Įkraunama...
Įkraunama...

Hauck vežimėliai

QUOTE(akutis @ 2006 10 12, 11:28)
Manau vertetu zinoti. Pirkom nauja Mini Star (pilkas su geltonu) Tai jau po menesio pradejo lysti demes. Dabar vezimeliui 4 men., o nublukes taip, lyg 5 vaikai butu uzauginti. Vat jums ir Hauck

Tai reikėtų džiaugtis, kad blunka, nes kad medžiaga nebluktų į dažus dedamas formaldehidas. o jis tikrai ne priedas patikėkit.
Atsakyti
Gal kas turėjot Hauck vežimėlį "Galaxy6"? Mes žiūrėjom, kaip ir aptiko, o ir kaina gera. Svoris nedidelis. g.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkom Hauck sportinuką thumbup.gif Ir lengvas, ir į mašiną nesunkiai įdėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 09 24, 19:04)
sveiki!

labai sudomina sketukas HAUCK JET gal kas turite toki?papasakokite apie juos?man labai patiko,bet nenoriu nusivilti! doh.gif  smile.gif

turiu, s... paskutinis. Ismesti i bala pinigai. Galiu parduot uz puse kainos jei kam reikia.
Nezinau kaip kiti modeliai, bet situo tai as tikrai nepatenkinta, mano drauge irgi ir dar mano drauge turejo kazkoki universala Hauck trirati, tai irgi nepatenkinta.
Daugiau jokio Haucko nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
O gal kartais turite kuri nors vasariska sketuka Hauck Sport? Kokia nuomone apie ji?

Ypac domina, 1)ar patogu, kad tik 2 padetys - pradesim naudoti nuo 6 menesiu;
2) Ar labai prasatai vaziuoja parko, misko keliukais vasara?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2006 11 12, 23:13)
O gal kartais turite kuri nors vasariska sketuka Hauck Sport? Kokia nuomone apie ji?

Ypac domina, 1)ar patogu, kad  tik 2 padetys - pradesim naudoti nuo 6 menesiu;

Tokiam mažam vaikui 2 padėčių per mažai, manyčiau, o ir migdyti jame nepatogu, o 6 mėn. kleckai dar daug miega, ypač lauke. Be to priklauso nuo parko, jei kelelis lygus tai taip, jei ne tai doh.gif , per kankorėžius visai blogai važiuoja, prie jūros visai pravalas, nenoriu įtakoti apsisprendimo, bet yra dabar gan platus pasirinkimas ir geriau rinkis Hauck triratį, svoris jų dabar nedidelis, lengvai supasi, vaikučiui patogu ir pravažiuosi visur.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2006 11 12, 20:13)

Ypac domina, 1)ar patogu, kad  tik 2 padetys - pradesim naudoti nuo 6 menesiu;

Na siaip negali patogus but vezimelis kuris super pigus . Na nebuna fantastikos , jis paprastutis . Manau skirtas i parduotuve ir trumpiems pasivaiksciojimams , o ne ilgoms patogioms kelionems i miska . Cia mano nuomuone .
Atsakyti
Baigiam išaugti savo lopšinį vežimą doh.gif Tiksliau tilpti telpa, bet pana jau dairytis nori, o iš lopšio nepatogu. Ką pirkti? g.gif
Ar žiemą tiktų kokie sportinukai kaip kad pvz.Hauck Alu King
user posted image
Ar patogu būtų jame vaikui miegoti? Ar nesikratytų labai jame? Ar ne per šalta žiemą būtų?
Ar visgi pirkti kokį didesnį sportinį?
Atsakyti
Aš turėjau panašų, tik modelis kitoks buvo, iš Vokietijos parsivežėm praeitą žiemą. Ką galiu pasakyti? Šiaip gerai jis važiuoja per nuvalytus takelius ir per lygų asfaltuotą kelią, o šiaip kitur tai kratosi, priklausomai kus važiuoji. Dėl vidaus priekaištų neturėjau, vaikui labai patogu vidui, galima miegoti. Jei pritaikysi šilta vokelį tai ir žiemą bus šilta. Tik vis dėl to paskui vistiek grižau prie triračio, nes man jis nepalyginamai geraiu važiuoja bet kur . Bet šiaip modeliukas neblogas
Atsakyti
nupirkau visgi sportinį Hauck Ministar Jupiter 6. Viskas būtų labai gerai, bet vienas dalykas nervina. Kažkaip parduotuvėje visko su diržais neišsiaiškinau. Lyg ir 5 taškų diržai, bet visų vienu metu susegti neįmanoma. Va ir foto įkėliau parodyti.
user posted image

Tie kur raudonai apibrėžti, tai tik tokio ilgio ir tėra. Tai kokia iš jų nauda g.gif Tipo galima tas petnešas arba prie jų prisegti arba kaip dabar susegiau per vidury. O man norėtųsi kad visus 5 susegti į vieną tašką. Net nežinau ar važiuot į parduotuvę aiškintis kad brokas ar taip turi būti g.gif
Atsakyti
Neturi taip but turi susisekt graziai visi 5 per 5 taskus . Bent kiek pas man ju buvo visi segdavosi per 5 taskus .
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2006 11 25, 11:26)
Tie kur raudonai apibrėžti, tai tik tokio ilgio ir tėra. Tai kokia iš jų nauda  g.gif Tipo galima tas petnešas arba prie jų prisegti arba kaip dabar susegiau per vidury. O man norėtųsi kad visus 5 susegti į vieną tašką. Net nežinau ar važiuot į parduotuvę aiškintis kad brokas ar taip turi būti g.gif

Kadangi turiu tokį patį vežimą, tai galiu pasakyt, kad trūksta vieno dirželio su sagtelėmis, kuris persikiša per tuos trumpus, kuriuos tu apibrėžei raudonai mirksiukas.gif
Atsakyti