isejo is namu jis tai ir nustojom bendrauti.tai as tik jo darboviete zinau.
nezinau ko jis dabar nori,pradzioj graziuoju taremes,bet jis kazkodel persigalvojo,nenori tos paskolos moket vienas,nors ji man nepriklauso nes ji imta kaip mes nevede buvom dar.
nezinau ko jis pats dabar nori,tik liepe atsikabinti nuo jo ir netrukdyti jam gyventi su jo nauja meile.sake as viska noriu pamirsti kas buvo praeiti,nes ten klaida buvo.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 14:02)
su vyro giminem nebebendrauju,dar su jo sese bendravau pakankamai artimai,bet kaip isejo is namu jis tai ir nustojom bendrauti.tai as tik jo darboviete zinau.
nezinau ko jis dabar nori,pradzioj graziuoju taremes,bet jis kazkodel persigalvojo,nenori tos paskolos moket vienas,nors ji man nepriklauso nes ji imta kaip mes nevede buvom dar.
nezinau ko jis pats dabar nori,tik liepe atsikabinti nuo jo ir netrukdyti jam gyventi su jo nauja meile.sake as viska noriu pamirsti kas buvo praeiti,nes ten klaida buvo.

Sakyk ar jis visai nesirodo ten, kur tu gyveni? Vaikų nelanko? Kiek laiko jau? Man rodos kad jei vyras nesilanko namie metus laiko, vadinasi neveda bendro ūkio ir išskiria labai greitai- nori jis to ar ne. Tik reikia kaimynų paliūdijimo kad vyras nesilanko.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 12 28, 14:06)
Sakyk ar jis visai nesirodo ten, kur tu gyveni? Vaikų nelanko? Kiek laiko jau? Man rodos kad jei vyras nesilanko namie metus laiko, vadinasi neveda bendro ūkio ir išskiria labai greitai- nori jis to ar ne. Tik reikia kaimynų paliūdijimo kad vyras nesilanko.

jis visai nesirodo pas mus namie,vaiku tikrai nelanko,buvo kazkada pasiemias,kaip as prasiau,nes tada man i ligonine reikejo.tai darzelio aukletojos mate.bus kad 8men nesirodo pas mus namie.
Atsakyti

O tai seneliai vaikais nesidomi? Tai kiek jūs metų gyvenote kartu, kad taip greitai viskas nutrūko su vyro gimine?

Tai kaip jis praeitį pamiršt gali, jei jis net neišsiskyręs ir dar priedo du vaikai yra?
Atsakyti

Kaip paprasta vyrui pasakyti noriu viska pamirsti nes ten klaida buvo. Nu nesuprantamas man toks vyru elgesys. Dar suprasciau jei vaiku nebutu, bet kaip gali savo vaikus prilyginti klaidai. doh.gif Nenusiseke gyvenimas, nesutapo charakteriai viskas suprantama, bet kai apie savo vaikus negalvoja zmogus tai zodziu truksta...

O mamytei daug daug stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Manau yra pateikta per mazai per mazai informacijos apie tai, kas ten ivyko tarp sios trijules. Nenoriu nieko izeist, bet kadangi tema igijo labai dideli pagreiti, pasiulyciau nepulti smerkti vienos puses ir dievinti kitos 4u.gif Kas ivyko, nepakeisi, manau nereiktu pradeti "raganu medziokles", tiesiog konkretus patarimai, ka reikia daryti. Sekmes mamytei, svarbiausia dabar - vaikai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 12 28, 14:06)

drinks_cheers.gif tokiu atveju isskiria labai greitai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 28 gruodžio 2010 - 13:13
Estrelija, ar galetum gauti 2-3 kaimynu rastiskus paliudijimus, kad jau daugiau kaip 12 menesiu tevas namuose nesilanke - t.y. nebuvo pastebetas?
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2010 12 28, 13:59)
estrelija, stiprybes  4u.gif
pamenu kai skaiciau kiek tau dvejoniu buvo del visko, galvojau kad jos jau issiklaide,prisiminus tave nusprendziau paieskot ir radau sita tema..
nebijok ir nesigedyk priimt pagalbos, kai tau jos reikia labiausiai. kai atsistosi ant koju viskas atrodys daug geriau, tada galesi ir kitiems padet kada galesi ir to reiks, ir viskas bus atlyginta  4u.gif
man tik toks klausimas kilo, supratau is depresijos temos is seniau, kad tu turi sese, kuri gyvena uzsienyje. Ar su ja praradus rysi esi? gal ji galetu kuo daugiau padet? atsiust bent kazkiek pinigeliu ar rubeliu vaikui?

turiu sese,kuri gyvena vokietijoj,su ja rysiu siuo metu nebepalaikom,ji man sunui rubelius siunte anksciau,tai sunui tikrai nieko netekdavo pirkti,tik dukrai,bet dabar kaip suzinojo kad laukiuos trecio,primigtynai liepe darytis aborta,ir pasake jai pagimdysiu trecia su manim nustos bendrauti,istikro man per skaudu apie ja sneketi,ji yra mano sese,bet siuo metu ir jau nera,ji sake neturiu as teises gimdyti trecio skurde,nuskriausiu savo jau turimus vaikus....
mes su ja esam labai skirtingos.ir manau kad viena kitos nesuprantam.
Atsakyti
estrelija, ne tavo sesei spręsti, kurie tavo vaikai turi teisę į gyvenimą 4u.gif
Atsakyti